Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen cuma : 55.9
Bu cuma : 55.2
Fark : -700
Yüzde : 1.252
Hedef : 54.9
El_Em El_Em Namaria Namaria

Eklentiler

• 20210115_074436.jpg
    20210115_074436.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 32
Günaydin arkadaslar hayirli nurlu cumalar 💞
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Bu hafta daha az bekliyodum gecen haftalarda cok gitti diye.. sevindim sonuca 😇
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5

Hazirlaniyim simdi hepinize bol eksiler 🥰
Tebrikler Almilacım 🤩🤩🤩🤩🤩
Eki Görüntüle 2761391
Başlangıç 79.5
Güncel 76.5
%3.77
-3 kg 😍😍

İlk haftam olduğu için bu kdr eksi gelmem normal🥰
:KK57::KK57: aman Allahım mm 🤭🤭🤭🤭 harikasın canımmm
bugünkü tartı sonucum.gecen hafta 80.3 bugün 81.1 .+ 800 var
Sadece regliden dolayı mı canım bu artı eğer öyle ise yeşil çay içseydin keşke çok şişirmiş demkki seni
Günaydınlar :KK200:
geçen cuma :58,1
bu cuma :57,7
fark :-400
hedef :57,4
El_Em El_Em
Mehfam Mehfam
hawar hawar
Günaydın canım Cumartesi günü bile 57.5 dun değil mi
Gamzecim ben bunu sadece erken kalkmaya bağlamıyorum hamur işi ve turşu yiyip yatarsan cuma günü ödemli kalkarsın 😔 menülerin beni çok üzdüğü için her ne kadar eksi gelsende seni izninle bu hafta izne ayırıyorum yani sadece asıl listeden çıkarmak istiyorum yine takımda olabilirsin çünkü liste için beslemediğini görüyorum üzülüyorum
Birde idealine ulaştığını görüyorum sende artık biraz o hava var 🤭 ve haklısın w.ap durumda gördüm çok çok iyi duruyorsun buda senin bence diyete asılmana engel oluyor yanlış mı düşünüyorum ☺️ senden de dönüş rica ederim ona göre izin yazalım tatlım ben biraz yoruldum senin menüleri görünce kalbimiz kırılmasın senide kırmak istemiyorum ❤️

Tebrikler Almilacım 🤩🤩🤩🤩🤩

:KK57::KK57: aman Allahım mm 🤭🤭🤭🤭 harikasın canımmm

Sadece regliden dolayı mı canım bu artı eğer öyle ise yeşil çay içseydin keşke çok şişirmiş demkki seni

Günaydın canım Cumartesi günü bile 57.5 dun değil mi
Gamzecim ben bunu sadece erken kalkmaya bağlamıyorum hamur işi ve turşu yiyip yatarsan cuma günü ödemli kalkarsın 😔 menülerin beni çok üzdüğü için her ne kadar eksi gelsende seni izninle bu hafta izne ayırıyorum yani sadece asıl listeden çıkarmak istiyorum yine takımda olabilirsin çünkü liste için beslemediğini görüyorum üzülüyorum
Birde idealine ulaştığını görüyorum sende artık biraz o hava var 🤭 ve haklısın w.ap durumda gördüm çok çok iyi duruyorsun buda senin bence diyete asılmana engel oluyor yanlış mı düşünüyorum ☺️ senden de dönüş rica ederim ona göre izin yazalım tatlım ben biraz yoruldum senin menüleri görünce kalbimiz kırılmasın senide kırmak istemiyorum ❤️
Bende bu yorumu bekliyordum :) herşey için teşekkürler hepinize başarılar diliyorum sizlerle olmak güzeldi.... :KK200: evet asıl hedefim 57 di çok şükür ona kavuştum en son 64 olunca buna bir dur demek gerekiyordu..umarım herkes hedife en kısa zamanda ulaşır. :KK36:takımı da zor durumda bırakmak istemediğimi hep söylüyordum asıl listeden çıkarman iyi olacak canım... ben yine sizlerle olacamm. :KK200:

X