İyi diyelim iyi olalım canım. Malumun incelemek için uğraşıp duruyorumTeşekkür ederim canım, hoş buldum
nasılsın?
Diyet spor nasıl gidiyor?
Uzakta oldugum 2 haftada herkes incecik olmuş gibi hissediyorum şuan
Fıstık gibisin kuzum inşallah bende senin gibi olduğum günleri görebilir miyim kiYılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Görmemen için hiçbir engel yok kiİyi diyelim iyi olalım canım. Malumun incelemek için uğraşıp duruyorum
Sen nasılsın işlerini yoluna koydun sanırım artık aramızdasın ne güzel
Fıstık gibisin kuzum inşallah bende senin gibi olduğum günleri görebilir miyim ki
Tamm canım teşekkür ederimKaptanım sabah resim çektim ama ders falan derken kaldı
Siyah olan yeni tartı
Fark 1400 dün daha fazla fark vardı
Yılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Bugün yapmam artık ödem olmasın diye,sabahtan zipladm birazAaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor
Hoşgeldin canım burdayım tabi
Bizde seni özledik gel gel nasılsın
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştırneyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme hoşgeldinnnnnn
Ya buraya da yağsa keşkeBu kar beni perişan etti kızlar deli gibide kar topu savaşı flanyarın yine yağacakmış
Muhteşem bı görüntü canım tebrik ederimGörmemen için hiçbir engel yok ki
Evet tartıyı götüreceğim inşallah. Bi arkadaş söyledi o fikri.mantıklı geldi. Listeden çıkmak istemem ama bu haftaki gidişata bakılırsa da hedefime ulaşamayacak gibiyim. Sizi üzersem ortalamayı düşürürsem çıkarabilirsin tabii.kaptan sensin.Canımkuralları okuyorsunuz değil mi ? Yada burda konuşuyoruz ediyoruz izin hakkın yok var iizn alabiliyor muyum alamıyor muyum yani elbet denk gelmiş olman lazım sen llsteye gireli daha 1 hafta bile dolmadan keşke böyle şeyleri listeye sizi sokmadan söyleseniz ben mi hata yapıyorm bundan sonra listeye her girene kuralları okuyayyım ama işte geçen hafta yoldaydım üstüne düşemedim
Tartıyı valize flan sokabilirsen çok memnun olurum WC den tartılırsın sonuçta yok olmaz dersende saygım var cuma günü yarışmadan ayrılmak istiyor yazarız ama 6 ay birdaha listeye giremezsin
Süpersin canımYılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Ben teşekkür ederim canımTamm canım teşekkür ederim
-500 şimdiden gelmiş yarına ödem yapacak birşey olmazsa dahada düşer inşallah
Ortimi kim kaçırdıııYaaa nerede @yenibirben25 el birliğiyle nazar ettiniz kaçtı
Bende çok istiyorum düzenli bağışlamak ama maalesef damarlarım buna uygun değilmişGunaydin canim, kan bagisladin galiba, harikasin. Kan bagisi hayat kurtarir cok iyi yapmissin. Cogu insan ne yazik ki bir omur biyunca bur kere bile kan bagislamiyor. Bu vesileyle mesaj vereyim. Lutfen duyarli olalim arkadaslar. Bazi cocuk ve yetiskinler kan hastaliklarindan dolayi onur boyu duzenli kan takviyesi alarak yasiyorlar. Bizim yarim saatimiz onlarin hayatini kurtariyor
Hoş buldum canımCanim hosgeldin
Canım bugünden itibaren ayrıldığım kiloya dönene kadar alt listeden devam etmem lazım. Bir kaç gün daha erken dönecektim ama 4-5 gün sıkı diyet yapıp öyle döneyim diye düşünmüştüm ama tabi yapamadım. İzin günüm doldu zaten bugün.Oy kuzum hoş geldin
Biz de özledik valla. Biz aynı walk walk walksen neler yaptın. İşlerini yoluna koyabildin mi. Ne zaman dönüyorsun aramıza.
