Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah ortim. Heep boyle gitsin insallah kilolar ve hiic bir daha geri dinmesinler.

Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım
Hahahhaah A asilr ay koptum! çok tatlısın olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim

Daha temmuza cook var canim. SIkI calisirsan yaparsin, neden olmasin
İnşallah canım yaa valla ablamın sınavı 2 hafta sonra bitiyor bana matematik çalıştıracak bende o sırada videolar izlicem önümüzdeki cuma dan pazartesi gününe teyzemde kalıcam haftasonu sonra derse başlayınca gidemem hiç bir yere

Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum
Ben de sabit kaldım diye
Hahahhaah A asilr ay koptum! çok tatlısın olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim
Mavi boncuk kimdeyse
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!
Acı çekmek zayıflatabilir suskunum hakkımızda hayırlısı böyleymiş

Ay evet bak hatırladım,o zaman da ilk ortime yapmıştım bunu ama kimdi hatırlamıyoruminşallah burda değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…