Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne demek canım paylaşmasam unutur giderim diye hemen eve gelince attım :)
bakalım inşallah bu listeden umutluyum balım

Bugün protein günü yaptın galiba canım.çok güzel. Uykuusuzluğuna çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlarım benim de uykusuz bir haftam
Menün gayet iyi olmuş bence abartılı bir şey yok orticim. Kalori hesaplaması yapıyor musun gün içinde?
Kalori hesaplayamıyorumşöyle kabaca bi kaç karbonhidrat kaç ptotein yemişim onlara bakıyorum. Abur cubur yemediysem kendimi kârda sayıyorum.
Kalori hesaplamakiçin hep gr ölçüsü veriyorlar. Mutfak terazim yok, onsuz da gramları hesaplayamıyorum. kullanıyor musunuz, gerçekten gerekli mi faydası olur mu. Pahalı bi şey de değil aslında ama evi doldurmayım diye almadım şimdiye kadar. Tavsiye ederseniz alayım

Canim ben de yenek yaparken hic gram jullanmam hep goz karari. Ama diyetisyen gramla yazdigi icin kullaniyirum mutfak tartisi ufacik ve incecek birsey aldim. Cok yer kaplamiyir ki benim mutfagim gercekten cok kucuk. Benim isime yariyor cunku tartio yeyince tam yazikdigi gibi yedigim icin mutlu hussediyirum kendimi yazani gecmedim diye . Ama benim esim yenek yaparken de kullaniyir, o yuzden bizim evde zaten hep vardi.

Menumu yazayim spora baslicam simdi 30 dk yapacagim insallah farkli yaparsam yenilerim listede sonra biraz isim var onlari halledeyim iyi geceler arkadaslar
Iyi geceler canim. Benim bebis uyudu. Ben gideyim yataga. 2-3 saate uyanir gece bazen uyanip 2 saat uyumuyir. Umarim bu gece o gecelerimiZden olmaz

Canim menun guzel afiyet olsun. Ekmek biraz daha az olabilirdi
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin

Ara
3 biskuvi
1 bardak yesilcay
1 dilim ekmek
Portakal mandalina

Su ; 1 litre
Spor : 11 bin adim
@Smr3535
Oyy canim doydun mu bunla cok az yemissin
kunefe bak bizim de canimizi cektirdin saka tabiki tam 2 gun once esim yanimda goturdu valla koca kunefeyi 1 lokma bile almadim. Hadi bugun sali neyse canim ama carsamba persembe kacamaksiz olaun lutfen kendin ve takimimiz icin
Cok guzel canim menun afiyet olsun. Kahvaltıdaki omletin okurken bile agzimi sulandirdi ay ben bi daha bu kadar gec okumayacagim menuleri yaa karnim acikiyor yemek yer yemez bakmak lazim
afiyet olsun

Canim keske bugun azcik fazla yeseydin peyniri vedalasmak icin
Yine harika eksiler getirecek bence bu menu

kunefe bak bizim de canimizi cektirdin saka tabiki tam 2 gun once esim yanimda goturdu valla koca kunefeyi 1 lokma bile almadim. Hadi bugun sali neyse canim ama carsamba persembe kacamaksiz olaun lutfen kendin ve takimimiz icin
İradene hayran kaldım kayınvalidemler olmasaydı bende yemeyebilirdim ama eşlik etmek zorunda kaldım

Kuzum çok güzel maşallah.
Senin yeni listeni önümüzdeki hafta ben de uygulayayım diyorum. Heves ettim
Okuyamadığım yerler var. Sorarım sana

Ya bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his
Hiç öyle düşünme canım. Zaten kadınlar olarak ayın yarısında şişiz ben de bu hafta spor için çok zorluyorum kendimi. Pek yapasım yok. Ama ucunu bırakırsam yapasım hepten kaçacak biliyorum. Gayret edelim inşallah. Cuma göreceğimiz eksiye odaklanalım.
Iyi geceler canim. Benim bebis uyudu. Ben gideyim yataga. 2-3 saate uyanir gece bazen uyanip 2 saat uyumuyir. Umarim bu gece o gecelerimiZden olmaz
Oyy hem çok güzel hem çok zor zamanlar. İnşallah güzel bir uyku çekersiniz canım. İyi uykular kuzuya da sana da

Ağzımdan aldın lafı hergün mutlaka bişey yapmaya çalışıyorum zorla da olsa

Biz yarın S Suskunhanim ile zıp yarışı yapacağız mesela, perşembe de dinleniriz cumaya güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum

Iyi geceler kizlarr bugun slm veremedim size kusura bakmayin
Sabah oglene kadar tir tir titredim bas agrisi cektim zorla kalkip kahvalti yapip ilac ictim ve kendime geldim ogleden sonra ikizimin oglunun dogum gunune gittim biz bize sadece pasta olucakti sozde borekte yapmis ama eski didem olsaydi herseye saldirirdi bu sefer saldirmadim oyuzden mutluyum ufak ufak ucundan yedim bugunku menumude yazarim birazdan dunku spordan sonra odem tuttum heralde eksilen yada geri gelen yoktu dunku 76.6 kilomdaydim sabah bakalim cumaya ne olucak

Canim menun harika su azicik daha icsen fena olmaz
Masallahh ortimm super bi menu bende yapcim karabugdayli tarifini gercekten hem besleyici hem tok tutacak gibi duruyo :)
Kesinlikle denemelisin canim
Hedefim cuma 75.9 ucundan da olsa görmek istiyorum
kaptanım gebelikte beslenmemi daha düzenli takip edebileceğim forum hangisi.ay ay anneler kısmı vardı başka var mi
Canim gozun aydin hayirli ugurlu olur insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Menun cok guzel canim bu hafta gümbür gümbür geliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…