• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
çok çok teşekkür ederim herkese alıntılarm gitmiş bugün iyi uyandım şükür sağlık gibisi yok ya din neydim öylee 🤯
Esra’cım çok geçmiş olsun! Benim migrenim yok ama ben de dün öyleydim resmen! Anlatamam baş ağrısını....🙈 Ağrı kesiciyle bile geçmedi!
Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm....Umarım bir daha bu derece tekrarlamaz!🙏🏻

ayyyy demek ne kaçamak yapıyormuşsun 1.5 kg lik :KK70:
Listeye yaziyordum kaptanim 😂😂 sali 84u gordum cumaya 82.1 e indim kovalanma korkusuna😂😂. Simdi haftalik hedef koydugum icin kendime ödül falan yok diyete devam 🤩
Haftasonu Bu kadar gittiyse cuma ya harika bir sonuç gelecek senden canım tebrik ederim
Sagolasin.Bu kadarla kalsa o da yeter canim 🤩

Şu çıkan kiloma gerçekten inanamıyorum. Vücudumda değişimi görüyorum ama hala çatlarcasına şişip 2 gün önce regl olabildiğim için hormonal durumumun azizliğini yaşıyorum.
Kilom 71.🙈
Canim regl bitince inise gecersin merak etme caninida skma🥰

Selam kızlar 🙋‍♀️ mutlu bol eksili hafta olsun hepimiz için
Cuma 79.10 dum bugünde sabitim
Yaa dün sana havamı da atmıştım halbuki _300 diye. Nazar mı ettin çabuk söyleeee
Şaka biyana da bu hafta full dikkat etmek lazım. Afyon a gitmeden şöyle 77yi ucundan görsem süper olacak

Esra’cım çok geçmiş olsun! Benim migrenim yok ama ben de dün öyleydim resmen! Anlatamam baş ağrısını....🙈 Ağrı kesiciyle bile geçmedi!
Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm....Umarım bir daha bu derece tekrarlamaz!🙏🏻
İnşallah tatlım sanada geçmiş olsun ya :(

Şu çıkan kiloma gerçekten inanamıyorum. Vücudumda değişimi görüyorum ama hala çatlarcasına şişip 2 gün önce regl olabildiğim için hormonal durumumun azizliğini yaşıyorum.
Kilom 71.🙈
Muhtemelen yarına kadar iner şişlik canım ödem atıcı birşeyler içsen ??

Kızlar Mehfam Mehfam ın genel durumu daha iyi ama uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç olabilirmiş o yüzden cuma günü listeden çıkarmak durumunda kalabileceğiz menü listesinden de muaf tuttuk şimdilik ☺️

Ortağı hawar hawar ı birsevgi birsevgi ile eşleştirsek nasıl olur Namaria Namaria Pain Killer Pain Killer kaçaklarda galiba 👀
olur canım Pain Killer Pain Killer canımız da bi göründü kayboldu hawar hawar da aktif bir arkadaşımız birsevgi birsevgi de aktifti öyle yapalım canım ben listemde güncelleyim burda tekrar paylaşmama gerek var mı kuzum?

Merhaba kızlaaar dün giremedim ama benim orti değişiyor herhalde 👀
evet canım aslında pain aktif bir arkadaşımızdı aslında ama cumadan sonra dönüş yapmadı hawar hawar da aktif ana listede bir arkadaşımız onun ortisi de Reyyancıgımız biraz rahatsız siz bu hafta eş olun :KK19:

evet canım aslında pain aktif bir arkadaşımızdı aslında ama cumadan sonra dönüş yapmadı hawar hawar da aktif ana listede bir arkadaşımız onun ortisi de Reyyancıgımız biraz rahatsız siz bu hafta eş olun :KK19:
Tamamdır canım ❤️
Bugün herhangi bir yarışma var mı

Back
X