Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhursuzpusula canim Pain Killer arkadasimiz haftasonu girememisti ama aktif olacagink söyledi onun ortisini degistirdik su an ikiniz orti olabilirsiniz
Listemde guncelliyorum
Ay canim tesekkur ederim

Pain Killer Sevgili yeni ortim lütfen sende gitme
Yok canim gider miyim hic, verecek inatci kilolarim kaldi artik. Yola devam
Pain Killer cok istikrarlidir canim bi eliptik yapar 70 dk masallah izindeydi döndü yogunlugu var biraz mesajlari gorunce donus yapacaktir

canim merhaba, ben 2 cocuk annesiyim. Hollandada yasiyorum. Hedefe asilinca iyi asilan ama motivasyonu kaybedince de tam tepe taklak olan biriyim

16 eylulde 69 ile baslamistim ben. 2 hafta once 58.1 ile izne ayrilip bu hafta 60.4 ile geri geldim. Bundan sonraki kilolar biraz daha yavas gidiyor hatta gidemiyor suan. Ama kilolar gitmeden buradan gitmek yok bana. Ilk hedefim 55 ama mezun olunca tekrar baslayip 50ye inmek planim.

bu arada masumlar apartmanini izliyordum da obdan yazamadim
Simdi sonra menu bolumune gidiyorum.

Canim afiyet olsun, ogunlerin cok guzel.

Kol ve bacak egzersizleri sure olarak ne kadar zaman aldi ortim?

GÜNCEL SPOR TABLOSU

Kızlar sporları hafif tutanlar var cuma günü güzel bir eksi için elimizden geleni yapalım yarına
Nikinik
balpamuk
M miraysu_
azaydidem
S Smr3535
birsevgi den güzel spor puanları bekliyoruz
NO KİLO

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Nikinik 53101
ummhnisa 148140140141
Monica_ 7742928853
yarimuhendis 29080175135152
Z Zeze34 686140
balpamuk 16
A asilr 4545502060
Pain Killer 240
DeryaOnDiet 943775
Ceylansnn 842435030105
M miraysu_ 8345

YES FİT
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cherry Mom 54232
Namaria 45187150139134
belmayne 4010672
hawar 10210211026390
S Suskunhanim 62031378511
Tempus 30040020020090
N Naz03 50404060
azaydidem 28168
S Smr3535 30
birsevgi 50
Amor-a 2330110
muhursuzpusula 101715533

ummhnisa ortisii kestin mi cezasını
Canım listeye girişini 2 haftadan fazla uzatırsan almam haberin olsun oyalanma toparlan bakalım yarın için Tammm 200 puanlık spor bekliyorum senden

Cherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.

Didem bu listede Şeyda Coşkun’un listesine benziyor ondan mı yapıyorsun?
Ben de maşallah her listeyi yalayıp yutmuşum bir kendime hayrım yok!
Karabugdayli tarifi o yapio evet ama gerisi uydurmasyon

Sende benim gibi saf protein yapmadan kilo veremeyenlerdenmisin?
Ben 2 haftadir hafta sonlari tam saf protein yapiyorum 1 kilo rahat gidiyo ama diger gunler cok az
Canim menun baya az olmus ve sen bu menuyle 15 bin adim nasil attin yahu cidden tek seferdemi yuruyosun bu kadr bide kac saat suruyo 15 bin adim atmak hayatimda gunde okadr adim atmamisimdir masallah sana

S Suskunhanim canım zıp yarışına varım diyorum

Zira az önce bişey denedim zıplamalı squat vardı içinde. Az daha nalları dikiyodum
Ben de bazen deniyorum bacaklar acayip geriliyorama dizi yorar mi bilemedigimden yapmıyorum pek
Saat kaça kadar olsun canım ve bı kurban seçip sonuçları ona atalım hep ne dersin Tempus
Ben anca sipalari uyutunca ziplayabilirim de

Kuzum niyetim 10 bin atmaktır ama dalmışım yürümeye güzergahı da değiştirdim bugün malum ceza da yedim yürü Ceylan yürü dedim 1.5 saat sürdü tatlım

Canim afiyet olsun, ogunlerin cok guzel.

Kol ve bacak egzersizleri sure olarak ne kadar zaman aldi ortim?
Süre olarak hiç hesaplamadım aslında ama ilk zamanlar 10 ar tane yapayım öyle arttırırım diyordum hep ama baktım 10 tane zorlamıyor 25e çıkarttım :) eskiden sıfır spor yapan biriydim önce bacak hareketleri ekledim bacaklarım acayip ağrıdı hiç yapmadığım için baktım ağrısı geçti hemen yenilerini eklemeye başladım :) niyetim inşallah adım adım buna bi de yürüyüş eklemek

Ben 31 yaşında bekar üstü bekar biriyim :)) aslında nişanlı gibiyim ama şuan ayrıyız biraz problemlerle cebelleşiyoruz bir iki aya inşallah düzelecek :) belediyenin eğitim kurumunda yöneticiyim.
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum sağlık sorunum olmadığı sürece çok önemsemedim. Ara ara diyet denemeleri olmuştu ama 70den aşağısını hiç göremedim galiba bir anda ilk hedefimi çok ileriye atınca ister istemez pes ediyorum bunca kilo nasıl verilecek olmaz ki diyerek birde insülin direnci ortaya çıkmaya başladı regl düzensizliği ile birlikte. Sanırım artık vücut isyan etmeye başladı

Farkında olduğuna göre bence düzeltirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…