Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben her hafta 1 kg diye hedef baştan koydum kaptanım yaa dün de tam 69 kg dım. 71 görünce ödüm koptu resmen Bi kurtulamadım şundan diyorum
hatırlamıyorum canım -1 hedef dediğini ya tmmdır
71 08 ocak daki kilon ah ah yine diyorum başlıkları oku :))) ceylan ya ne olcak senle halimiz :)))

65 canimcim, ama dun tartilamadim. Tarti siparis ettim gelsin hemen yazim guncel kilomu. Odemim gitti sanki ( gunde 1 ekmek yiyordum da bi de tatliya zaafim vardi. Sekeri ekmegi kesince bi sabahlari ince hissediyorum kendimi

Düzenli sporu hep var ödem atıcı içiyor o da diğer 1. denp de çok iyi spor yapıyorlar denpte 4 tane küçük çocuk var birde sanırım bize zor geliyor ama yapmak istedikten sonra herşey olurr kızlar
Haklisin canim.

Benim ortim olan benim gibi kaçak mı oluyor acaba
Emniscim nasılsın konuşamadık uzun zaman oldu
İyiyim canım sağol çocuğu uyutuyordum yazamadım bizde durumlar aynı ya evdeyiz çocukla başbaşa oyun moyun kovalamaca ebelemece geçiyor günler
Sen nasılsın ne yaptın kpss durumlarını bakalım bir gelişme var mı

Ortim kolay gelsin insallah iyi gecer sinavlarin.
Benim de iyi gecti ama simdi aciktim su iciyorum surekli

Bende de aynı her şey ya geçen kpss de öğretmenlik alan sınavına falan girmemiştim yeterli hissetmediğim için. O yüzden yine kpss çalışıyorum, bu sefer sağlam çalışıyorum
Buradan ayrıldıktan sonra 3 ver 5 al derken önünü alamadım artık bi geleyim dedim

Ooo su 2lt olmuş. Süpersin suyu böyle 2 gün iç ve tartıda farkı gör ödem falan kalmayacak.

Kahvaltı 11.00
1 kk peynir
1 tk helva
2 dilim sucuk
5 zeytin

Sade kahve, yeşil çay

Akşam 17.45
1 fırında balık, yanında garnitür olarak kabak
Bolca yeşillik

3 lt su
Spor 2000 zıp 400 p.
Kuzum sen hic acıkmıyor musun menün şahane trambolinin mi var nasıl zıplıyorsun

Bende diyorum bu zıplayanlar nasıl zıplıyorçok fark yaratıyor mu bende zıplayayım birazdan
Ben memnunum etkili buluyorum bir zamanlar zıp challenge yapardık 6000 7000 zıp yaptığım olmuştu hatta bi defa hiç unutmam tek seferde 1500 veya 1700 zıp yapmıştım dün 900 yaptım tek seferde yavaştan alışıyorum

Balim menun gayet iyi mor bugday nasi bisey ki ilk duydum ince de olsa en sagliklisindan olsa 5 dilim azcik fazla gibi spor da yok full calistin zaten bugün ama haftaici eklersin kuzum

Bu ara baya zıplayan var yaaa haftada bir gün zıp Challenge yapalım mı hangi gün yapsak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…