- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.101
Evet ya kolaya benziyorkola sandım o nası renk yaçok sert olmuş afiyet olsun canım
Canim basarilar insallah hepsi iyi gecer sonra kutlarizAy ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum
Ay inşallah ortim inşallah☺Canim basarilar insallah hepsi iyi gecer sonra kutlariz
Canim haftalik orti listesine eklemistim seni cuma gunu ana listeye donucen diye ama sen aktif olmayinca degistirdik ortileri sen menu yazmaya baslayinca beni etiketleyebilirsin canim su an icin açıkta orti yok oyle yapalimSelam arkadaşlar kusura bakmayın giremedim hafta sonu. Bugün de olaylı canlı derslerden şimdi fırsat buldum.
Geçmişi okuyup bakayım neler oldu ne kaçırdım.
Özür dilerim cidden
Söyleyecek bir kelime yok
Hayırdır canim olaylı dersSelam arkadaşlar kusura bakmayın giremedim hafta sonu. Bugün de olaylı canlı derslerden şimdi fırsat buldum.
Geçmişi okuyup bakayım neler oldu ne kaçırdım.
Özür dilerim cidden
Başarılar diliyorumAy ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum
Evet ya kolaya benziyorsade filtre kahve iciyorum. Eskiden hic icemezdim. Sutlu kahveleri severdim ama alistim filtreye
Kolay gelsin canimKızlar nasılsınız,öğleye kadar canlı dersim ,sonrasında da okulum vardı.Simdi hemen yemek İŞİNİ halledip çocuklarla biraz vakit geçirip spor yapmayı planlıyorum
Hic denemedim canim oyle Tadi nasil oluyor?Söyleyecek bir kelime yok
Hayırdır canim olaylı ders
Başarılar diliyorum
balpamuk sayesinde ben de Filitre kahveye alıştım ama tereyağlı
Valla moralim bozuluyor artık Didem. Ayın yarısı bu semptomlarla geçiyor benim. Regl diye bir şey olmasa inan çok rahatım. Başka bir insana dönüyorum resmen yaa. Ayın yarısı başka, diğer yarısını başka bir insan olarak geçirmekten bıktım. Yok mu bunun bir çözümü yaa kesse şu regl durumumu artık!Canim regl bitince inise gecersin merak etme caninida skma
Az önce sumak çayı demledim kendime. Annem de diyet hapıyorMuhtemelen yarına kadar iner şişlik canım ödem atıcı birşeyler içsen ??
Hahahahah ah ex aşk bazı alışkanlıklar bırakır!Söyleyecek bir kelime yok
Başarılar diliyorum
balpamuk sayesinde ben de Filitre kahveye alıştım ama tereyağlı
Bu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür edermCanim haftalik orti listesine eklemistim seni cuma gunu ana listeye donucen diye ama sen aktif olmayinca degistirdik ortileri sen menu yazmaya baslayinca beni etiketleyebilirsin canim su an icin açıkta orti yok oyle yapalim
Canim odem attirici seyler iciyomusun adetliyken yada adet olmadan once baslasan icmeye belki iyi gelir alkali sular hazirlasan kendine bilemedim aklima baska bisey gelmedi canimValla moralim bozuluyor artık Didem. Ayın yarısı bu semptomlarla geçiyor benim. Regl diye bir şey olmasa inan çok rahatım. Başka bir insana dönüyorum resmen yaa. Ayın yarısı başka, diğer yarısını başka bir insan olarak geçirmekten bıktım. Yok mu bunun bir çözümü yaa kesse şu regl durumumu artık!
Bide politiksik e yatkınsın geç menapoz olacaksın demişti bana doktor offf hayat böyle çok zor
Tam da havaların soğuduğu vakitKolay gelsin canim
Ben de isten geldim dogalgaz sorunu devam ediyor yemek de yapamiyorum salata ve tonbaligi gibi bisey yapcam aksama
Sonrasinda spor planliyorum ben de
Yumuşatıyor canım kahveyiHic denemedim canim oyle Tadi nasil oluyor?
Aslında çok mantıklı ama reglden 1 hafta önce başlayan ve regl bitene kadar devam eden 2 haftalık süreçte mide bulantısı, karın ağrısı, huzursuzluk yaşıyorum. Onun için canım da hiç istemiyor öyle şeyler içmek.Canim odem attirici seyler iciyomusun adetliyken yada adet olmadan once baslasan icmeye belki iyi gelir alkali sular hazirlasan kendine bilemedim aklima baska bisey gelmedi canim
Ay olmayı başardın mi, ben olamadım dahaValla moralim bozuluyor artık Didem. Ayın yarısı bu semptomlarla geçiyor benim. Regl diye bir şey olmasa inan çok rahatım. Başka bir insana dönüyorum resmen yaa. Ayın yarısı başka, diğer yarısını başka bir insan olarak geçirmekten bıktım. Yok mu bunun bir çözümü yaa kesse şu regl durumumu artık!
Bide politiksik e yatkınsın geç menapoz olacaksın demişti bana doktor offf hayat böyle çok zor
İçtikçe seni hatirliyiciiimmmmHahahahah ah ex aşk bazı alışkanlıklar bırakır!
Ama çok güzel değil mi tadı yaaa ve tok tutmuyor mu!???
Ben bayılıyorum!
1.sinif miydi?Son hafta inşallah, biraz rahatlarsın cumaya canım insallahBu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür ederm
canım bilgisayarın karşısında oturmuyo çocuk, kavga ediyoz ekran önünde.
diğer odadan da öbür çocuk sıkıntı yaşıyo ve son boş kalan odada da eşim önemli bir topl atı geçekleştirmeye çalışıyor.
Ağlasam yeridir ve zaten az kaldı ona da.
Kolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.Kızlar nasılsınız,öğleye kadar canlı dersim ,sonrasında da okulum vardı.Simdi hemen yemek İŞİNİ halledip çocuklarla biraz vakit geçirip spor yapmayı planlıyorum
Evet canim kaptanimiz cok yorulunca benle nikinik kaptan yerdimcisi olduk challengelari da o takip ediyor ortaklar ve ortaklar sonuclari da bendeBu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?