• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A asilr Aslında hem korkuyorum hemde zarar vermekten korkuyorum diyebilirim. Köpekten de korkuyorum ama bi dönem çalıştığım yerde minnoş bir köpek vardı 3 ayın sonunda kucağıma bile aldım😊 sanırım alışmam gerekiyor ve hiçbişey yapmayacağına inanmam😂

Bu korkular çok kötü
Benim arkadaş yavru kedi alarak yendi kedi korkusunu
Kızımda köpeklersen çok korkuyordu
Daha 15-20 gün önce bir yavru sahiplendik bahçede kalıyor ama kızım kucaklıyor oynuyor oda yendi
Ama tabi korkunun boyutunda önemli
Sanırım seninki çöl fazla
Umarım aşarsın bu durumu
Çok sağol umarım aşarım gerçekten hayatı çok olumsuz etkiliyor. Benim çocuklar da çok istedi sahiplenelim diye ama o sorumluluğa hazır hissedemiyorum kendimi. tatillerde çok seyehat ediyoruz o zamanlar naparım bilmiyorum diye cesaret edemedim

Evet canim lolis benim kedi kizim 🥰 10 yildir beraberiz 3 aylikti bana geldiginde 😇
Allah sifa versin canim anlayabiliyorum benim de böcek kelebek fobim var cocukluktan beri yillardir asamadim evi falan terkederim görsem cok zor
Çok imrendim sana ne güzel uzun yıllar sahiplenmen😍 ben de böcekgillerden korkmam:)

Çok imrendim sana ne güzel uzun yıllar sahiplenmen😍 ben de böcekgillerden korkmam:)
Ben de sana cok imrendim canim ben de isterdim korkmamak ama iste elden bisey gelmiyo 😔
Hayvanlarin hepsini cok severim canim eklembacaklilar haric sadece evde degil kurumun bahcesinde beslediğimiz kediler de var bana kedi olsun yeter 😬

İyi geceler arkadaslar salter anca isitti sicak suyu şükür dus aldim ev de buz gibi. Biz bi gun dogalgaz gidince evde neler cekiyoruz Rabbim bu soukta disarda olan tüm canlara sicak yuvalar nasip etsin 😔 gercekten insan elindeki nimetlerin farkinda degil basimiza ne gelirse şükürsuzlukten gelecek...
Neyse yarin tartida bol.eksiler arkadaslar 💞

17 ocak
11.30
4/3 simit
2kk süzme peynir
1tk tereyağ
Biraz maydanoz
Bir ısırıkta İzmir bombası

15.30
1fincan kayısılı Form çayı

17.00
1 kepçe domates çorbası
5 6 yk Yumurtalı karnıbahar kavurması

Su: 2lt
Spor:600 ip atlama 120p
2000 adım 20p
Toplam:140p
Cherry Mom Cherry Mom N Naz03
Günü güzel kapatmışsın ortim yarın tartıda güzel haberler bekliyorum

Selam kızlar ❤️
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallah ♥️♥️ hayırlı akşamlar herkese 😘
Geçmiş olsun kaptanım sabaha toparlarsın inş. Kendini belki yarın seni ve kendimizi sevindiririz💕

Selam kızlar ❤️
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallah ♥️♥️ hayırlı akşamlar herkese 😘
Çoook geçmiş olsun :(

20210118_081109.webp

Cuma 76.5
Pazartesi 76.1
-400 gr
🙄🙄🙄🙄

Su konusunda kararlıyım inş. Böyle devam ederim yarın kayınvalidemler geliyor ağzıma fermuar çekmem gerekiyor🤐
Suyun faydasını göreceksin devam et. Bugün den itibaren çok dikkat o fermuar açılmasın tamam mı
Selam kızlar ❤️
Canııım çoook geçmiş olsun.
Wooaww
Süpersin canım bende dün - 300 düm cuma ya göre hala öyleyimdir inşallah

Back
X