Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım haklısın ama bana diyetisyenim vermişti onu onunla çok kilo vermiştim. Geçen sefer ki gibi çok bilinçsiz yapmıyorum sadece ekmek makarna kızartma abur cubur bunları çıkardım hayatımdan

iyi yaptın canım en güzeli

Geçmiş olsun canım
Tesekkür ederim :) Bugün iyiyim reflüm sanırım sıkıntı çıkardı. Nex..m bile fayda etmedi. Tek faydası günü tek çorbayla kapatmış olmam. Kraker de maksat tuz midemi rahatlatsın. Bu hafta güzel bir sonuç istiyorum inşallah olur. Bir kaç sporda ekledim bu hafta. Öyle annemin son derece diyet olan baklavası hariç çok kaçamakta yapmadım bakalım.

Kaptanim sanki bana diyormussun gibi cok haklisin. Dedigin gibi yapsak zaten hersey cok daha kolay olacak

Grami gramina uyuyorum listeme

Günaydınlar günaydınlar sabah erken kalkıp kan verdim geldim birazcık leslie yaparak güne başladımsizler nasılsınız bakalım kendinizi hafif hissediyoe musunuz
Gunaydin canim, kan bagisladin galiba, harikasin. Kan bagisi hayat kurtarir cok iyi yapmissin. Cogu insan ne yazik ki bir omur biyunca bur kere bile kan bagislamiyor. Bu vesileyle mesaj vereyim. Lutfen duyarli olalim arkadaslar. Bazi cocuk ve yetiskinler kan hastaliklarindan dolayi onur boyu duzenli kan takviyesi alarak yasiyorlar. Bizim yarim saatimiz onlarin hayatini kurtariyor

Yok canım bağış için değildi ama düzenli bağışlayan birisiyim sürem doldu gidecek zaman yaratmaya çalışıyorum ben de gerçekten şu zamanda kan çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…