Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gordum evet yeni okudum mesaji ama ben aktif olabilirim daha. Malum evdeyim. Virusten dolayi pek gelen giden de olmuyo.
Tamam canim iki haftalik ortiler belirliyoruz menulerimize ortilerimizi etiketliyoruz birbirimizi spor konusunda tesvik ediyoruz bu hafta siz azaydidem ile orti oldunuz
En guzel yuzde yapan ortiler spor puani kazaniyor cuma sonuclarina gore de M miraysu_

Her sene temmuzda oluyor kuzum ama temmuzun kaçı bilmiyorum

ORTAKLAR
(15-29 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

düzenleme yaptım herkes ortisine sahip çıksın

Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa? Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2

Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum

Eline sağlık canım böyle daha iyi oldu

Korkutuyor bu hizli gitmelerin beni ac kalmalarin hadi hayirlisi

Maşallah ceylancım
İraden azmin daim olsun diyelim

Nikinik canım bugün benden güzel bir adım gelecek inşallah başlıyorum
Hadi bakalim merakla bekliyorum
Hahahben de merak içindeyim

Her ortilik ayrı bir zayıflama sevdasidir derim ve susarım orticiimmm

Allah'ım yine kar oynadık geldik kar görmek istemiyorm hayır oğlanın tek zevki benn direk gibi durayım o atsın dursun
Yaa kiyamam ne guzel iste benim oglum da yazik buraya ne zaman kar yagacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…