• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrrr bebeklerim güzelleri size biraz gaz vereyim mi? Çatlatayım mı desem yoksa? 😂😂😂 Ay söylesem mi söylemesem mi dünden bugüne ben erimişim resmen ay dayanamıcam yememenin hakkını veriyorum şuan sabah tartıldım ne göreyim 68.2 😳😳😳🦸‍♀️🦸‍♀️💃💃💃💃💃💃
Masallah ortim. Heep boyle gitsin insallah kilolar ve hiic bir daha geri dinmesinler.

Kız siz baya duygusal takılmaya başlamışsınız, yine etiketleyin birbirinizi, yorumlayın menülerinizi, ben aranıza girmiş olmayım😂😂
Hahahhaah A asilr ay koptum! 😂😂😂 çok tatlısın😂😂😂 olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!:KK70::KK70::KK70:
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim😂😂😂

😂😂😂 Ahan da kumam geldi😂😂 Nayır nolamaz😂 size saadetler diliyorum🤗 Ben balpamuk balpamuk un hasretiyle zayıflamayı tercih ediyorum🤪🤪
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!🙈
Acı çekmek zayıflatabilir suskunum hakkımızda hayırlısı böyleymiş:KK70::KK70::KK70:

Ay aklıma ne geldi! Geçen sene de Cherry Mom Cherry Mom beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa😂😂😂 aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum:KK70::KK70::KK70:

Daha temmuza cook var canim. SIkI calisirsan yaparsin, neden olmasin 👍
İnşallah canım yaa valla ablamın sınavı 2 hafta sonra bitiyor bana matematik çalıştıracak bende o sırada videolar izlicem önümüzdeki cuma dan pazartesi gününe teyzemde kalıcam haftasonu sonra derse başlayınca gidemem hiç bir yere

Ben de dunden bugune 200 gr verdim diye seviniyordum 🤣🤣🤣
Ben de sabit kaldım diye😭
Hahahhaah A asilr ay koptum! 😂😂😂 çok tatlısın😂😂😂 olur mu canım o mazide kaldı hayat devam ediyor!:KK70::KK70::KK70:
Sen bizim duygusal takılmamıza bakıp modunu düşürme bu hafta sallayalım buraları ortim😂😂😂
Mavi boncuk kimdeyse 😂😂😂
Bu ayrılık senin mideni kapatır belki benim de!🙈
Acı çekmek zayıflatabilir suskunum hakkımızda hayırlısı böyleymiş:KK70::KK70::KK70:
😂😂😂
Ay aklıma ne geldi! Geçen sene de Cherry Mom Cherry Mom beni S Suskunhanim ın eski ortisiyle orti yaptı diye o zamanda bana trip atmıştı ahahahaha şimdi de bana aşkı tuttu yaa S Suskunhanim hayat böyledir.... Hahah nerden hatırladım bunu yaaa😂😂😂 aynen A asilr gibi kendimi ikincil hissediyordum, araya giren kadın olmuştum:KK70::KK70::KK70:
Ay evet bak hatırladım,o zaman da ilk ortime yapmıştım bunu ama kimdi hatırlamıyorum😂😂🙈inşallah burda değildir

Back
X