Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah cumaya 77yi geride birakacagim canim.

Cok gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur.

Hay Allah ya iyi olur inşallah

Cok gecmis olsun dileklerimizi ilet.biran once sagligina kavusur insallah.Allah acil sifalar versin.
canım pazartesi çarşamba cumartesi walk challenge var 23.00 a kadar Nikinik e adimlarımızı atıyoruz özelden
Sagol canim hatirkattigin iyi oldu

kizlarrrr bugun walk challenge var unutmayalim en gec 23te adim sayisi ya da sürelerinizi mesajla bekliyorum

Yarım salatalık maydanoz 1 limon soyuyorum 1 bardak su bledırdan geçiyorum canım ödemi atıyo Bi süre denemek istiyorum
Süpermiş ben de deneyeyim. Salatalık işte mevsimi değil ona alternatif bir şey bakayım. Ben de bugün ekmek yaptım. Fırında pişirdim sıcak sıcak iyi oldu. En azından ne yediğimi biliyorum. Ekmek yapma makinam bozuldu bugün tamire vereceğim gelince kendim yaparım tam buğday kepekli yulaflı filan. Kefir grubu var facede oradan birisinden kefir mayası buldum. Benim eve yakın ama yürüme mesafesi var. Ben de spor olsun diye yuruyeceğim iyi olur inşallah. Hem de doğal kefir yapacağım evde bu sayede. Umarım ev uygun olur çoğalması için. Menün güzel genel olarak hafif bir menü. Cuma güzel sonuç gelir.

Selam arkadaşlar kusura bakmayın giremedim hafta sonu. Bugün de olaylı canlı derslerden şimdi fırsat buldum.

Geçmişi okuyup bakayım neler oldu ne kaçırdım.
Özür dilerim cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…