Tamam canim iki haftalik ortiler belirliyoruz menulerimize ortilerimizi etiketliyoruz birbirimizi spor konusunda tesvik ediyoruz bu hafta sizGordum evet yeni okudum mesaji ama ben aktif olabilirim daha. Malum evdeyim. Virusten dolayi pek gelen giden de olmuyo.
Her sene temmuzda oluyor kuzum ama temmuzun kaçı bilmiyorumHarika yapiyirsun canim, Gec olsun da gic olmasin. Hedefibimize amacimiza eninde donunda ulasalim onemli olan o. Dgs yi kazanip umarim istedigin bolume gecis yaparsin. Ben de burda 3 sene once 32 yasindayken ve 1 yasinda kizim varken isimden memnun degilim, hem calistim hem de aksamlari haftasonlari derse hidip tezli yuksek lisanstan mezun oldum hem de lisans egitimimle hic alakasi olmayan bilisim bolumunden. Sonra da istedigim sirkette (hatta hayal bile edemedigim sirkette diyeyim) hayal ettigim pozisyonda calismaya basladim. Istersen yaparsin canim benim. Neden olmasin. Dgs tarihi ne zaman? Sen yine de calis. Hala bu sene icin sansin var.
Harika canım ne güzel başlangıçTunaydinlar guzel çıtır hatunlarr
Ben super bir eksiyle uyandim bugun hem cok mutlu hemde aşırı motive oldum
gecen hafta cuma78.7 cumartesi 78.6
Ben dun evde olmadigim icin tartilamadim bugun ise 77.3 kilo ciktimmmm fark 1.4 cumaya goreEl_Em
|
|
| S Suskunhanim |
| N Naz03 |
|
|
| @_Reyyan |
A asilr |
|
Z Zeze34 |
|
|
|
|
|
|
|
Ayyy yeni orti olarak kendimi sevenleri ayiriyormus gibi hissettimSeverek ayrılanlarelbet bir gün buluşuruz
Uzaktan takibindeyim
Ah ah anla işte bensizlik yaramamış sana
Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordumKızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa?Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2
Öyle oldu birazIýiyim ortağım temizlik işine girdim geç kalktık bugün. Sen erkencisin maşallah kahveler bile içilmiş
Hahah
Her ortilik ayrı bir zayıflama sevdasidir derim ve susarım orticiimmmAyyy yeni orti olarak kendimi sevenleri ayiriyormus gibi hissettim
Eline sağlık canım böyle daha iyi oldu
ORTAKLAR
(15-29 Ocak)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Namaria belmayne Nikinik S Suskunhanim ummhnisa N Naz03 yarimuhendis nnurc hawar @_Reyyan A asilr balpamuk Z Zeze34 Tempus DeryaOnDiet Ceylansnn birsevgi Pain Killer muhursuzpusula zafer64
düzenleme yaptım herkes ortisine sahip çıksın
Korkutuyor bu hizli gitmelerin beniKızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa?Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2
Beni deKorkutuyor bu hizli gitmelerin beniac kalmalarin hadi hayirlisi
Daha temmuza cook var canim. SIkI calisirsan yaparsin, neden olmasinHer sene temmuzda oluyor kuzum ama temmuzun kaçı bilmiyorum
Maşallah ceylancımKızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa?Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2
Allah'ım yine kar oynadık geldik kar görmek istemiyormhayır oğlanın tek zevki benn direk gibi durayım o atsın dursun
Hadi bakalim merakla bekliyorum
Hahahben de merak içindeyim
Her ortilik ayrı bir zayıflama sevdasidir derim ve susarım orticiimmm
Yaa kiyamam ne guzel isteAllah'ım yine kar oynadık geldik kar görmek istemiyormhayır oğlanın tek zevki benn direk gibi durayım o atsın dursun