- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Masallah ortim. Heep boyle gitsin insallah kilolar ve hiic bir daha geri dinmesinler.Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa?Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2
Sagol canim benimEline sağlık canım böyle daha iyi oldu
Şansına bu hafta çok kalabalık kuzum hiç kolay değilSagol canim benim
Listedekiler aktifler bekleyenler alt liste son iki haftaya bakiyim ayni denk gelmesin vs derken atladim ama toparladim çok şükür
Simdi worde kaydettim laptopa canim bi daha karismaz insalllahŞansına bu hafta çok kalabalık kuzum hiç kolay değil
Harikasın tabloyu wordde yaparsan daha güzel olur cepten max 10 yapılıyor artık o bize yetmiyorSimdi worde kaydettim laptopa canim bi daha karismaz insalllah
Hahahhaah A asilr ay koptum!Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!Ahan da kumam geldi Nayır nolamaz size saadetler diliyorum Ben balpamuk un hasretiyle zayıflamayı tercih ediyorum
Amin ortim inşallah hiç geri gelmezMasallah ortim. Heep boyle gitsin insallah kilolar ve hiic bir daha geri dinmesinler.
Teşekkür ederim kaptanım kendimi çok zayıflamış hissediyorumMaşallah ceylancım
İraden azmin daim olsun diyelim
İnşallah canım yaa valla ablamın sınavı 2 hafta sonra bitiyor bana matematik çalıştıracak bende o sırada videolar izlicem önümüzdeki cuma dan pazartesi gününe teyzemde kalıcam haftasonu sonra derse başlayınca gidemem hiç bir yereDaha temmuza cook var canim. SIkI calisirsan yaparsin, neden olmasin
Korkma hilalim herşey hazırım duraksamalara hızlı kilo vermeler ama hedefime kadar uğraşıcam bu defa yılmak yokKorkutuyor bu hizli gitmelerin beniac kalmalarin hadi hayirlisi
Bu demek oluyor ki aramızda en çapkın S Suskunhanim çıpsevdi seniAy aklıma ne geldi! Geçen sene deEl_Em beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum
Ben de sabit kaldım diyeBen de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum
Mavi boncuk kimdeyse
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!
Acı çekmek zayıflatabilir suskunum hakkımızda hayırlısı böyleymiş
Ay evet bak hatırladım,o zaman da ilk ortime yapmıştım bunu ama kimdi hatırlamıyorumAy aklıma ne geldi! Geçen sene deEl_Em beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum
Çapkın demiyek de
Evettt pacmandan mi kıskanmıştı neydiAy aklıma ne geldi! Geçen sene deEl_Em beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum
Aahhahh mezun edelim seni bari git mezunlar sayfasına yaz alışkınsınTeşekkür ederim kaptanım kendimi çok zayıflamış hissediyorum