Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler ortim baya iyisin masallahh ben tartilamadim henuz tartim gelmedi bugun ama sabahlari zayif kalkiyorum. Bu cumaya en cok biz kilo viriciz.

Sabah ilk tartıldığımda +100 grı görünce gaza geldim 2 ayrı saatte daha tartıldım ilkinde -200 gr en sonda -600 gr çıktım artık daha fazlada paylaşmayayım cumaya kalsın bari dedim Bazen geceleri baya su içtiğim olabiliyor belki ondanda olabilir bilemedim, birde uyku düzenimi tam doğru düzgün oturtamadım cebelleşiyorum hala. Çok ilginç bir şekilde kendimi baya uykusuz bırakıp akşam uyuduğumda yine nasıl oluyosa gece 3-4 gibi yada sabah 6 gibi uyanıyorum uyuyamıyorum bir daha sonra tabii yine gündüz uykum geliyo

Ay ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum
Allah zihin açıklığı versin canım
Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi var

Canım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlar
Aaa hayırlı olsun canım.
Ayrıca sana ve Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.

2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız

Değişti sanırım canım ama sana da birini bulurlar sıkıntı değil
Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyle
Allah zihin açıklığı versin canım

Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi var
4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.

Kolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.
Tatilde İzmir'e gelecektim gelmesem mi
Canim lojman olunca isyerindeki cogu kisi lojmanda olsun duzelir insallah bakalim
Doğru hatırladım canım, inşallah kısa sürede hallolur.
Eskiden çocuklar 4 yaş 4 ay 4 gün iken başlarmış egitimi

Canim ya cok gecmis olsun kuzuya nasil simdi durumu of cok uzuldum Rabbim sifa versin

Canımm ah stresini acını yaşadım resmen çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Maalesef en deli yaşları emrede her gün düşüyor her gün aklım çıkıyor
Umarım en hafif şekilde atlatır haberdar et bizide sakinleşmesi iyi ama üzme kendini çok

Oyyy kiyamam kuzuya yaa ☹ cok gecmis olsun

orticigim maşallah süper menuler

Oy kuzum ya çok geçmiş olsu, inşallah Çok iz kalmadan hemen iyileşir

Tatilde İzmir'e gelecektim gelmesem mi
Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yine
Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.
İnşallah dikişe gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…