Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsallah canim ben de cok moral bozmuyorum illaki gidecek dikkat ettigim spor yaptigim surece

Bir daha uzun bir süre zıplayacagimı zannetmiyorum.
Uzun süre ziplamayip tekrar zipladiginda yine aynı şeyleri yaşayacaksın ve yine yine yine uzun süre zıplamaya karar vereceksin bu döngüyü kir ve bugün her saat başı 50 tane zıplayıp 200-300 e tamamla, bı hafta olmadan ikiye katlar son.nacizane ta sitem
Günaydınlar herkese, güzel bi gün geçirelim hep beraberve sınavlarım bugün başlıyor bana dua eder misiniz
Rabbim yar ve yardımcın olsun canim
Ben yazmıştım ama reg olursam 57.5 olmazsam 58 demiştim ve nihayet bugün oldumkarnım ağrıyor ama mutluyum hedefim için de çok ucmusum 57.7 neyime yetmiyor diyorum

Ha bende dedim varsa bir etkisi içeyim hemen gerçi ben bol bol içiyorum migren için iyi geliyor banada hafif ağrılarda ..
Bencede iyi olacak süt ürünleri olmadan maşallah canım sana o kadar isteklisinki hiç birşeye ön yargılı yaklaşmıyorsun diyetisyenin işi kolay

Aaa çok teşekkürler hemen kaydettim. Karbonhidrat krizi olduğu zamanlarda değerlendiririm ben bunu.

İsterim tabii Derya’cım çok mutlu olurum.

ben hiç içmedim canım deneyeyim belki uykuya etkisi olur gün yetmiyor artık :))
Allah razı olsun canım benim gerçekten denerim faydalı olacak herşeyi inşallah iyi olacak

Allahım şu çayları arttırınca da wc den çıkamamak yoruyor beni Ama kesinlikle ödemi ve yağı idrar yoluyla vücuttan attıran bir yöntem...Tebrikler Almiloş. Bazen de 2 haftada 500 gider yani her hafta 1’er 1’er gitmez gayet normal bence Ben 1 ay boyunca aynı kiloda kalıp sonra birden düştüğüm günleri biliyorum... Sabır.

aynen canım gecen 2 hafta 4.5 kg bu hafta 500 gr ikisi de ekstrem dedi diyetisyen orta yol bulucaz
eve gidince listeyi atarım canım gruptan eve bıraktım işe geçtim

Kusura bakma Cherry Mom cim bu hafta ben de kendimi kaybettim, dalmışım.
Hedef: 69.5
Hadi çık artık o moddan canım canlan biraz yükselt modunu
Bugün spor yap karın ağrın sızın varsa çok iyi gelir inan en iyi kas gevşetici sert olmayan bir spordur hem ruhende iyi gelir sana

ben hiç içmedim canım deneyeyim belki uykuya etkisi olur gün yetmiyor artık :))
Allah razı olsun canım benim gerçekten denerim faydalı olacak herşeyi inşallah iyi olacak
Yani benimki karışım halinde içinde başka şeylerde var sadece sende Melisa işe yaramazsa söyle ben bendekş karışımıda söylerim canım sana genelde içtiiken yarım saat sonra bir ağırlık çöküyor

tamam canım deneyim olmazsa isterim senden bana da öyle bişey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…