Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gordum evet yeni okudum mesaji ama ben aktif olabilirim daha. Malum evdeyim. Virusten dolayi pek gelen giden de olmuyo.
Tamam canim iki haftalik ortiler belirliyoruz menulerimize ortilerimizi etiketliyoruz birbirimizi spor konusunda tesvik ediyoruz bu hafta siz azaydidem azaydidem ile orti oldunuz 🥰 💞
En guzel yuzde yapan ortiler spor puani kazaniyor cuma sonuclarina gore de M miraysu_ 😇

Harika yapiyirsun canim, Gec olsun da gic olmasin. Hedefibimize amacimiza eninde donunda ulasalim onemli olan o. Dgs yi kazanip umarim istedigin bolume gecis yaparsin. Ben de burda 3 sene once 32 yasindayken ve 1 yasinda kizim varken isimden memnun degilim, hem calistim hem de aksamlari haftasonlari derse hidip tezli yuksek lisanstan mezun oldum hem de lisans egitimimle hic alakasi olmayan bilisim bolumunden. Sonra da istedigim sirkette (hatta hayal bile edemedigim sirkette diyeyim) hayal ettigim pozisyonda calismaya basladim. Istersen yaparsin canim benim. Neden olmasin. Dgs tarihi ne zaman? Sen yine de calis. Hala bu sene icin sansin var.
Her sene temmuzda oluyor kuzum ama temmuzun kaçı bilmiyorum

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(15-29 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

düzenleme yaptım herkes ortisine sahip çıksın :rolleyes:

Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa? 😂😂😂 Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2 😳😳😳🦸‍♀️🦸‍♀️💃💃💃💃💃💃

Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa? 😂😂😂 Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2 😳😳😳🦸‍♀️🦸‍♀️💃💃💃💃💃💃
Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum 🤣🤣🤣

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(15-29 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

düzenleme yaptım herkes ortisine sahip çıksın :rolleyes:
Eline sağlık canım böyle daha iyi oldu ♥️🤗

Korkutuyor bu hizli gitmelerin beni 🙈🙈🤣🤣 ac kalmalarin 🤣🤣 hadi hayirlisi 😚

Maşallah ceylancım
İraden azmin daim olsun diyelim 🤩🤩

Nikinik Nikinik canım bugün benden güzel bir adım gelecek inşallah başlıyorum :halay:
Hadi bakalim merakla bekliyorum 🤩
Hahah😂😂😂ben de merak içindeyim🙊

Her ortilik ayrı bir zayıflama sevdasidir derim ve susarım orticiimmm😍😍😍
:KK19:
Allah'ım yine kar oynadık geldik kar görmek istemiyorm 🙈🙈🤣 hayır oğlanın tek zevki benn direk gibi durayım o atsın dursun 🙈🙈🙈 🤯
Yaa kiyamam ne guzel iste 😇 benim oglum da yazik buraya ne zaman kar yagacak diyor

X