woooow mankenler sizi
Ayyy teşekkür ederim kaptanımAaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor
Hoşgeldin canım burdayım tabi
Bizde seni özledik gel gel nasılsın
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştırneyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme hoşgeldinnnnnn
❤
İncecik olursun yakın zamanda inşlah canım.İyi diyelim iyi olalım canım. Malumun incelemek için uğraşıp duruyorum
Sen nasılsın işlerini yoluna koydun sanırım artık aramızdasın ne güzel
Fıstık gibisin kuzum inşallah bende senin gibi olduğum günleri görebilir miyim ki
Anaamm ortime bak yakiyor masallah masaallahYılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Canim iki kere takildim 102 de bi de 112 de sabjt geldim. Ne yapiyosam aynisjnk yapmaya devam ettim spor diyet ekstra detoks sulari yaptimUzın süredir diyet yapan arkadaşlar, kilo takılma dönemini nasıl atlattınız?
Canim ben de izne arildigimda annemle otele gittik tartimi goturdum.Evet tartıyı götüreceğim inşallah. Bi arkadaş söyledi o fikri.mantıklı geldi. Listeden çıkmak istemem ama bu haftaki gidişata bakılırsa da hedefime ulaşamayacak gibiyim. Sizi üzersem ortalamayı düşürürsem çıkarabilirsin tabii.kaptan sensin.
Kendimde hiç yaşamadığım bir şekilde ilerliyor diyet işi. Ben akşam yemeğimi biraz erken yesem sabah tartıda eksi görürdüm. O yüzden kilo almaya çokkorkmazdım. Ama şimdi özellikle if yapıyorum ve tartı neredeyse oynamıyor. Yazın çok kolay,1 ayda 3 kilo vermiştim bu şekilde.Wc durumu berbat. hepsi metabolizmamın yavaşladığını gösteriyor bence. Böyle devam ederse bir diyetisyene danışacağım
İnşallah tatlım inşallahGörmemen için hiçbir engel yok ki
Harika canım ne güzel vermişsin.Şoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Bu mesajı buraya yazacağıma gidip dua grubuna yazmışım
İnşallah canım fit fit gezicez artık. Takıma karşı sorumluluk da var tabi ben mesela normal de olsa kilo vermişim vermemişim bu kadar önemsemeyebilirdim. Ama cuma tartısında eksi gelebilmek için zorluyorum hep kendimi. Sen az almışsın yine kilo haftaya cuma da ben çıkıcam izne memlekete gidicem sonumu düşünmek bile istemiyorumİncecik olursun yakın zamanda inşlah canım.
işleri yoluna koydum sayılmaz canım ama en azından çok zorlanacağım dönemin ilk toslama anında bir de buraya olan sorumluluğun ağırlı yoktu beynimde. O yönden güzel oldu. Kilo almayı planlamıyordum ama başaramadım onu da. Sağlık olsun kaldıgımız yerden devam
Anll look adim canim. Ama sonucta sen elinden geleni yapmissin. Keske herkes senin kadar duyarli olsa bu konuda. Kan hastaliklari hastanesinde okumustum. Eger herkes omru boyunca bir defa bile kan verse kan hastalarinin sorununa cozum olur yaziyordu.Ortimi kim kaçırdııı
Bende çok istiyorum düzenli bağışlamak ama maalesef damarlarım buna uygun değilmişbir kez bağışlamaya çalıştım damar yapım yüzünden sürekli kan akışı durdu kolumda iğneyi aceleyle gezdiririp kan donmadan devam etmeye çalıştılar ama dolmasına yakın maalesef dondu ve çöp oldu
Waaw super vermissin canim. TebriklerrŞoktayımmmmm. Regl olmuştum yeni bitti muhtemelen onunda etkisi var ama 86.20 çıktım yani toplamda 1.800 gr vermişim
Bu mesajı buraya yazacağıma gidip dua grubuna yazmışım