- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.121
Canim lojman olunca isyerindeki cogu kisi lojmanda olsun duzelir insallah bakalimTam da havaların soğuduğu vakitApartman dışında komşularınız falan yok mu insana bı sıcak çorba olsa içi isinir
Tebrikler ortim baya iyisin masallahhGünaydinlarrrrCherry Mom @_Reyyan gecmis olsun kizceler
Ben bu cuma bildirim yapamadim ama cumartesi 77.3 kiloydum
Guncel 76.6
Fark -700
Bugunden itibaren sporada asılicam insallah gecen hafta 4 gun evde yoktum ve yerimde saymisim resmen o 4 gunluk acigi kapatmam lazim
Cherry Mom M miraysu_
Değişti sanırım canımAyyy canım, ben bu meseleyi hiç düşünemedim hafta sonu.
Şimdi geçmişe bakarken gördüm.Hala ortimiyiz acaba?
Allah zihin açıklığı versin canımAy ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum
Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi varBu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür
canım bilgisayarın karşısında oturmuyo çocuk, kavga ediyoz ekran önünde.
diğer odadan da öbür çocuk sıkıntı yaşıyo ve son boş kalan odada da eşim önemli bir topl atı geçekleştirmeye çalışıyor.
Ağlasam yeridir ve zaten az kaldı ona da.
Canım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlarAy olmayı başardın mi, ben olamadım daha
İçtikçe seni hatirliyiciiimmmmben beğendim ömrümde ilk kez içtim, kupaya demliyorum abartmış olabilir miyim pamukçuk?
1.sinif miydi?Son hafta inşallah, biraz rahatlarsın cumaya canım insallah
Aaa hayırlı olsun canım.Evet canim kaptanimiz cok yorulunca benle nikinik kaptan yerdimcisi olduk challengelari da o takip ediyor ortaklar ve ortaklar sonuclari da bende
Aynen kuzum bu hafta böyle olsun beni etiketle menulerine ben takipte olacagimsonraki hafta da yeni ortilerde eslestirme yaparim canim insallah
Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyleDeğişti sanırım canımama sana da birini bulurlar sıkıntı değil
4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.Allah zihin açıklığı versin canım
Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi var
Tatilde İzmir'e gelecektimKolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.
Doğru hatırladım canım, inşallah kısa sürede hallolur.Canim lojman olunca isyerindeki cogu kisi lojmanda olsun duzelir insallah bakalim
Eskiden çocuklar 4 yaş 4 ay 4 gün iken başlarmış egitimiCanım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlar
Aaa hayırlı olsun canım.
Ayrıca sana veNikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.
2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız
Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyle
4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.
Canim ya cok gecmis olsun kuzuya nasil simdi durumu of cok uzuldum Rabbim sifa versinKızlar selam.
Oğlum düştü çenesini yere vurdu. Açıldı baya. Eşim geliyor şimdi. Bakalım dikiş gerekmez inşallah. Belki dikiş bantıyla halledebiliriz.
Sakinleşti şimdi. Benim elimin ayağımın canı çekildi
Canımm ah stresini acını yaşadım resmen çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar selam.
Oğlum düştü çenesini yere vurdu. Açıldı baya. Eşim geliyor şimdi. Bakalım dikiş gerekmez inşallah. Belki dikiş bantıyla halledebiliriz.
Aaa hayırlı olsun canım.
Ayrıca sana veNikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.
2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız
Lahana suyu iç istersen canım regli söktürücüAy olmayı başardın mi, ben olamadım daha
Kolay gelsin tatlım olur öyle normalAy ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum
Artık başlasınlar ve bitsinler istiyorum ben lisedeyken bu kadar sınav stresi yaşamamıştım yaKolay gelsin tatlım olur öyle normal
Oyyy kiyamam kuzuya yaa ☹ cok gecmis olsunKızlar selam.
Ay ben de olmadim yaLahana suyu iç istersen canım regli söktürücü
17.01.2021
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kkdan büyük peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dilim ekmek
Akşam 19:00
1 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spor: 25x6 bacak hareketleri
Cherry Mom @_Reyyan zafer64
orticigim maşallah süper menuler18.01.2021
Sabah 12:00
1 Tabak yoğurt+yulaf ezmesi
Akşam 17:00
1 büyük balığın yarısı
2 dilim ekmek
Salata
Ara 21:00
1 Sade Türk Kahvesi
Su: 2 lt
Spor: 10x5 bacak hareketleri (bir kaç gündür 25er yapınca acayip ağrımaya başladı zar zor yaptım bunu ama bir kaç saate tekrar yapadabilirim)
Cherry Mom zafer64
Oy kuzum ya çok geçmiş olsu, inşallah Çok iz kalmadan hemen iyileşirKızlar selam.
Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yineTatilde İzmir'e gelecektimgelmesem mi
Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.Kızlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?