Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlar🙂

Aaa hayırlı olsun canım.😘
Ayrıca sana ve Nikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.

2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız🙂

Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyle😘

4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.
aaa neresiymiş orası 4 yaşında basliyorlar
Lahana suyu iç istersen canım regli söktürücü

Ay ben de olmadim ya 🤦‍♀️
yaaa 3 gün oldu ben de daha regl olamadım.hamilelik şüphem var ama geçen ay da gecikmişti sonra regl oldum.

Kolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.
Sende mi izmirde sin canım iki gündür ellerim acıyor soğuktan

Valla moralim bozuluyor artık Didem. Ayın yarısı bu semptomlarla geçiyor benim. Regl diye bir şey olmasa inan çok rahatım. Başka bir insana dönüyorum resmen yaa. Ayın yarısı başka, diğer yarısını başka bir insan olarak geçirmekten bıktım. Yok mu bunun bir çözümü yaa kesse şu regl durumumu artık!😬😬😬
Bide politiksik e yatkınsın geç menapoz olacaksın demişti bana doktor offf hayat böyle çok zor🤦🏻‍♀️

Az önce sumak çayı demledim kendime. Annem de diyet hapıyor😃 Bana çok iyi geldi dedi bakalım deneyeceğim!😍
kız allah iyiliğini versin herkes menopozdan korkar sende de tam tersi
Bu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür ederm❤️

canım bilgisayarın karşısında oturmuyo çocuk, kavga ediyoz ekran önünde.
diğer odadan da öbür çocuk sıkıntı yaşıyo ve son boş kalan odada da eşim önemli bir topl atı geçekleştirmeye çalışıyor.
Ağlasam yeridir ve zaten az kaldı ona da.🙁🙁😭😭
okurken yoruldum allah yardımcın olsun canm evimiz hem okul hem iş yeri oldu.

Aaa hayırlı olsun canım.😘
Ayrıca sana ve Nikinik Nikinik Nikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.

2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız🙂
Sağol canim benim 🥰 basliyomusun muhtesem eliptiklerine kuzum benim de dumbellar toz akitiyordu yenilerini aldim demir bugun geldi yarin falan yaparim insallah 😍 bugün challenge için leslie yapcam 💞

yaaa 3 gün oldu ben de daha regl olamadım.hamilelik şüphem var ama geçen ay da gecikmişti sonra regl oldum.
Hollanda canım.
kız allah iyiliğini versin herkes menopozdan korkar sende de tam tersi

okurken yoruldum allah yardımcın olsun canm evimiz hem okul hem iş yeri oldu.
Aynen canım, aslında orada herkes aynı durumda biliyorum ama bizim için yeni bir şey bu online ders meselesi.

Benim gecen ay 18 gun gecikti hamilelik icin kan testi verdim sonuc cikti regl oldum 😂 bu ay insallah o kadar bekletmez. Kan değerlerime de baktirdim hersey normaldi.

18 ocak pazartesi menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta.2 silim tam buğday.peynir.4 zeytin domates
öğle 1 kase mercimek çorbası.2 ksk yoğurt
ara 1 armut.3 ksk yoğurt
aksm.5 ksk bamya yemeği.3 ksk bulgur pilavı.4 ksk yoğurt.yesillk
su.1.5 lt
spor yok
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan muhursuzpusula muhursuzpusula

Süpermiş menün canım ama suyu arttırmak lazım :KK68:

18 ocak pazartesi
10.30
Tek yumurtalı kaşarlı omlet, 20 gr süzme peynir, yarım havuç, salatalık, 5 zeytin
14.00
150gr tavuk, 90gr yoğurt, salata
16.45
1 bardak kakaolu süt, 10gr ceviz, 10 gr fındık
Su : 3lt
Spor : 13 dk kardiyo=65p
15dk mat pilates= 30p
200 zıp= 40p total=135p
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim menun harika👍 Ders calismana ragmen spor da yapiyorsun 👏
Cumaya kadar boyle devam edelim cok guzel sonuclar gelecek😊

18 ocak

12:30 2 yumurtayla patatesli omlet, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kasik humus

15:00 1 corn flakes bar, filtre kahve, 3 kaju

18:30 2 kase lahana corba, 2 kasik ispanak yemegi, 1 kasik yogurt

su:3 litre
Spor: 30 dk leslie, 4300 adim toplam 88 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim senin de maşallahın var çok güzel sporun da menün de. Haftaya da eksiyle başladık cumaya neler olacak bakalım😍😍

Canim ya cok gecmis olsun kuzuya nasil simdi durumu of cok uzuldum Rabbim sifa versin 🥺🤲🏻

Canımm ah stresini acını yaşadım resmen çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
Maalesef en deli yaşları emrede her gün düşüyor her gün aklım çıkıyor
Umarım en hafif şekilde atlatır haberdar et bizide sakinleşmesi iyi ama üzme kendini çok 😘

