- 23 Mart 2016
- 29.600
- 89.981
- 38
Sağlık olsun canım sende biraz spora ağırlık vrmek lazım artık :)Kaptanim gunaydin. ben de anlamadim hic kacamagim yoktu ama inemedim bi turlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun canım sende biraz spora ağırlık vrmek lazım artık :)Kaptanim gunaydin. ben de anlamadim hic kacamagim yoktu ama inemedim bi turlu
Evet kaptanim bu hafta spor yapacagimSağlık olsun canım sende biraz spora ağırlık vrmek lazım artık :)
Ya canim evet hatta en cok dikkat ettigim hafta kilo veremedim. Insallah bir haftalik bir takilmadirSenin menülere göre biraz az olmuş canım ama az olsun bizim olsun. Yavaş yavaşta olsa gidiyor sonuçta
Bende azcık daha gezineyim öyle tartılıcam
Iyi deesler canim, kolay gelsin. Umarim sinavlarin guzel gecerkızlar mrb.dun giremedim hic.kusuruma bakmayın lütfen.2. üniversite okuyorum.hafta sonu sınavlarım var.onlara hazırlanıyorum.
Umarim arti cikmazsin ortim. Cikarsan da en azindan regliden dokayi olur, bir haftaya gecer eksi gelurorticigim ayın 16 si regl olacağım tarih.yarin artı çıkabilirim çok sitresliyim şimdiden DeryaOnDiet
Olur mu huc ortim, senin sinavlarin iyi gecsin de o onemlu listede degiliz daha. Ve regli sisligi haftaya gecer, guzel bir eksiyle gelirsinkızlar günaydın benim tartım vasat bugün veya en geç yarın regl olcam oldu gu gibibtartiya yansımış.orticigim senin ortalamanı düşünücem çok afedersin DeryaOnDiet
Aaa dun telefonu aldim elime yazayim diye yazmamisim. Tuhh ya.
Bende 3 haftadır 79. 8 da takıldım canım. Cuma düşüyorum pazartesi yine aynı oluyordu. Arada olması normalmiş canımYa canim evet hatta en cok dikkat ettigim hafta kilo veremedim. Insallah bir haftalik bir takilmadir
Ketoyla cok guzel verirsin canim. Vaktin olunca paylasir misin ne yazdi diyetisyen? Merak ettim.Bugün diyetisyene gittim ve benim için metabolizmanı şaşırtalım dedi keto verdi çok mutlu oldumama bugün arkadaşlarımla beraber toplaşma olacak inşallah az hasarla atlatmaya çalışıcam
Aaa hani herkesten en az -500naz söz vermiştikkkGeçen hafta:79.6
Bu hafta:79.35
Fark:250gr
Yüzde:0.314
Haftaya hedef:79
El_Em Z Zeze34
Eki Görüntüle 2761455
Ketoyla cok guzel verirsin canim. Vaktin olunca paylasir misin ne yazdi diyetisyen? Merak ettim.
Hay maşallah benimde ilk haftam ama senin gibi verememişimEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal
Hay maşallah benimde ilk haftam ama senin gibi verememişimEki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg
İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal