Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhursuzpusula muhursuzpusula canim Pain Killer Pain Killer arkadasimiz haftasonu girememisti ama aktif olacagink söyledi onun ortisini degistirdik su an ikiniz orti olabilirsiniz :KK68:
Listemde guncelliyorum 💞
Ay canim tesekkur ederim😍

Pain Killer Pain Killer Sevgili yeni ortim lütfen sende gitme :KK60:
Yok canim gider miyim hic, verecek inatci kilolarim kaldi artik. Yola devam🤗🤗😘
Pain Killer Pain Killer cok istikrarlidir canim bi eliptik yapar 70 dk masallah 😍 izindeydi döndü yogunlugu var biraz mesajlari gorunce donus yapacaktir 🥰
🤗🤗😍😍

canim merhaba, ben 2 cocuk annesiyim. Hollandada yasiyorum. Hedefe asilinca iyi asilan ama motivasyonu kaybedince de tam tepe taklak olan biriyim😂

16 eylulde 69 ile baslamistim ben. 2 hafta once 58.1 ile izne ayrilip bu hafta 60.4 ile geri geldim. Bundan sonraki kilolar biraz daha yavas gidiyor hatta gidemiyor suan. Ama kilolar gitmeden buradan gitmek yok bana. Ilk hedefim 55 ama mezun olunca tekrar baslayip 50ye inmek planim.

bu arada masumlar apartmanini izliyordum da obdan yazamadim😂😂
Simdi sonra menu bolumune gidiyorum.

19.01.2021

Sabah 09:30

2 haşlanmış yumurta (susamlı)
1 çk kavurma
3 ince ve küçük dilim sucuk
Peynir, 5 zeytin
5 domates
2 dilim ekmek

Ara 16:00
1 muz

Akşam 18:00
4 köfteli patlıcan kebabı (fırında ve yağsız)
1 domates (fırınlanmış)
Salata
2 dilim ekmek

Birazdan 1 sade türk kahvesi içeceğim.

Su: 2 lt

Spor
25x5 kol egzergizi
25x8 bacak hareketleri

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam zafer64 zafer64
Canim afiyet olsun, ogunlerin cok guzel.

Kol ve bacak egzersizleri sure olarak ne kadar zaman aldi ortim?

🏃‍♀️GÜNCEL SPOR TABLOSU 🏃‍♀️

Kızlar sporları hafif tutanlar var cuma günü güzel bir eksi için elimizden geleni yapalım yarına
Nikinik Nikinik
balpamuk balpamuk
M miraysu_
azaydidem azaydidem
S Smr3535
birsevgi birsevgi den güzel spor puanları bekliyoruz 🤩🤩🤩
NO KİLO

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Nikinik Nikinik 53101
ummhnisa ummhnisa 148140140141
Monica_ Monica_ 7742928853
yarimuhendis yarimuhendis 29080175135152
Z Zeze34 686140
balpamuk balpamuk 16
A asilr 4545502060
Pain Killer Pain Killer 240
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 943775
Ceylansnn Ceylansnn 842435030105
M miraysu_ 8345

YES FİT
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cherry Mom Cherry Mom 54232
Namaria Namaria 45187150139134
belmayne belmayne 4010672
hawar hawar 10210211026390
S Suskunhanim 62031378511
Tempus Tempus 30040020020090
N Naz03 50404060
azaydidem azaydidem 28168
S Smr3535 30
birsevgi birsevgi 50
Amor-a Amor-a 2330110
muhursuzpusula muhursuzpusula 101715533

İyi akşamlar
Sabah 10. 00
2 tane minik pankek
Kk peynir
1 çk çikolata
1fincan yeşil çay
15.00
Türk kahvesi
18.00
Yarım porsiyon kaz eti
3yk çorba
Yarım porsiyon künefe (eşim yaptı evde kaynanamlar olduğu için eşlik etmek zorunda kaldım ) cezamı kes ortim
1lt su
6000 adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
ummhnisa ummhnisa ortisii kestin mi cezasını 🕵️‍♀️🕵️‍♀️🙈
10.30
1.5 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 ck nutella
Yarim cikolatali gofret

15.00
1 elma, 1 avuc badem-findik- ceviz -kaju karisimi

15.40
1 kahve
1 tahilli biskuvi (burcak gibi)

18.00
4kasik kisir
Ayran
Yesil biber
Turp

menuyu burada bitirmistim normalde ama film izletken cayin yaninda cok kotu seyler oldu yazmaya bile utaniyorum.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim en agir cezayi istiyorum senden. 🙁

muhursuzpusula muhursuzpusula Canim ilk defa boyle bir menuyle geliyorum. Yarin cezami cekecegim. 🤞
Canım listeye girişini 2 haftadan fazla uzatırsan almam haberin olsun oyalanma :sinirli::sinirli: toparlan bakalım yarın için Tammm 200 puanlık spor bekliyorum senden

Cherry Mom Cherry Mom ayyyy kaptanim uzgun ifade biraktin menume gulben gibi panikledim simdi.😬😱
Canim ben eski duzeni oturtamadim aksama kadr iyi gitsem aksam bozuluyo 1 gun iyi gitsem diger gun bozuluyor.
aslinda yemeyle alakali degil bir anda sebepsiz moral bozuklugu ve sinirlilik hali geliyor ve tam da o an sanki kendimi cezalandirmak icin yiyorum gibi hissediyorum.
Bunun uzerine gitmeye calisiyorum su son gunlerde umarim basaririm eskisi gibi.

Didem bu listede Şeyda Coşkun’un listesine benziyor ondan mı yapıyorsun?
Ben de maşallah her listeyi yalayıp yutmuşum bir kendime hayrım yok!😂😂😂🙈
Karabugdayli tarifi o yapio evet ama gerisi uydurmasyon 😂

Sabah:
-3 parça peynir
-1 haşlanmış yumurta

Öğle:
-150 gr kırmızı et

Ara:
-1 kase naneli yoğurt

Akşam:
-2 yumurtalı pastırmalı yumurta
-3-4 dilim peynir
Bugün yine sp yaptım. Yarından itibaren harekete de başlıyorum. Cherry Mom Cherry Mom cim regl ve uykusuzluklarım çok üst üste geldi tek nedem regl de değil yani. Ayakta zor duruyorum bu gece hiç uyumadım mesela... Sabahladım şu an sıfır uykuyla hala ayaktayım onun için hareket edecek gücüm yoktu ama yarından itibaren toparlarım kendimi.
A asilr Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Sende benim gibi saf protein yapmadan kilo veremeyenlerdenmisin? 🤭
Ben 2 haftadir hafta sonlari tam saf protein yapiyorum 1 kilo rahat gidiyo ama diger gunler cok az🙈
Saat 12.30
1 kupa sade neskafe gold
Saat 15.30
1 adet çokonat kaçamağım 🙈
Saat 20.00
5 yk kıymalı karnıbahar yemeği
2 yk yoğurt
Spor 15 bin 436 adım içinden 50 puanlık cezamı alın lütfen 😂
Su 2 lt
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Canim menun baya az olmus ve sen bu menuyle 15 bin adim nasil attin yahu🙈🙈 cidden tek seferdemi yuruyosun bu kadr bide kac saat suruyo 15 bin adim atmak hayatimda gunde okadr adim atmamisimdir 😂masallah sana🧿🧿

S Suskunhanim canım zıp yarışına varım diyorum😬

Zira az önce bişey denedim zıplamalı squat vardı içinde. Az daha nalları dikiyodum😂
Ben de bazen deniyorum bacaklar acayip geriliyor🙈ama dizi yorar mi bilemedigimden yapmıyorum pek
Ağzımdan aldın lafı😂 hergün mutlaka bişey yapmaya çalışıyorum zorla da olsa👀

