Kaptanım haklısın ama bana diyetisyenim vermişti onu onunla çok kilo vermiştim. Geçen sefer ki gibi çok bilinçsiz yapmıyorum sadece ekmek makarna kızartma abur cubur bunları çıkardım hayatımdanYaaaa sütlü kahve nedir yaa çık şu kafadan artık ceylancım
Gerçi ne kadar desemde yine kendi bildiğini okuyacaksın ama o kadar tipiksin-iz ki bak buraya gelip en çok menüsünü kısanlar en tehlikeli olanlardır
Aç kalıyorsunuz
Mutsuz oluyorsunuz
1 haftada 2 3 kg verip
Ardından tatlı börek çörek bir anda çok çok yiyorsunuz
Sonra sil baştan ama en fazla 2 kere sil baştan yapabilirsiniz sonra olmuyor çok zor der tamamen pes edersiniz.
Halbuki sadece hayatından zararlı şeyleri çıkarıp sağlıklı besinler soksan birde spor yapsan hiç aç kalmadan olacak uzun süre gidecek yapma kuzum
iyi yaptın canım en güzeliBu aralar akşamları ben giremiyorum kızlar eşim demiştim taktı kk ya girmeme teli elime almamla tartışıyoruz o yüzden bende yoruldum2 gündür teli bıraktım 2 gündür kavga yok o yüzden mecburen biraz sınırlama getirdim buraya
Gündüzleri de oğlan ve evden fırsat kaldıkça girmeye çalışıyorm şimdi herkes uyuyunca kaçak girdim
Herkese iyi geceler
Tesekkür ederim :) Bugün iyiyim reflüm sanırım sıkıntı çıkardı. Nex..m bile fayda etmedi. Tek faydası günü tek çorbayla kapatmış olmam. Kraker de maksat tuz midemi rahatlatsın. Bu hafta güzel bir sonuç istiyorum inşallah olur. Bir kaç sporda ekledim bu hafta. Öyle annemin son derece diyet olan baklavası hariç çok kaçamakta yapmadım bakalım.Geçmiş olsun canım
Yarın 3 öğün patates yicemAfiyet olsun canım hani patates
Kaptanim sanki bana diyormussun gibiYaaaa sütlü kahve nedir yaa çık şu kafadan artık ceylancım
Gerçi ne kadar desemde yine kendi bildiğini okuyacaksın ama o kadar tipiksin-iz ki bak buraya gelip en çok menüsünü kısanlar en tehlikeli olanlardır
Aç kalıyorsunuz
Mutsuz oluyorsunuz
1 haftada 2 3 kg verip
Ardından tatlı börek çörek bir anda çok çok yiyorsunuz
Sonra sil baştan ama en fazla 2 kere sil baştan yapabilirsiniz sonra olmuyor çok zor der tamamen pes edersiniz.
Halbuki sadece hayatından zararlı şeyleri çıkarıp sağlıklı besinler soksan birde spor yapsan hiç aç kalmadan olacak uzun süre gidecek yapma kuzum
Grami gramina uyuyorum listemeHani puan hesaplamahesaplamadığın için 5 puan kırptım
Güzel menü canım
Afiyet olsun canım hani patates
1 simit diyette çok fazla
Pasta ve 20.30 dan sonra yenen pasta
Dj benim için çalsın ben yoruldumm hayattt gelme üstümee
Süper canım
Matcha cayi icen var mi kizlar? Yeni merakim
Namaria Hedef60kgolmak seyrekyagmur içti yanlış hatırlamıyorsam ama günde 1 kere mi içilmesi gerekiyordu yoksa fazla geliyor herhalde
Bende merak ediyordum bunu canım deneyimlilerden öğrenelimMatcha cayi icen var mi kizlar? Yeni merakim
Evet canim ben de kullandim 1 haftadan fazla onermedi diyetisyenim eskisi inermisti gunde 1 iciyordum ben fazlasi carpinti falan yapiyorNamaria Hedef60kgolmak seyrekyagmur içti yanlış hatırlamıyorsam ama günde 1 kere mi içilmesi gerekiyordu yoksa fazla geliyor herhalde
HosgeldinMerhabaaaalar herkeseee
Ben geldiiimm
El_Em buralarda mısın? Nasılsınız nasıl gidiyor???
Özlemişim buradaki sohbet ekranını bile
Gunaydin canim, kan bagisladin galiba, harikasin. Kan bagisi hayat kurtarir cok iyi yapmissin. Cogu insan ne yazik ki bir omur biyunca bur kere bile kan bagislamiyor. Bu vesileyle mesaj vereyim. Lutfen duyarli olalim arkadaslar. Bazi cocuk ve yetiskinler kan hastaliklarindan dolayi onur boyu duzenli kan takviyesi alarak yasiyorlar. Bizim yarim saatimiz onlarin hayatini kurtariyorGünaydınlar günaydınlar sabah erken kalkıp kan verdim geldim birazcık leslie yaparak güne başladımsizler nasılsınız bakalım kendinizi hafif hissediyoe musunuz
Yok canım bağış için değildi ama düzenli bağışlayan birisiyim sürem doldu gidecek zaman yaratmaya çalışıyorum ben de gerçekten şu zamanda kan çok çok önemliGunaydin canim, kan bagisladin galiba, harikasin. Kan bagisi hayat kurtarir cok iyi yapmissin. Cogu insan ne yazik ki bir omur biyunca bur kere bile kan bagislamiyor. Bu vesileyle mesaj vereyim. Lutfen duyarli olalim arkadaslar. Bazi cocuk ve yetiskinler kan hastaliklarindan dolayi onur boyu duzenli kan takviyesi alarak yasiyorlar. Bizim yarim saatimiz onlarin hayatini kurtariyor