Oyyy kiyamam kuzuya yaa ☹ cok gecmis olsun

belmayne belmayne çok geçmiş olsun.nasil.oldu ufaklik

Oy kuzum ya çok geçmiş olsu, inşallah Çok iz kalmadan hemen iyileşir

Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yine 😊

Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.
İnşallah dikişe gerek kalmaz

belmayne belmayne çok geçmiş olsun inşallah büyük bir şeyi yoktur kolay atlatır canım🙁
Kızlar çok teşekkür ederim.
O telaşla yara bandı yapıştırmıştim yaraya. Batikon süreyim dedim ama sökmeme izin vermedi. Eşim gelene kadar da kucağımda uyuya kaldı. Uyandırıp hastaneye götürmek istemedim. Öyle yarabandıyla uyudu. Şimdi yara dikiş bandı alacak eşim. İnşallah uyandırmadan yapıştırabilirim. Hastaneye sabah gideceğiz artık. Şükür diyelim 🤷‍♀️

Kızlar çok teşekkür ederim.
O telaşla yara bandı yapıştırmıştim yaraya. Batikon süreyim dedim ama sökmeme izin vermedi. Eşim gelene kadar da kucağımda uyuya kaldı. Uyandırıp hastaneye götürmek istemedim. Öyle yarabandıyla uyudu. Şimdi yara dikiş bandı alacak eşim. İnşallah uyandırmadan yapıştırabilirim. Hastaneye sabah gideceğiz artık. Şükür diyelim 🤷‍♀️
çok şükür canım inşallah dikişe ihtiyac duymadan düzelir

Sağol canim benim 🥰 basliyomusun muhtesem eliptiklerine kuzum benim de dumbellar toz akitiyordu yenilerini aldim demir bugun geldi yarin falan yaparim insallah 😍 bugün challenge için leslie yapcam 💞
Canım aslında haftasonu zaten başlamıştım eliptikleri yapmaya ve her öğünün fotosunu da çekmiştim ama akşamları çocugu uyuturken sızdığım için paylaşamamıştım. Bugün yine yaptım biraz sonra menü ile paylaşacam😁

Sen ne güzel farklı sporlar da yapıyorsun. Dumbellar çok işe yarıyor sıkılaşmak için👍

Ben yine biryerim sakatlanır korkusu yaşıyorum farklı sporlarda artık. Halbuki önceden çok güzel yapabiliyordum kardio videolarını.

Canım aslında haftasonu zaten başlamıştım eliptikleri yapmaya ve her öğünün fotosunu da çekmiştim ama akşamları çocugu uyuturken sızdığım için paylaşamamıştım. Bugün yine yaptım biraz sonra menü ile paylaşacam😁

Sen ne güzel farklı sporlar da yapıyorsun. Dumbellar çok işe yarıyor sıkılaşmak için👍

Ben yine biryerim sakatlanır korkusu yaşıyorum farklı sporlarda artık. Halbuki önceden çok güzel yapabiliyordum kardio videolarını.
Masallah canim basla cok guzel yaktiriyo eliptik bi ara salona gitmistim ya o zaman yaptim baya 😇

Kuzum yapmam lazim dumbell direnc lastigi ve egzersizleri cunku kol altlarim bildir bildir oldu 35 kilo gidince sarkma alametleri basladi 👀

Benim de bi kac kez bilegim burkuldu canim twist ve ziplama hareketlerinde ben de onlari yapmiyorum cok su ara sikilasma icin pilates videolari arastiriyorum 😍

Masallah canim basla cok guzel yaktiriyo eliptik bi ara salona gitmistim ya o zaman yaptim baya 😇

Kuzum yapmam lazim dumbell direnc lastigi ve egzersizleri cunku kol altlarim bildir bildir oldu 35 kilo gidince sarkma alametleri basladi 👀

Benim de bi kac kez bilegim burkuldu canim twist ve ziplama hareketlerinde ben de onlari yapmiyorum cok su ara sikilasma icin pilates videolari arastiriyorum 😍
Canım ben eliptikten önce direnç bantları filan almıştım pilates için aldıgım gün kaldırdıgım yerde duruyorlar. Dokunmadım bile.
ve benim kollarımda hemen sarktı. 11 kilo vermiştim 2 sini geri aldım ama sarktı yine de.
pilates videosu bulursan bana da haber et olur mu❤️🤗🤗

Son düzenleme:
Kızlar selam.
Oğlum düştü çenesini yere vurdu. Açıldı baya. Eşim geliyor şimdi. Bakalım dikiş gerekmez inşallah. Belki dikiş bantıyla halledebiliriz. 🙏
Sakinleşti şimdi. Benim elimin ayağımın canı çekildi 😔
Cook gecmis olsun canim yaa. Unarim dikis gerektirmez.

Back
X