• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydııınn :)

Neden oldu anlamadım ama cuma günü 87,1 iken bu sabah 87,2 çıktım 100 grı nerde aldım :/
100 gr sana yağ olarak değil de su veya şişkinlik olarak gelmiştir. Bi de gece uyumıyorsan ödem tutmuştur vücudun biraz sonra yeniden tartılırsın😊

Pazar

13.30
2 yumurtali yulafli peynirli omlet

Ara
1 bardak ayran
Yesilcay
Kayisili form

18.30
1 kepce tavuk corbasi
2 kasik mercimekli bulgur pilavi
1 bardak ayran

Su 3.5
Spor 5278 adim

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Afiyet olsun ortim🙂 yulaflı omlet doyurucu olsun diye mi?
günaydın kızlar
çok çok teşekkür ederim herkese alıntılarm gitmiş bugün iyi uyandım şükür sağlık gibisi yok ya din neydim öylee 🤯
Daha iyi olmana sevindim canım🥰

Günaydın canım 100 gr hiç önemli değil. Kalkıp tartıldıysan ödem olabilir biraz dolanıp tekrar tartıl bakalımn

100 gr sana yağ olarak değil de su veya şişkinlik olarak gelmiştir. Bi de gece uyumıyorsan ödem tutmuştur vücudun biraz sonra yeniden tartılırsın😊

Hemen kalkıp tartıldığımdan sanırım şimdi 86,9 çıktım ve rahatladım valla :)

Cuma 87,1
Bugün 86,9
Fark -200 gr
Buna da şükür :)

Ay sorma canim sansimiza..Allahtan salonda klima var onu acicam simdi spor yapayim az isinirim dusa girip cikinca odada isinirim yatarkende battaniye yorgan lolise de sarildim mi olur gider insallah 🙃
Canım nasıl geçti gecen. Çözüldü mü kombi sorunu. Hasta olmazsın inşallah 💞
Ben dün gece oğlumla uyaya kalmışım 🤭
Spor olayı yalan oldu🥴 Bugün inşallah güzel bir spor yaparım. 🙏
Selam kızlar ❤️
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallah ♥️♥️ hayırlı akşamlar herkese 😘
Çok geçmiş olsun canım ☹️
Bayadır yoklamıyordu seni migren değil mi🤔 ne tetikledi acaba
Haklisin canim. Benim de cok kilom var vermem gereken o yuzden yuksek kaloriyle baslayip yavas yavas azaltmayi planliyorum. Ama iste insan da gitsin su kilolar istiyor.
Evet canım ya insan hemen gitsinler istiyor ama gidecek hiç merak etme. Çok istikrarlısın maşallah 🙏
Lolis evcil hayvan mı? Ve yoksa @Tempus da mı korkuyor benim gibi. Ben baya kötü durumdaydım geçen aylarda ciddi bi atak yaşadım hatta. Apartmana kedi dadandı ve ben ciddi ciddi evden çıkamaz hale geldim. Sonra bi biyoenerji uzmanıyla çalıştık baya rahatladım çok şükür ama tüm hayvanlardan korktuğum için tam geçmedi, devam ediyoruz. Çok saçma bir korku, ben de artık herkes gibi yanaşmak sevmek istiyorum.olacak inşallah
Çok geçmiş olsun kaptancım. Allah şifa versin
Fobi çok zor canım. Benim de köpek korkum vardı. Hayatımı çok etkilerdi. Yürüyüşe çıkamazdım karşılaşacağım diye. Baya aştım şükür 🙏
Bir arkadaşımın da çok ciddi kedi fobisi vardı ve terapitle aştı. En son bir kediyi kucağına almıştı hatta 🤗

Back
X