- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.061
Tebrikler ortim - olmasak da +değilizDün - 300 düm bugün sabitim. Anlamadım neden olduğunu ama haftaya sabit başlamakta güzel
Cherry Mom N Naz03
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç gercekten
Esra’cım çok geçmiş olsun! Benim migrenim yok ama ben de dün öyleydim resmen! Anlatamam baş ağrısını....günaydın kızlar
çok çok teşekkür ederim herkese alıntılarm gitmiş bugün iyi uyandım şükür sağlık gibisi yok ya din neydim öylee
Listeye yaziyordum kaptanimayyyy demek ne kaçamak yapıyormuşsun 1.5 kg lik
Sagolasin.Bu kadarla kalsa o da yeter canimHaftasonu Bu kadar gittiyse cuma ya harika bir sonuç gelecek senden canım tebrik ederim
Canim regl bitince inise gecersin merak etme caninida skmaŞu çıkan kiloma gerçekten inanamıyorum. Vücudumda değişimi görüyorum ama hala çatlarcasına şişip 2 gün önce regl olabildiğim için hormonal durumumun azizliğini yaşıyorum.
Kilom 71.
Yaa dün sana havamı da atmıştım halbuki _300 diye. Nazar mı ettin çabuk söyleeeeSelam kızlarmutlu bol eksili hafta olsun hepimiz için
Cuma 79.10 dum bugünde sabitim
İnşallah tatlım sanada geçmiş olsun yaEsra’cım çok geçmiş olsun! Benim migrenim yok ama ben de dün öyleydim resmen! Anlatamam baş ağrısını....Ağrı kesiciyle bile geçmedi!
Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm....Umarım bir daha bu derece tekrarlamaz!
Gayet iyi canımYine eksi göremedim kızlar ama artıda değilim çok şükür. Tam 64.0 gramı gramına aynı:)
Bugünü unsuz geçirmeye ve 3lt.su içmeye niyet ettim.
Güzel canımSelam kızlarmutlu bol eksili hafta olsun hepimiz için
Cuma 79.10 dum bugünde sabitim
Muhtemelen yarına kadar iner şişlik canım ödem atıcı birşeyler içsen ??Şu çıkan kiloma gerçekten inanamıyorum. Vücudumda değişimi görüyorum ama hala çatlarcasına şişip 2 gün önce regl olabildiğim için hormonal durumumun azizliğini yaşıyorum.
Kilom 71.
olur canımKızlarMehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik
Ortağıhawar ı birsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Pain Killer kaçaklarda galiba
Noldu reyyanaKızlarMehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik
Ortağıhawar ı birsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Pain Killer kaçaklarda galiba
evet canım aslında pain aktif bir arkadaşımızdı aslında ama cumadan sonra dönüş yapmadıMerhaba kızlaaar dün giremedim ama benim orti değişiyor herhalde
Tamamdır canımevet canım aslında pain aktif bir arkadaşımızdı aslında ama cumadan sonra dönüş yapmadıhawar da aktif ana listede bir arkadaşımız onun ortisi de Reyyancıgımız biraz rahatsız siz bu hafta eş olun
canım pazartesi çarşamba cumartesi walk challenge var 23.00 a kadarTamamdır canım
Bugün herhangi bir yarışma var mı
Tamam canımcanım pazartesi çarşamba cumartesi walk challenge var 23.00 a kadarNikinik e adimlarımızı atıyoruz özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?