Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım, hoş buldum
nasılsın?
Diyet spor nasıl gidiyor?
Uzakta oldugum 2 haftada herkes incecik olmuş gibi hissediyorum şuan
İyi diyelim iyi olalım canım. Malumun incelemek için uğraşıp duruyorum
Sen nasılsın işlerini yoluna koydun sanırım artık aramızdasın ne güzel
Yılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Fıstık gibisin kuzum inşallah bende senin gibi olduğum günleri görebilir miyim ki

Bugün yapmam artık ödem olmasın diye,sabahtan zipladm biraz
Bu kar beni perişan etti kızlar deli gibide kar topu savaşı flan yarın yine yağacakmış
Ya buraya da yağsa keşke
Görmemen için hiçbir engel yok ki
Muhteşem bı görüntü canım tebrik ederim

Evet tartıyı götüreceğim inşallah. Bi arkadaş söyledi o fikri.mantıklı geldi. Listeden çıkmak istemem ama bu haftaki gidişata bakılırsa da hedefime ulaşamayacak gibiyim. Sizi üzersem ortalamayı düşürürsem çıkarabilirsin tabii.kaptan sensin.
Kendimde hiç yaşamadığım bir şekilde ilerliyor diyet işi. Ben akşam yemeğimi biraz erken yesem sabah tartıda eksi görürdüm. O yüzden kilo almaya çokkorkmazdım. Ama şimdi özellikle if yapıyorum ve tartı neredeyse oynamıyor. Yazın çok kolay,1 ayda 3 kilo vermiştim bu şekilde.Wc durumu berbat. hepsi metabolizmamın yavaşladığını gösteriyor bence. Böyle devam ederse bir diyetisyene danışacağım

Yılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Süpersin canım
Tamm canım teşekkür ederim
-500 şimdiden gelmiş yarına ödem yapacak birşey olmazsa dahada düşer inşallah
Ben teşekkür ederim canım
Tekrar 70 leri görmek moralimi bozmadı değil ama olsun gidecekler başka yolu yok
hafta sonları sapıtmasam daha çabuk gidecekte

Kizlar yazamsdim sabah beri. Sporla desteklenince yagdan yakiyoruz cok guzel oluyor. Yazin gunde 40 dk spor yapiyordum bebek uyuyunca 5 kilo vermistim. Güzde yine aldim verdiklerimi. Bugun lesli yaptim ve simdiden 2 lt su bitirdim. Suyu cok tujetince cok acikmiyorum sanki.

Yaaa nerede @yenibirben25 el birliğiyle nazar ettiniz kaçtı
Ortimi kim kaçırdııı
Bende çok istiyorum düzenli bağışlamak ama maalesef damarlarım buna uygun değilmiş bir kez bağışlamaya çalıştım damar yapım yüzünden sürekli kan akışı durdu kolumda iğneyi aceleyle gezdiririp kan donmadan devam etmeye çalıştılar ama dolmasına yakın maalesef dondu ve çöp oldu

Hoş buldum canım
nasılsın?
Oy kuzum hoş geldin
Biz de özledik valla. Biz aynı walk walk walk sen neler yaptın. İşlerini yoluna koyabildin mi. Ne zaman dönüyorsun aramıza.
Canım bugünden itibaren ayrıldığım kiloya dönene kadar alt listeden devam etmem lazım. Bir kaç gün daha erken dönecektim ama 4-5 gün sıkı diyet yapıp öyle döneyim diye düşünmüştüm ama tabi yapamadım. İzin günüm doldu zaten bugün.

Kız biz manken olduk ya sen yokken. Ama dönmeden vermeyiz sırrımızı
Değil mi almilacım Namaria
woooow mankenler sizi

Ayyy teşekkür ederim kaptanım
Ya diyet yaparken 1 günde içitiğim suyu 2 haftada içmemişimdir. Öğünler hep gece geç vakit oldu spor zaten 1 kez yaptım sadece.
eski düzene geçersem çabuk gideceğini düşünüyorum ben de.
Aynen canim ben buyuk beden sen kucuk beden manken oldun
Pain Killer cok sey kacirdin
zararın neresinden dönersem kardır canım
siz zaten süpersiniz güzeller
İncecik olursun yakın zamanda inşlah canım.
işleri yoluna koydum sayılmaz canım ama en azından çok zorlanacağım dönemin ilk toslama anında bir de buraya olan sorumluluğun ağırlı yoktu beynimde. O yönden güzel oldu. Kilo almayı planlamıyordum ama başaramadım onu da. Sağlık olsun kaldıgımız yerden devam

Canim ben de izne arildigimda annemle otele gittik tartimi goturdum.
Bir de if bir diyet yontemi degil aslinda yeme bicimi sadece.
bir video var canim ifle ilgili ama ingilizce istersen atayim cok faydali ben yapmiyorum ama yapanlara faydasi olur.
Ayrica psikolojik olarak kendini yapamiyorum olmuyor vs gibi korkularla bilincaltini donatma. Vucut bir mekanizma sonucta aldigin gida ve yaktigin kaloru acik olursa kili verirsin dikkat ettim aldim diye bisey yok korkma az sabit gelir sonra gider

Görmemen için hiçbir engel yok ki
İnşallah tatlım inşallah
Şoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim

Bu mesajı buraya yazacağıma gidip dua grubuna yazmışım
Harika canım ne güzel vermişsin.
Ayrıca iyi olmuş dua grubuna atmış olman Bi okusunlarda böyle devam et
İnşallah canım fit fit gezicez artık. Takıma karşı sorumluluk da var tabi ben mesela normal de olsa kilo vermişim vermemişim bu kadar önemsemeyebilirdim. Ama cuma tartısında eksi gelebilmek için zorluyorum hep kendimi. Sen az almışsın yine kilo haftaya cuma da ben çıkıcam izne memlekete gidicem sonumu düşünmek bile istemiyorum

Anll look adim canim. Ama sonucta sen elinden geleni yapmissin. Keske herkes senin kadar duyarli olsa bu konuda. Kan hastaliklari hastanesinde okumustum. Eger herkes omru boyunca bir defa bile kan verse kan hastalarinin sorununa cozum olur yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…