- 23 Mart 2016
- 29.631
- 90.000
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.081
Canım hafta sonu olduğu için şimdilik acile gittiler ama cumadan beri pek düzenlemedi fıtık sıkıntı galiba yada kadınsal bir rahatsızlık olabilir bakılacak bakalım yediğini içtiğini spor vs düşünmesinn istedimNoldu reyyana
Nesi var ki ne olduKızlarMehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik
Ortağı @hawar ıbirsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Pain Killer kaçaklarda galiba
Wuuwuu 2 gunde 400gr. Harikasin ortim. Eriyorsuuun eriyirsuuun
Insallah cumaya 77yi geride birakacagim canim.çok iyi canım tebriklerr
:)) 100 gr artı olsaydıda moral bozmak yok canım yola devam tebrikler :)
ooo :) çok iyi nurcum cumaya güzel eksi gelir senden :)
olur o kadar canım bugünden sonra toparlarsın :)
çok iyi canımcım tebriklerr
çok sağol tatlım
günaydm canım evde aksilik olmuş herhalde üzüldüm
eksin için tebrikler :)
canım aynen yani aslında her reglide yokluyordu ama hastanelik etmiyordu uzun süredir tam kötü olduğum gece emre sebepsiz 40 kere uyandı ağladı ben iyice kötü oldum eşim ilgilendi falan ama yinede bende kalktım baktım uyuyamadım ondan oldu galiba
haftaya sabit başlamak güzel deryacım tebrikler
oo çok iyi eksi kuzuum
senin rutinin oldu :) daha büyük artılarıda hallettin hallersin eminim canım :)
dün spor yaptıysan ondandır belki cANIM -300 ü gördüysen yarın yine görürsün bir yerlerdedir :)) tebrikler :)
Cok gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur.KızlarMehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik
Ortağı @hawar ıbirsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Pain Killer kaçaklarda galiba
Hay Allah ya iyi olur inşallahCanım hafta sonu olduğu için şimdilik acile gittiler ama cumadan beri pek düzenlemedi fıtık sıkıntı galiba yada kadınsal bir rahatsızlık olabilir bakılacak bakalım yediğini içtiğini spor vs düşünmesinn istedim
Cok gecmis olsun dileklerimizi ilet.biran once sagligina kavusur insallah.Allah acil sifalar versin.KızlarMehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik
Sagol canim hatirkattigin iyi olducanım pazartesi çarşamba cumartesi walk challenge var 23.00 a kadarNikinik e adimlarımızı atıyoruz özelden
Süpermiş ben de deneyeyim. Salatalık işte mevsimi değil ona alternatif bir şey bakayım. Ben de bugün ekmek yaptım. Fırında pişirdim sıcak sıcak iyi oldu. En azından ne yediğimi biliyorum. Ekmek yapma makinam bozuldu bugün tamire vereceğim gelince kendim yaparım tam buğday kepekli yulaflı filan. Kefir grubu var facede oradan birisinden kefir mayası buldum. Benim eve yakın ama yürüme mesafesi var. Ben de spor olsun diye yuruyeceğim iyi olur inşallah. Hem de doğal kefir yapacağım evde bu sayede. Umarım ev uygun olur çoğalması için. Menün güzel genel olarak hafif bir menü. Cuma güzel sonuç gelir.Yarım salatalık maydanoz 1 limon soyuyorum 1 bardak su bledırdan geçiyorum canım ödemi atıyo Bi süre denemek istiyorum
Eriyoruz ortim hep birlikte eriyoruz gidecek bu kilolar yaza fit istediğimiz bedende giricezWuuwuu 2 gunde 400gr. Harikasin ortim. Eriyorsuuun eriyirsuuun
Evet ortim bekle bizi yazz biz geliyoruzEriyoruz ortim hep birlikte eriyoruz gidecek bu kilolar yaza fit istediğimiz bedende giricez
AhahahhahhSPOR TABLOSU
(08-14 Ocak)
Geçtiğimiz haftanın spor tablosu
Bireyselde 1.ci 1270 puan ileTempus
TAkım olarak 1.ise YES FİT kızları
Eki Görüntüle 2763620
kola sandım o nası renk yaBenden de kahve fotisiEki Görüntüle 2763668
Selam arkadaşlar kusura bakmayın giremedim hafta sonu. Bugün de olaylı canlı derslerden şimdi fırsat buldum.olur canımPain Killer canımız da bi göründü kayboldu @hawar da aktif bir arkadaşımız birsevgi de aktifti öyle yapalım canım ben listemde güncelleyim burda tekrar paylaşmama gerek var mı kuzum?
Ayyy canım, ben bu meseleyi hiç düşünemedim hafta sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?