Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydinlarrrr Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan gecmis olsun kizceler💜
Ben bu cuma bildirim yapamadim ama cumartesi 77.3 kiloydum
Guncel 76.6
Fark -700 :KK76:
Bugunden itibaren sporada asılicam insallah gecen hafta 4 gun evde yoktum ve yerimde saymisim resmen o 4 gunluk acigi kapatmam lazim:KK48:
Cherry Mom Cherry Mom M miraysu_
Tebrikler ortim baya iyisin masallahh :nazar::nazar::nazar::super: ben tartilamadim henuz tartim gelmedi bugun ama sabahlari zayif kalkiyorum. Bu cumaya en cok biz kilo viriciz. :KK55:

Sabah ilk tartıldığımda +100 grı görünce gaza geldim 2 ayrı saatte daha tartıldım ilkinde -200 gr en sonda -600 gr çıktım artık daha fazlada paylaşmayayım cumaya kalsın bari dedim :KK70: Bazen geceleri baya su içtiğim olabiliyor belki ondanda olabilir bilemedim, birde uyku düzenimi tam doğru düzgün oturtamadım cebelleşiyorum hala. Çok ilginç bir şekilde kendimi baya uykusuz bırakıp akşam uyuduğumda yine nasıl oluyosa gece 3-4 gibi yada sabah 6 gibi uyanıyorum uyuyamıyorum bir daha sonra tabii yine gündüz uykum geliyo :KK43:

Ay ben bugün buralarda aktif olamadım malum yarın finallerim başlıyor oturdum sadece ders çalışıyorum🙈🙈
Allah zihin açıklığı versin canım 💞
Bu görev artık senin mi canım? Ben seni etiketlerim canım bakalım düzenli katılım yapmaktı zaten amacım ama olmadı hafta sonu. Bir iki hafta filan düzenli yazarsam bir sonraKi orti değişiminde yazabilirsin canım. Teşekkür
canım bilgisayarın karşısında oturmuyo çocuk, kavga ediyoz ekran önünde.
diğer odadan da öbür çocuk sıkıntı yaşıyo ve son boş kalan odada da eşim önemli bir topl atı geçekleştirmeye çalışıyor.
Ağlasam yeridir ve zaten az kaldı ona da.🙁🙁😭😭
Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi var

Ay olmayı başardın mi, ben olamadım daha😭😭😭

İçtikçe seni hatirliyiciiimmmm😍🤩 ben beğendim ömrümde ilk kez içtim, kupaya demliyorum🙈 abartmış olabilir miyim pamukçuk?

1.sinif miydi?Son hafta inşallah, biraz rahatlarsın cumaya canım insallah
Canım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlar🙂
Evet canim kaptanimiz cok yorulunca benle nikinik kaptan yerdimcisi olduk challengelari da o takip ediyor ortaklar ve ortaklar sonuclari da bende 🥰
Aynen kuzum bu hafta böyle olsun beni etiketle menulerine ben takipte olacagim 💞 sonraki hafta da yeni ortilerde eslestirme yaparim canim insallah 😇
Aaa hayırlı olsun canım.😘
Ayrıca sana ve Nikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.

2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız🙂

Değişti sanırım canım 🤔 ama sana da birini bulurlar sıkıntı değil 😍😍
Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyle😘
Allah zihin açıklığı versin canım 💞

Canım Allah kolaylık versin. Zor valla. Bir tanesi anaokuluna gitmiyor muydu senin. Onun da mı canlı dersi var
4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.

Kolay gelsin canım. Bizde çocuklarla dışarı çıktık biraz alışveriş falan yaptık. İzmir de dondurucu Bi soğuk vardı bugün resmen ellerimiz falan uyuştu.
Tatilde İzmir'e gelecektim🙈 gelmesem mi😅
Canim lojman olunca isyerindeki cogu kisi lojmanda olsun duzelir insallah bakalim 💞
Doğru hatırladım canım, inşallah kısa sürede hallolur.🤲
Canım 1.sınıf ama 4 yaş. Burda bu yaşta başlıyorlar🙂

Ayrıca sana ve Nikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.
Hep aklımdaydı kaptanımız çok fazla şeyi takip ediyor, ev çocuk filan nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum.

2 haftada bir sürü şey değişmiş. Yeni gelen çok arkadaş var maşallah. İnşallah herkesle orti oldukça tanışırız🙂

Oldu canım sonraki eşleştirmelerde buluşmak dileğiyle😘

4. yaşında ilkokula geçiş yaptı canım. 4. Yaş Doğum gününde başlıyorlar burda. Yani eylülü beklemek yok.
Eskiden çocuklar 4 yaş 4 ay 4 gün iken başlarmış egitimi

Kızlar selam.
Oğlum düştü çenesini yere vurdu. Açıldı baya. Eşim geliyor şimdi. Bakalım dikiş gerekmez inşallah. Belki dikiş bantıyla halledebiliriz. 🙏
Sakinleşti şimdi. Benim elimin ayağımın canı çekildi 😔
Canim ya cok gecmis olsun kuzuya nasil simdi durumu of cok uzuldum Rabbim sifa versin 🥺🤲🏻

Kızlar selam.
Oğlum düştü çenesini yere vurdu. Açıldı baya. Eşim geliyor şimdi. Bakalım dikiş gerekmez inşallah. Belki dikiş bantıyla halledebiliriz. 🙏
Canımm ah stresini acını yaşadım resmen çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
Maalesef en deli yaşları emrede her gün düşüyor her gün aklım çıkıyor
Umarım en hafif şekilde atlatır haberdar et bizide sakinleşmesi iyi ama üzme kendini çok 😘

Ayrıca sana ve Nikinik Nikinik Nikinik Nikinik e sorumluluk aldığınız için çok teşekkür ederim.

:KK200:

Kızlar selam.
Oyyy kiyamam kuzuya yaa ☹ cok gecmis olsun

17.01.2021

Sabah 10:30

2 haşlanmış yumurta
1 kkdan büyük peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dilim ekmek

Akşam 19:00
1 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek

Su: 2 lt
Spor: 25x6 bacak hareketleri

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan zafer64 zafer64

18.01.2021

Sabah 12:00

1 Tabak yoğurt+yulaf ezmesi

Akşam 17:00
1 büyük balığın yarısı
2 dilim ekmek
Salata

Ara 21:00
1 Sade Türk Kahvesi

Su: 2 lt

Spor: 10x5 bacak hareketleri (bir kaç gündür 25er yapınca acayip ağrımaya başladı zar zor yaptım bunu ama bir kaç saate tekrar yapadabilirim :KK66: )

Cherry Mom Cherry Mom zafer64 zafer64
orticigim maşallah süper menuler

Kızlar selam.
Oy kuzum ya çok geçmiş olsu, inşallah Çok iz kalmadan hemen iyileşir

Tatilde İzmir'e gelecektim🙈 gelmesem mi😅
Şuanda çok soğuk canım ama İzmir in havası belli olmaz heran ısınabilir yine 😊
Kızlar selam.
Ahh kuzum benim yaa çook geçmiş olsun.
İnşallah dikişe gerek kalmaz

Back
X