Biz yarın S Suskunhanim ile zıp yarışı yapacağız mesela, perşembe de dinleniriz cumaya güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum😍
Saat kaça kadar olsun canım ve bı kurban seçip sonuçları ona atalım hep ne dersin😂 Tempus Tempus
Ben anca sipalari uyutunca ziplayabilirim de🙈

Karabugdayli tarifi o yapio evet ama gerisi uydurmasyon 😂

Sende benim gibi saf protein yapmadan kilo veremeyenlerdenmisin? 🤭
Ben 2 haftadir hafta sonlari tam saf protein yapiyorum 1 kilo rahat gidiyo ama diger gunler cok az🙈

Canim menun baya az olmus ve sen bu menuyle 15 bin adim nasil attin yahu🙈🙈 cidden tek seferdemi yuruyosun bu kadr bide kac saat suruyo 15 bin adim atmak hayatimda gunde okadr adim atmamisimdir 😂masallah sana🧿🧿
Kuzum niyetim 10 bin atmaktır ama dalmışım yürümeye güzergahı da değiştirdim bugün malum ceza da yedim yürü Ceylan yürü dedim 1.5 saat sürdü tatlım

Canim afiyet olsun, ogunlerin cok guzel.

Kol ve bacak egzersizleri sure olarak ne kadar zaman aldi ortim?
Süre olarak hiç hesaplamadım aslında :( ama ilk zamanlar 10 ar tane yapayım öyle arttırırım diyordum hep ama baktım 10 tane zorlamıyor 25e çıkarttım :) eskiden sıfır spor yapan biriydim önce bacak hareketleri ekledim bacaklarım acayip ağrıdı hiç yapmadığım için baktım ağrısı geçti hemen yenilerini eklemeye başladım :) niyetim inşallah adım adım buna bi de yürüyüş eklemek

Ay canim tesekkur ederim😍

Yok canim gider miyim hic, verecek inatci kilolarim kaldi artik. Yola devam🤗🤗😘

🤗🤗😍😍

canim merhaba, ben 2 cocuk annesiyim. Hollandada yasiyorum. Hedefe asilinca iyi asilan ama motivasyonu kaybedince de tam tepe taklak olan biriyim😂

16 eylulde 69 ile baslamistim ben. 2 hafta once 58.1 ile izne ayrilip bu hafta 60.4 ile geri geldim. Bundan sonraki kilolar biraz daha yavas gidiyor hatta gidemiyor suan. Ama kilolar gitmeden buradan gitmek yok bana. Ilk hedefim 55 ama mezun olunca tekrar baslayip 50ye inmek planim.

bu arada masumlar apartmanini izliyordum da obdan yazamadim😂😂
Simdi sonra menu bolumune gidiyorum.
Ben 31 yaşında bekar üstü bekar biriyim :)) aslında nişanlı gibiyim ama şuan ayrıyız biraz problemlerle cebelleşiyoruz bir iki aya inşallah düzelecek :) belediyenin eğitim kurumunda yöneticiyim.
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum sağlık sorunum olmadığı sürece çok önemsemedim. Ara ara diyet denemeleri olmuştu ama 70den aşağısını hiç göremedim galiba bir anda ilk hedefimi çok ileriye atınca ister istemez pes ediyorum bunca kilo nasıl verilecek olmaz ki diyerek birde insülin direnci ortaya çıkmaya başladı regl düzensizliği ile birlikte. Sanırım artık vücut isyan etmeye başladı :(

10.30
1.5 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 ck nutella
Yarim cikolatali gofret

15.00
1 elma, 1 avuc badem-findik- ceviz -kaju karisimi

15.40
1 kahve
1 tahilli biskuvi (burcak gibi)

18.00
4kasik kisir
Ayran
Yesil biber
Turp

menuyu burada bitirmistim normalde ama film izletken cayin yaninda cok kotu seyler oldu yazmaya bile utaniyorum.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim en agir cezayi istiyorum senden. 🙁

muhursuzpusula muhursuzpusula Canim ilk defa boyle bir menuyle geliyorum. Yarin cezami cekecegim. 🤞
Farkında olduğuna göre bence düzeltirsin ;)

Back
X