- 23 Mart 2016
- 29.618
- 89.982
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.401
Günaydın gamzecimGünaydın kızlar nabersinizben büyük boşluğa düştüm buraya yazmayınca sizlerle olmayınca :)
Yaaa paincimm sen ne tatlısınCherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.
Eline sağlık canım15-22 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
belmayne
Namaria
@nnurc
hawar
Nikinik
@Smr3535
@Naz03
ummhnisa
@yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
balpamuk
@Suskunhanim
@DeryaOnDiet
zafer64
@azaydidem
muhursuzpusula
@miraysu_
Tempus
@Ceylansnn
@birsevgi
@Pain Killer
Ne güzel eskisi gibi değilmişsin saldırmamışsın. Ben henüz evden çıkmadığım için hiç pasta börekle sınanmadım.görünce ne yaparım bilmiyorumIyi geceler kizlarr bugun slm veremedim size kusura bakmayin
Sabah oglene kadar tir tir titredim bas agrisi cektim zorla kalkip kahvalti yapip ilac ictim ve kendime geldim ogleden sonra ikizimin oglunun dogum gunune gittim biz bize sadece pasta olucakti sozde borekte yapmisama eski didem olsaydi herseye saldirirdi bu sefer saldirmadim oyuzden mutluyum ufak ufak ucundan yedim bugunku menumude yazarim birazdan dunku spordan sonra odem tuttum heralde eksilen yada geri gelen yoktu dunku 76.6 kilomdaydim sabah bakalim cumaya ne olucak
Bi tozumu alsana kaptanım:)
Oo kolay gelsin canımGünaydın arkadaşlar
Yatılı misafirlerim geldi
Ders başlayacak şimdi
Akşama okumaya çalışırım
Ay canim tesekkur ederim
Yok canim gider miyim hic, verecek inatci kilolarim kaldi artik. Yola devam
canim merhaba, ben 2 cocuk annesiyim. Hollandada yasiyorum. Hedefe asilinca iyi asilan ama motivasyonu kaybedince de tam tepe taklak olan biriyim
16 eylulde 69 ile baslamistim ben. 2 hafta once 58.1 ile izne ayrilip bu hafta 60.4 ile geri geldim. Bundan sonraki kilolar biraz daha yavas gidiyor hatta gidemiyor suan. Ama kilolar gitmeden buradan gitmek yok bana. Ilk hedefim 55 ama mezun olunca tekrar baslayip 50ye inmek planim.
bu arada masumlar apartmanini izliyordum da obdan yazamadim
Simdi sonra menu bolumune gidiyorum.
Kuzum noldun. Niye sinirin bozuldu o kadar. Rutin işlerden miCherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.
Canım rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah. Ne güzel başlamışsın spora. Yavaş yavaş arttırırsın. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de uzun zamandır 70 in altını görmemiştim. Ve bir dönem artık kabullen bu kiloyu diyordum kendime. Ama burda 68 i gördüm ve artık bırakmaya hiç niyetim yok. Olmaz diye bir şey yokmuş onu anladım. Gayretle devam et canım. Gidecek inşallah kilolar ve gittikçe daha mutlu olacaksınBen 31 yaşında bekar üstü bekar biriyim :)) aslında nişanlı gibiyim ama şuan ayrıyız biraz problemlerle cebelleşiyoruz bir iki aya inşallah düzelecek :) belediyenin eğitim kurumunda yöneticiyim.
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum sağlık sorunum olmadığı sürece çok önemsemedim. Ara ara diyet denemeleri olmuştu ama 70den aşağısını hiç göremedim galiba bir anda ilk hedefimi çok ileriye atınca ister istemez pes ediyorum bunca kilo nasıl verilecek olmaz ki diyerek birde insülin direnci ortaya çıkmaya başladı regl düzensizliği ile birlikte. Sanırım artık vücut isyan etmeye başladı
Allah kolaylık versin canımGünaydın arkadaşlar
Yatılı misafirlerim geldi
Ders başlayacak şimdi
Akşama okumaya çalışırım
Günaydın kaptanım dün hastane işim vardı hem diyetisyene hemde diğer değerlerim için Dahiliye ye gittim. Çocukları da arkadaşıma bırakmıştım. Çocukları bırak hastaneye git gel geri çocukları topla dersleri falan derken giremedim. Birde biraz uyku problemim var bu hafta gece 3 de kalkıp oturuyorum. Menüm de o sıra aklıma geldi de hemen yazdım
Sagolasin canim.bi bocalamistim ama eskisinden daha iyi toparladim.kendime haftalik ve aylik hedef koyma cok iyi oldu
valla canım menuler sporlar iyi ama cok bi fark göremiyorum tartıda canım sıkılıyor olsun devamCanim keske bugun azcik fazla yeseydin peyniri vedalasmak icin
Yine harika eksiler getirecek bence bu menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?