Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüde spor da gayet güzel ortim hızına yetişemiyorum

Canım cuma günü 4000 adım vardı 40 p. Çok bişi değil ama öyle bom boş durmasın

Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yine

Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.
İnşallah dikişe gerek kalmaz
Bak o doğru işte
Pazartesi

12.30
Yulafli peynirli omlet

Ara
Madensulu kayisili form
1 bardak ayran
2 kasik sutle nescafe

18.30
1 tabak ispanak yemegi
3 kasik yogurt

Su 2.5

Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Merak ediyorum bu yulafliyi
Az daha yuriseymisim tüh tebrik ediyorum canım

Bak o doğru işte

Merak ediyorum bu yulafliyi

Az daha yuriseymisim tüh tebrik ediyorum canım
Canim sabah kalkinca 1.5 2 kasik yulafi yarim cay bardagi sutle isliyorum.kahvalti yapacagim saate kadar o yumusuyor. Icine 1.5 kk beyaz peynir 2 yumurta. Ohh miss aksama kadar acikmazsin

Canim sabah kalkinca 1.5 2 kasik yulafi yarim cay bardagi sutle isliyorum.kahvalti yapacagim saate kadar o yumusuyor. Icine 1.5 kk beyaz peynir 2 yumurta. Ohh miss aksama kadar acikmazsin
Tatil dönüşü yulaf alıp deniyeyim, canım teşekkür ederim

Teşekkür ederim kuzum.
Bugün neler pişti bir bilsen
Kurabiye yaptım mor buğday unundan hem de şekersiz. Pekmezle. Ama yine de yemedim
Çorba iyi oluyor sıcak sıcak. İki kepçe bir dilim ekmeğe denkti sanırım. Benim diyetisyen ikisinden birini tercih edebilirsin derdi. Sen de bir sor. Belki dönüşümlü verir. Canın hangisini çekerse onu yersin

Oldum olmasına ama ağır vaka olarak geçiriyorum. Olsan bir türlü olmasan bir türlü

Aynen canim iki kepce bi kasik eski diyetisyenim demisti ama ben ekmeksiz corba icemem iste
Ay o kurabiyelerden bana da gondeeer merak ettim

Dene bakalim canim iyi gelirse bizede sole
Merak ettim nerde yasiyodun 4 yas kucuk degilmi nasil bas ediyosun
Tebrikler ortim baya iyisin masallahh ben tartilamadim henuz tartim gelmedi bugun ama sabahlari zayif kalkiyorum. Bu cumaya en cok biz kilo viriciz.
Saol ortim Hadi bakalim tartin gelsin sende tartil canim tabikide biz kazanicizzz
Cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun canim

Tamam canim bulduklarim var linklerini yarin atayim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…