- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.021
Çok geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlar
çok çok teşekkür ederim herkese alıntılarm gitmiş bugün iyi uyandım şükür sağlık gibisi yok ya din neydim öylee
Sağol tatlım geçti şükürÇok geçmiş olsun kaptanım
100 gr sana yağ olarak değil de su veya şişkinlik olarak gelmiştir. Bi de gece uyumıyorsan ödem tutmuştur vücudun biraz sonra yeniden tartılırsınGünaydııınn :)
Neden oldu anlamadım ama cuma günü 87,1 iken bu sabah 87,2 çıktım 100 grı nerde aldım :/
Afiyet olsun ortimPazar
13.30
2 yumurtali yulafli peynirli omlet
Ara
1 bardak ayran
Yesilcay
Kayisili form
18.30
1 kepce tavuk corbasi
2 kasik mercimekli bulgur pilavi
1 bardak ayran
Su 3.5
Spor 5278 adim
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Daha iyi olmana sevindim canımgünaydın kızlar
çok çok teşekkür ederim herkese alıntılarm gitmiş bugün iyi uyandım şükür sağlık gibisi yok ya din neydim öylee
Günaydın canım 100 gr hiç önemli değil. Kalkıp tartıldıysan ödem olabilir biraz dolanıp tekrar tartıl bakalımn
100 gr sana yağ olarak değil de su veya şişkinlik olarak gelmiştir. Bi de gece uyumıyorsan ödem tutmuştur vücudun biraz sonra yeniden tartılırsın
Muhteşemsin ortim hadi bakalımKizlar gunaydin
Cuma: 65.35
Bugun: 65.05
300 gr fark
Kendini Iyi hissetmene cook sevindim canimgünaydın kızlar
Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallahAy sorma canim sansimiza..Allahtan salonda klima var onu acicam simdi spor yapayim az isinirim dusa girip cikinca odada isinirim yatarkende battaniye yorgan lolise de sarildim mi olur gider insallah
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallahhayırlı akşamlar herkese
Evet canım ya insan hemen gitsinler istiyor ama gidecek hiç merak etme. Çok istikrarlısın maşallahHaklisin canim. Benim de cok kilom var vermem gereken o yuzden yuksek kaloriyle baslayip yavas yavas azaltmayi planliyorum. Ama iste insan da gitsin su kilolar istiyor.
Fobi çok zor canım. Benim de köpek korkum vardı. Hayatımı çok etkilerdi. Yürüyüşe çıkamazdım karşılaşacağım diye. Baya aştım şükürLolis evcil hayvan mı? Ve yoksa @Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versin
İşte bir kamu spotuGunaydin arkadaslar mutlu haftalar ise gec kaldim bilgirim yapip kaciyim
Cum 85
Paz. 84.8
Fak 0.2
belmayne Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?