Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zafer64 canim gozun hic korkmasin.ben hamileligimde yedigime ictigime cok dikkat ettim kilo icin degil bebek saglikli beslensin diye.hamurisi beyaz ekmek kizartma paketli gidayi sarkuteriyi kahveyi cayi hayatimdan cikardim. Diger kalan herseyden bol bol yedim.ilk 5 ay 2-3kilo aldim sonra doktor degistirdim.sen az kilo almissin diye bana cok fazla vitamin takviyesi yapti ondan sonra kilo almaya basladim asagi yukari 10-11 kilo ile hamileligi tamamladim.76-77 ile basladim sanirim en son hafta 88civariydi. yani sen zaten bebek icin saglikli beslenirsen kilo almazsin insallah.

Sagol balim insallah bu hafta daha iyi ilcak

Çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Artık diyet sayfalarına değil hamileler sayfalarına takılırsın,

tesekkurler arkadaslar, ikisine de bakayim ben.
kadinin ayagina koydugu cemberden yok benim sadece direnc bandi var. Ama zaten duzenli yapabilirsem alet edavat alayim, yoksa kalabalik oluyo sadece.

böyle şeyleri paylaşıp birde reklam yapıyorsun a ceylanım milletin canı isteyecek bir kişide çıkıp bende yedim derse ona değil sana ceza yazcam
Kaptanım her akşam canım çok istiyordu. Akşam gözüm kararıp yiyeceğime gündüz yemeği tercih ettim. Ama ceza derseniz de hakim kalemi kırdı boynum kıldan ince çekerim cezamı

tesekkurler arkadaslar, ikisine de bakayim ben.
kadinin ayagina koydugu cemberden yok benim sadece direnc bandi var. Ama zaten duzenli yapabilirsem alet edavat alayim, yoksa kalabalik oluyo sadece.
Aynen canim ben aletli ornek diye attim
Bantli olani yaparsin ya da seversen alirsin canim dedigin gibi kullanmayinca evde kalabalik

belmayne canim nasil bugun oglusun hastaneye gitmediniz degil mi kiyamam ben de kucukken atlayip ziplarken alnimi yarmisim hala izi var dikis atilmis tam yaslari ya insallah iz kalmadan gecer gider
Ben de yemege girisiyim bi de alisveris yapcam spor yapcam kurs var of of cok isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…