• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok iyi canım tebriklerr

:)) 100 gr artı olsaydıda moral bozmak yok canım yola devam tebrikler :)

ooo :) çok iyi nurcum cumaya güzel eksi gelir senden :)

olur o kadar canım bugünden sonra toparlarsın :)

çok iyi canımcım tebriklerr

çok sağol tatlım :KK200:

günaydm canım evde aksilik olmuş herhalde üzüldüm
eksin için tebrikler :)

canım aynen yani aslında her reglide yokluyordu ama hastanelik etmiyordu uzun süredir tam kötü olduğum gece emre sebepsiz 40 kere uyandı ağladı ben iyice kötü oldum eşim ilgilendi falan ama yinede bende kalktım baktım uyuyamadım ondan oldu galiba

haftaya sabit başlamak güzel deryacım tebrikler

oo çok iyi eksi kuzuum

senin rutinin oldu :) daha büyük artılarıda hallettin hallersin eminim canım :)

dün spor yaptıysan ondandır belki cANIM -300 ü gördüysen yarın yine görürsün bir yerlerdedir :)) tebrikler :)
Insallah cumaya 77yi geride birakacagim canim.

Kızlar Mehfam Mehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik ☺️

Ortağı @hawar ı birsevgi birsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Namaria Pain Killer Pain Killer kaçaklarda galiba 👀
Cok gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur.

Canım hafta sonu olduğu için şimdilik acile gittiler ama cumadan beri pek düzenlemedi fıtık sıkıntı galiba yada kadınsal bir rahatsızlık olabilir bakılacak bakalım yediğini içtiğini spor vs düşünmesinn istedim
Hay Allah ya iyi olur inşallah

Kızlar Mehfam Mehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik ☺️

Ortağı @hawar ı birsevgi birsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Namaria Pain Killer Pain Killer kaçaklarda galiba 👀
Cok gecmis olsun dileklerimizi ilet.biran once sagligina kavusur insallah.Allah acil sifalar versin.
canım pazartesi çarşamba cumartesi walk challenge var 23.00 a kadar Nikinik Nikinik e adimlarımızı atıyoruz özelden :KK6:
Sagol canim hatirkattigin iyi oldu

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️😀kizlarrrr bugun walk challenge var unutmayalim en gec 23te adim sayisi ya da sürelerinizi mesajla bekliyorum 🤗🤗🤗

Yarım salatalık maydanoz 1 limon soyuyorum 1 bardak su bledırdan geçiyorum canım ödemi atıyo Bi süre denemek istiyorum
Süpermiş ben de deneyeyim. Salatalık işte mevsimi değil ona alternatif bir şey bakayım. Ben de bugün ekmek yaptım. Fırında pişirdim sıcak sıcak iyi oldu. En azından ne yediğimi biliyorum. Ekmek yapma makinam bozuldu bugün tamire vereceğim gelince kendim yaparım tam buğday kepekli yulaflı filan. Kefir grubu var facede oradan birisinden kefir mayası buldum. Benim eve yakın ama yürüme mesafesi var. Ben de spor olsun diye yuruyeceğim iyi olur inşallah. Hem de doğal kefir yapacağım evde bu sayede. Umarım ev uygun olur çoğalması için. Menün güzel genel olarak hafif bir menü. Cuma güzel sonuç gelir.

SPOR TABLOSU
(08-14 Ocak)

Geçtiğimiz haftanın spor tablosu 💃💃💃

Bireyselde 1.ci 1270 puan ile Tempus Tempus :sampiyon:

TAkım olarak 1.ise YES FİT kızları 💃

IMG_20210116_234338.webp

olur canım Pain Killer Pain Killer canımız da bi göründü kayboldu @hawar da aktif bir arkadaşımız birsevgi birsevgi de aktifti öyle yapalım canım ben listemde güncelleyim burda tekrar paylaşmama gerek var mı kuzum?
Selam arkadaşlar kusura bakmayın giremedim hafta sonu. Bugün de olaylı canlı derslerden şimdi fırsat buldum.

Geçmişi okuyup bakayım neler oldu ne kaçırdım.
Özür dilerim cidden

Back
X