- 23 Mart 2016
- 29.647
- 90.014
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.881
Düzenli sporu hep var ödem atıcı içiyor o da diğer 1. denp de çok iyi spor yapıyorlar denpte 4 tane küçük çocuk var birde sanırım bize zor geliyor ama yapmak istedikten sonra herşey olurr kızlarO ne yaaa. Nasil yapmis bunu masallah.
hatırlamıyorum canım -1 hedef dediğini ya tmmdırAma ben her hafta 1 kg diye hedef baştan koydum kaptanım yaa dün de tam 69 kg dım. 71 görünce ödüm koptu resmen Bi kurtulamadım şundan diyorum
65 canimcim, ama dun tartilamadim. Tarti siparis ettim gelsin hemen yazim guncel kilomu. Odemim gitti sanki ( gunde 1 ekmek yiyordum daHadi bakalim hayirli ugurlu ola ortakligimiz canimsüper iyi yapmissin bende markete gittim geldim kosar adimlarla gittim cok hizli alisveris yaptim yine kosar adimlarla eve geldim su icinde kalmistim terden seni kilon kacti canim ben bu sabah 77.3 ciktim
Bugunku kilom gecerli olursa bende hedefine ulasanlardanim kaptanim 77.3
1.5 ayda kac kilo verdin canim
Tamamdir canim
Haklisin canim.Düzenli sporu hep var ödem atıcı içiyor o da diğer 1. denp de çok iyi spor yapıyorlar denpte 4 tane küçük çocuk var birde sanırım bize zor geliyor ama yapmak istedikten sonra herşey olurr kızlar
ne var :O
Walk Walk Walk
İyiyim canım sağol çocuğu uyutuyordum yazamadımBenim ortim olan benim gibi kaçak mı oluyor acaba
Emniscim nasılsınkonuşamadık uzun zaman oldu
Ortim kolay gelsin insallah iyi gecer sinavlarin.Günüm yorucuydu ya ders çalışmakla ödev yapmakla geçti salı günü sınavlarım başlıyorama yeme konusunda iyiyim beslenme şeklimi değiştirdim ona alışmaya çalışıyorum ortim senin nasıl geçti günün
Bende de aynı her şey ya geçen kpss de öğretmenlik alan sınavına falan girmemiştim yeterli hissetmediğim için. O yüzden yine kpss çalışıyorum, bu sefer sağlam çalışıyorumİyiyim canım sağol çocuğu uyutuyordum yazamadımbizde durumlar aynı ya evdeyiz çocukla başbaşa oyun moyun kovalamaca ebelemece geçiyor günler
Sen nasılsın ne yaptın kpss durumlarını bakalım bir gelişme var mı
Sağ ol ortim inşallahOrtim kolay gelsin insallah iyi gecer sinavlarin.
Benim de iyi gecti ama simdi aciktim su iciyorum surekli
Ooo su 2lt olmuş. Süpersin suyu böyle 2 gün iç ve tartıda farkı gör ödem falan kalmayacak.
Kuzum sen hic acıkmıyor musunKahvaltı 11.00
1 kk peynir
1 tk helva
2 dilim sucuk
5 zeytin
Sade kahve, yeşil çay
Akşam 17.45
1 fırında balık, yanında garnitür olarak kabak
Bolca yeşillik
3 lt su
Spor 2000 zıp 400 p.
Valla canım ne yalan söyleyim şuan açımKuzum sen hic acıkmıyor musunmenün şahane trambolinin mi var nasıl zıplıyorsun
Çok güzel canım tebrikler16.01.2021
Sabah
1kk peynir
5 zeytin
1 domates
Yarım salatalık
Akşam
1 fırın tavuk
2 yk bulgur pilav
Bol salata
2 litre su
Spor leslie 1 mil
15 dakika bölgesel hareket= 60 p
Cherry Mom @_Reyyan Tempus ❤
Bende diyorum bu zıplayanlar nasıl zıplıyorValla canım ne yalan söyleyim şuan açım1 tl su içtim daha yeni o biraz iyi geldi
Trambolin yok normal zıplıyorum yerde
Ben memnunum etkili buluyorumBende diyorum bu zıplayanlar nasıl zıplıyorçok fark yaratıyor mu bende zıplayayım birazdan
Balim menun gayet iyi mor bugday nasi bisey ki ilk duydum16 Ocak Cumartesi
12.30: 2 dilim ev yapımı Mayasız mor buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 4 küp peynir, turp, bir kaç çatal ev yapımı muhammara
18.00: 3 dilim mor buğday unundan incecik ev yapımı lavaş, üzerine biraz beyaz peynir ve yeşil biber, 1 gün kurusu, 1 dilim armut
Su: 2 lt(biraz daha içerim)
Spor yok
Namaria Cherry Mom @_Reyyan
Eline sağlık canım
16 Ocak Walk Challenge
1.Ceylansnn 14.233 adim
2.Namaria 11.576 adim
3.hawar 10.200 adim
4.DeryaOnDiet 9.376 adim
5.Cherry Mom 5.306 adim
6. A asilr 4.500 adim
+100 puan Ceylansnn a gidiyor
Tebrikler
Bu ara baya zıplayan var yaaa haftada bir gün zıp Challenge yapalım mı hangi gün yapsak ??Ben memnunum etkili buluyorumbir zamanlar zıp challenge yapardık 6000 7000 zıp yaptığım olmuştu hatta bi defa hiç unutmam tek seferde 1500 veya 1700 zıp yapmıştım dün 900 yaptım tek seferde yavaştan alışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?