Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa neresiymiş orası 4 yaşında basliyorlar
Lahana suyu iç istersen canım regli söktürücü

Ay ben de olmadim ya
yaaa 3 gün oldu ben de daha regl olamadım.hamilelik şüphem var ama geçen ay da gecikmişti sonra regl oldum.

Kolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.
Sende mi izmirde sin canım iki gündür ellerim acıyor soğuktan

Az önce sumak çayı demledim kendime. Annem de diyet hapıyor Bana çok iyi geldi dedi bakalım deneyeceğim!
kız allah iyiliğini versin herkes menopozdan korkar sende de tam tersi
okurken yoruldum allah yardımcın olsun canm evimiz hem okul hem iş yeri oldu.

Sağol canim benim basliyomusun muhtesem eliptiklerine kuzum benim de dumbellar toz akitiyordu yenilerini aldim demir bugun geldi yarin falan yaparim insallah bugün challenge için leslie yapcam

yaaa 3 gün oldu ben de daha regl olamadım.hamilelik şüphem var ama geçen ay da gecikmişti sonra regl oldum.
Hollanda canım.
kız allah iyiliğini versin herkes menopozdan korkar sende de tam tersi

okurken yoruldum allah yardımcın olsun canm evimiz hem okul hem iş yeri oldu.
Aynen canım, aslında orada herkes aynı durumda biliyorum ama bizim için yeni bir şey bu online ders meselesi.

Benim gecen ay 18 gun gecikti hamilelik icin kan testi verdim sonuc cikti regl oldum bu ay insallah o kadar bekletmez. Kan değerlerime de baktirdim hersey normaldi.

Süpermiş menün canım ama suyu arttırmak lazım

Ortim menun harika Ders calismana ragmen spor da yapiyorsun
Cumaya kadar boyle devam edelim cok guzel sonuclar gelecek

Ortim senin de maşallahın var çok güzel sporun da menün de. Haftaya da eksiyle başladık cumaya neler olacak bakalım

Canim ya cok gecmis olsun kuzuya nasil simdi durumu of cok uzuldum Rabbim sifa versin

Oyyy kiyamam kuzuya yaa ☹ cok gecmis olsun

belmayne çok geçmiş olsun.nasil.oldu ufaklik

Oy kuzum ya çok geçmiş olsu, inşallah Çok iz kalmadan hemen iyileşir

Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yine

Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.
İnşallah dikişe gerek kalmaz

belmayne çok geçmiş olsun inşallah büyük bir şeyi yoktur kolay atlatır canım
Kızlar çok teşekkür ederim.
O telaşla yara bandı yapıştırmıştim yaraya. Batikon süreyim dedim ama sökmeme izin vermedi. Eşim gelene kadar da kucağımda uyuya kaldı. Uyandırıp hastaneye götürmek istemedim. Öyle yarabandıyla uyudu. Şimdi yara dikiş bandı alacak eşim. İnşallah uyandırmadan yapıştırabilirim. Hastaneye sabah gideceğiz artık. Şükür diyelim

çok şükür canım inşallah dikişe ihtiyac duymadan düzelir

Sağol canim benim basliyomusun muhtesem eliptiklerine kuzum benim de dumbellar toz akitiyordu yenilerini aldim demir bugun geldi yarin falan yaparim insallah bugün challenge için leslie yapcam
Canım aslında haftasonu zaten başlamıştım eliptikleri yapmaya ve her öğünün fotosunu da çekmiştim ama akşamları çocugu uyuturken sızdığım için paylaşamamıştım. Bugün yine yaptım biraz sonra menü ile paylaşacam

Sen ne güzel farklı sporlar da yapıyorsun. Dumbellar çok işe yarıyor sıkılaşmak için

Ben yine biryerim sakatlanır korkusu yaşıyorum farklı sporlarda artık. Halbuki önceden çok güzel yapabiliyordum kardio videolarını.

Masallah canim basla cok guzel yaktiriyo eliptik bi ara salona gitmistim ya o zaman yaptim baya

Kuzum yapmam lazim dumbell direnc lastigi ve egzersizleri cunku kol altlarim bildir bildir oldu 35 kilo gidince sarkma alametleri basladi

Benim de bi kac kez bilegim burkuldu canim twist ve ziplama hareketlerinde ben de onlari yapmiyorum cok su ara sikilasma icin pilates videolari arastiriyorum

Canım ben eliptikten önce direnç bantları filan almıştım pilates için aldıgım gün kaldırdıgım yerde duruyorlar. Dokunmadım bile.
ve benim kollarımda hemen sarktı. 11 kilo vermiştim 2 sini geri aldım ama sarktı yine de.
pilates videosu bulursan bana da haber et olur mu

Son düzenleme:
Cook gecmis olsun canim yaa. Unarim dikis gerektirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…