Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar nabersiniz ben büyük boşluğa düştüm buraya yazmayınca sizlerle olmayınca :)
Günaydın gamzecim
Tekrar yazsana menülerini faln çok hızlı çıktın ben sadece genel yarışma listesinde izne ayıralım dedim takımda ol demiştim
Menü yaz Challengelara katıl ortaklara katıl aynı şeyleri yine yapabilirsin canım kilonu korumuş olursun yoksa hızla geri gelme ihtimali var

Tempus 1 Nisan
Hayırlı olsun tatlım herkese bu süreçte kilo verme aşkı gelir senin ki gitti mi
Tövbe estağfurullah listeye alcam dediğim kendine gelemiyor balpamuk liste öncesi bomba gibiydi şimdi nazara geldi seni listeye alcam dedim motivasyon gitti diyorsun
Anlaşılan sizin zamanınız gelmiş

Yaaa paincimm sen ne tatlısın
Sinirlilik anlarında kendini yemeye değil başka şeye yönlendir öyle alıştır canım ben bunu yaptım şükür temizliğe başlıyoorum
Diyelim çocuğa kızdım hemen gidip lavaboya Çamaşır suyu hatır hutur ovv ovv ovv sinir gitsin yemek yesem daha kötü çünkü o an bir haz alıyor insan ama iki dakika sonra bu sefer onun için kendimi yiyorum nasıl iradesizsin şişman kalacaksın vs başlıyor kafamdaki sesler ... Bu yöntemi şiddetle tavsiye ederim yaptıkça alışırsın

Ne güzel eskisi gibi değilmişsin saldırmamışsın. Ben henüz evden çıkmadığım için hiç pasta börekle sınanmadım.görünce ne yaparım bilmiyorum

Bi tozumu alsana kaptanım:)

Günaydın kızlar
Güzel bir challange günü olsun
Ya kim yazmıştı hatırlayamadım. Tahin pekmeze kakao karıştırma fikrini. İçine bir de fındık ceviz koydum oğlum bayıldı. Teşekkür ederim fikirden dolayı

Kuzum noldun. Niye sinirin bozuldu o kadar. Rutin işlerden mi
Ama o yolun sonu yok canım. Cherry Mom ne güzel tavsiyeler vermiş. Burdan uzak kalma. Gerçekten bir kontrol duygusu oluşturuyor burası. Elin yemeğe her gittiğinde verdiğin o muhteşem kiloları hatırla.
Canım rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah. Ne güzel başlamışsın spora. Yavaş yavaş arttırırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de uzun zamandır 70 in altını görmemiştim. Ve bir dönem artık kabullen bu kiloyu diyordum kendime. Ama burda 68 i gördüm ve artık bırakmaya hiç niyetim yok. Olmaz diye bir şey yokmuş onu anladım. Gayretle devam et canım. Gidecek inşallah kilolar ve gittikçe daha mutlu olacaksın

ummhnisa canım menü yazıp kaçıyorsun
Günaydın kaptanım dün hastane işim vardı hem diyetisyene hemde diğer değerlerim için Dahiliye ye gittim. Çocukları da arkadaşıma bırakmıştım. Çocukları bırak hastaneye git gel geri çocukları topla dersleri falan derken giremedim. Birde biraz uyku problemim var bu hafta gece 3 de kalkıp oturuyorum. Menüm de o sıra aklıma geldi de hemen yazdım

Günaydın herkesee
Nikinik canım çok sevindim çok güzel ilerliyorsun maşallah
Sagolasin canim.bi bocalamistim ama eskisinden daha iyi toparladim.kendime haftalik ve aylik hedef koyma cok iyi oldu tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…