Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartildim emniscim keyfim yerine geldi daha bi sevkle ac gezicim artik saniri odemim gitti bi 4 kilo gitmis cunku

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-19-17-38-40.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 26

Beyaz cay ictim simdi..
Allah tum icenlere sabir versin nasi lezzetsiz bisey ama alisiriz
Oğlum iyi canım. Canavarlık peşinde Hastaneye gitmedik ya. Ben evde yapacağım pansumanı. Doktora gitmekten korkmuyor ben de bir korku oluşsun istemiyorum. İz kalsa da belli olacak bir yer değil canım. Çenesinin altı. Sakal kapatır
Bu arada ben beyaz çayı seviyorum
Ama dediğin gibi pek tadı yok. Biraz bol demlemek gerekiyor. Yeşil çayla farkı ne acaba. Bu da ödem için değil mi. Bayadır içmemiştim. Ben de arada ekleyeyim menüme

Oh masallah canim iyi olsun da sen evde yap en güzeli ben ilk defa ictim canim yesil cayi severim ama bu pek bi garip geldi iki gune alisirim insallah ekle canim odem icin onerdi
İlla sade olanını mı içmek gerekiyor? Ben de sallama olanlardan biri var ananas ya da portakal aromalıydı tadı nefisti
Canim ben de sallama aldim yeeil cayin ananaslisi cok guzel ama beyaz cayin bilmiyorum var mi sadece sadesini buldum içelim bakalim

Ortim çook sevindim senin adına. Allah analı babalı büyütsün
Totalde bence harika bir sayı, keşke her ay 5 kilo gitse ohh ohhh :)

Selam ballar

Bugün yoğun bir gündü Sabah hastaneye gittim kan verdim sonra vesikalık foto falan koşturdum öğlene kdr

Benim acilen zayıflamam lazm 1 Nisan da 65 kg olabilirmiyim acaba

İş dönüşü de market alışverişi yaptım ağır taşıdım uzun süre kollarım ağrıyo

Böyle bir günden geriye halsizlik var...

Ha bu arada dün sabah tartıldım, bu sabah elim bi tartıya gitti... Hayır dedim tartılma.. sanırım -400 gözüme az göründü biraz modum düştü..

(Aklımdan ne geçtiyse o an yazmışım alakalı alakasız)

Sagol canim benim benim yaklasim her ay oyle gitti bu gune kadar bundan sonra da boyle devam eder insallah az zorlar ama
Bence de totale bakınca durumun çok iyi. Diyetisyenin dediklerine de uyuyosun ya mutlaka hızlı gider. Ben de listeni merakla bekliyodum ama peynirsiz sütsüz liste gözümü korkuttu. Şimdilik kalsın bana

Kolay gelsin balim su an guncel kac 65 cok uzak bi hedef degil sen haftada 3 kilo verebiliyosun

Bence de totale bakınca durumun çok iyi. Diyetisyenin dediklerine de uyuyosun ya mutlaka hızlı gider. Ben de listeni merakla bekliyodum ama peynirsiz sütsüz liste gözümü korkuttu. Şimdilik kalsın bana
Hsheh canim peynir sut ve et olmayan hafta da vardi bu gayet kolay olacak o iki hafta 4.5 kilo gitti ama

Motivasyon kaybı yaşıyorum bal acil destek lazım help meee
Yaa yok yk öyle bisey ben de bugun diyetisyenden cikinca yasadim ama gecti gecti
Balim sen isteyince neleri basarmis insansin 65 e dusmek ne ki spora abaniyoruz inanmakla basliyor hersey tartida 65 i gordugunu hayal et ve harekete gec canim herşey mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…