Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his

Ya bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his
Ee normal canim yumurta uretilirken odem olmasi gayet dogal
Odem atici caylar ic canim bak diyetisyen bana yesil ve beyaz cay verdi

Hsheh canim peynir sut ve et olmayan hafta da vardi bu gayet kolay olacak o iki hafta 4.5 kilo gitti ama
Offfharikaymış. Diyete yeni mi başlamıştın o zaman,o yüzden mi çok hızlı gitti yoksa yememekyen mi. Gerçi et süt vs.olmayınca ne yicen zaten bi an heves ettim 2 hafta sıkarım dişimi ve neredeyse mezun olma kiloma gelirim dedim amaa hiç düşünmeyim şimdi. 15 aylık danayı bayaa emziriyorum geç olsun güç olmasın güçten düşmeyim şimdi

Yok canim emziriyosan deneme
Temmuzda basladim canim diyete iki hafta once hayvansal proteini tamamen kestigimiz icin gitti

Ortim harika menulerin Kacamaksiz gidiyoruz bravo ikimize de

Kızlar geçen hafta peşpeşe 50 ip atlama yapabiliyodum. Bu hafta 70binlerden bahsedenlerden utanıyorum ama yaptıkça yapılabiliyor yani demek istedim bir de kilom az azalıyor ama kalçam 4cm.incelmiş.bence ondan
Yaa ben gecen ziplamayi denedim de her yerim farkli bir yone zipladi
Hic ziplayamadim yani belki biraz daha zayiflarsam daha iyi ziplarim

Kızlar geçen hafta peşpeşe 50 ip atlama yapabiliyodum. Bu hafta 70binlerden bahsedenlerden utanıyorum ama yaptıkça yapılabiliyor yani demek istedim bir de kilom az azalıyor ama kalçam 4cm.incelmiş.bence ondan
İp atlamak öyle çok kolay bir şey değil zaten zamanla açılırsın ne güzelve evet cidden bacaklar için çok iyi bi antremandır kendilerizamanında bacaklarımda ki büyük incelmeyi ip atlamaya borçluyum kilomu korurken bile ip atlamayı ihmal etmezdim

Ortim sen de çok iyisin maaşallahımız var kız

Ay hadi bakalim cumayi bekliyorum insallah cok kilo vermis oluruz
Cumaya ne yiyceklerimin planini yapiyorum aksam yemedigim icin cok aciktim
Bana diyetisyen ekmek yulaf meyve falan olmayan bi liste verdi valla 1 hafta olmuş olacak cuma sabahı kahvaltımda tost yemeyi düşünüyorum çok canım çekti çünkü bir gün ödül günü yapacam tost ve meyve yiyeceğimallahım ödül günümde yiyeceklerime bak resmen bünyem bunlara baya baya alışık

Himmm bak sen, demek 1 Nisanneden neden neden
Her yere şeker yine zayıflarım balım, sen ofiste kapıyı kapatıp zıplayan insansınvar mısın bugünden sonra seninle zıp yarışı yapalım günlük
Yaa ben gecen ziplamayi denedim de her yerim farkli bir yone zipladi
Hic ziplayamadim yani belki biraz daha zayiflarsam daha iyi ziplarim
Canım eğer goguslerin ise rahatsız eden, sutyeninin üstüne bı de sporcu sütyeni takınca o iş çözülüyortecrübeyle sabit
Ay hadi bakalim cumayi bekliyorum insallah cok kilo vermis oluruz
Cumaya ne yiyceklerimin planini yapiyorum aksam yemedigim icin cok aciktim
Ben de eskiden öyleydim ama geçen Engin Kirbac'a birisi sordu:"kaçamak yapabilir miyiz ?"diye
O da dedi ki:Tabi ki yapabilirsiniz ama unutmayın su ısıtıcı kaynamaya yakınken içine buz azmis ve süreci uzatmış olursunuz.Simdi ne zaman ölçüyü kaçıracak olsam aklıma geliyor.Misal akşam yemek yapacak vaktim yoktu,erken kapatıyorum malum.Dolaptan etli ekmek çıkardım çocuklara ,kendime de salata ve dünden kalan tavuk sote(gidaklayacam sonunda), nefsimi korleyecek kadar da etli ekmek.Once olsa abanordim çok severim ama şimdi hedefim hepsinden kıymetli

Su isitovisi ornegine bayildim

balpamuk balim yeni listeyi merak etmistin

Allahım daha sıcağı suvağına paylaşmışsın Almilacığım, teşekkürler merakımı hiderdiğin için
Yine güzel bir liste... Çok güzel dönüştürüyor listeni ben baya sevdim bu diyetisyeni. Sürekli takip ediyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…