• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa maşallah nasıl alıyorsun o kadar benim bacaklarım ağrıyor hemen. Bide iple atlamıyorsun demi yanlış hatırlamıyorsam.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım yapalım zıp Challenge ama gözümde korktu baksana ne çok atlıyorlar. Bişey daha sorayım iple mi atlamak iyi yoksa ipsiz mi
İlk günler bacak ağrısı oluyor evet. Ama buda bacaklarımızın çalıştığına işaret 🥳 İpsiz zıplıyorum ben. İp varsa daha iyi, hele de trambolin varsa çok çok daha iyi😍

İlk günler bacak ağrısı oluyor evet. Ama buda bacaklarımızın çalıştığına işaret 🥳 İpsiz zıplıyorum ben. İp varsa daha iyi, hele de trambolin varsa çok çok daha iyi😍
İple atlıyorum bende. Tabi senin kadar değil😊 ama faydasını gördüm bu hafta hatta bu sabah tartı çok güzeldi

Neler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu 👀 yarimuhendis yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim 🙃
belmayne belmayne nasi gidiyor canim tez

Neler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu 👀 yarimuhendis yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim 🙃
belmayne belmayne nasi gidiyor canim tez
Bugun ev isim yok sukur oglumun oyuncaklarini ve kitap boya kalem ne varsa ayirmayi düşünüyorum.kirik dökük seyleri nasil atacagim diye düşünüyorum hicbir seyden ayrilmak istemiyor 😂 2 gundur spor yapmaya calisiyorum gunduz oglum rahat vermiyor aksam da esim bisi buluyor🤦‍♀️ dun yine film izleyelim dedi walk challenge sonuclarini zor yazip attim

Back
X