Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İngilizceyse atma canım videoyu,anlayamam sağol. Ben de devam edeceğim aynı şekilde kendim için ama burası bir grup ve grubun gidişatını olumsuz etkilersem diye stres oldum açıkçası. Yoksa kendi kendime diyet yapıyor olsam arkamdan kovalayan yok nasılsa diye çok da takmam kaç verdiğimi

bak bak ben de anlat bakalım da yakından seyredip kararımı vericem
aynen canım umutluyum ondan,tarif filan da bakıyorum güzel tarifler paylaşıcam inşallah
can aydoğmuş u izledim tvde, kişisel gelişim kitabını aldım dün cnm onu okuyacağım ben de,yeniyılla birlikte güzel olur diye düşündüm : düşle,inan,yaşa
Hoşgeldin canımcımm kolay gelsin derslerinde
Sen kendini hazır hissettiğimde gel alt üst fark etmez
Tamammmm
Namaria Hedef60kgolmak seyrekyagmur içti yanlış hatırlamıyorsam ama günde 1 kere mi içilmesi gerekiyordu yoksa fazla geliyor herhalde
nnurc canım yeşil çayın toz hali , yoğun olduğu için ölçülü tüketilmesi gerekiyor bi de yanında normal çay kahve içersen çarpıntı yapabilir,karaciğeri çok yorabilir kuzum .Bence doğadan yumuşak içimli yeşil çay en güzeli ve hafifif dene bence
nnurc ben direk yedim yoğurtla, yoğurtla tüketilmesi çok fazla şeediyomuş çay daha iyi diyodu amatör, zira kaynanamlarda tuvalet tirafigine sebep olmuştum
canım senin içtiğinde sinameki de varmış ondan
Bende merak ediyordum bunu canım deneyimlilerden öğrenelim
canım yeşil çayın toz hali , yoğun olduğu için ölçülü tüketilmesi gerekiyor bi de yanında normal çay kahve içersen çarpıntı yapabilir,karaciğeri çok yorabilir kuzum .Bence doğadan yumuşak içimli yeşil çay en güzeli ve hafifif dene bence
canım en erken izinden dönerek rekor kırdın bence kkda ben de ocak sonunu düşünüyorum ama pazartesi perşembe geliyorum buraya
Teşekkür ederim canım, seni görmek daha da güzel. Çok özlemiştim
aynen canım çok istikrarlı biriyim ama kilo alırken daha çok istikrar gösterdim sanırım. 58.1 ile ayrılıp 60.4 ile döndüm
1 haftada verirsin sen onu ortim
Bak kapticim birkaç ay önce kimse kalmadı kapanabilir grup diyordun nur yağıyor nurrrr

Canim stresin azi iyi cogu zarardir 6 aydir listedeyim nerdeyse persembeleri ekstra dikkat sorumlukluk guzel seyler ama kaygiya donusturme zaten ne yaparsak basta kendimiz icin insallah iyi olacak canim

An itibariyle döndüm canım, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç hafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak.
Canım hoş geldin o zaman

Hemencecik verirsin onları hiç merak etme. Birlikten kuvvar doğar
Yılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Maşşal sana fıstık. Nasıl da fark etmiş 3 kilo. İşte spor etkisi ya
Aynen canim ben buyuk beden sen kucuk beden manken oldun
@Pain Killer cok sey kacirdin
Ay beni de küçük beden manken yapmış gönlü bol arkadaşım
Kuzum bu hızla gidersen 60 ı birlikte görürüz zaten
Uzın süredir diyet yapan arkadaşlar, kilo takılma dönemini nasıl atlattınız?
Canım ben de takılma yaşadım 3 hafta kadar. Tam durmadı ama gıdım gıdım gidiyordu. O ara veremedikçe fark etmeden kısmışım yemeyi biraz. Hemen eski düzenime döndüm. Aynen devam ettirdim yemeyi ve sporu. Biraz can sıkıcı oluyor ama sabretmek gerekiyor. İlla kırılıyor direnç

Canisi hosgeldin yaaa
Inan televizyonu acamadim kac gundur yogunluktan baska bahara
Oh cok guzel ya kendine surekli biseler katmak insani inanilmaz iyi hissettiriyo masallah

Canisi hosgeldin yaaa
Inan televizyonu acamadim kac gundur yogunluktan baska bahara
Oh cok guzel ya kendine surekli biseler katmak insani inanilmaz iyi hissettiriyo masallah
hoşbuldum beybişimmmm pilates halkalarını açıp bi bakıcam şimdi
aynen çok güzel duygu bi de züber lokmaları evde denemek istiyorum

Canımcım 3 ayı geçti gruba gireli hiç artı gelmedim. Ama Yeme ve spor düzenim hep aynı olmasına rağmen 1700 verdiğim hafta da oldu 100 gr verdiğim hafta da. En başta çok stres yapıyordum grubu kötü etkilersem diye. Ama gördüm ki düzeni tuturunca az ya da çok eksiyi görüyorum cuma günü. Hepimizin verme hızı farklı sen yeter ki düzeni tuttur. Gerisi metabolizmaya kalmış

Uzın süredir diyet yapan arkadaşlar, kilo takılma dönemini nasıl atlattınız?
Ben if e gecmistim iyi gelmisti bana. Yemek saatlerini degistirebilirsin, yediğin seyleri degistirebilirsin. Spor az yapiyorsan sporu cogalt. En hizlisi bi kac gunluk detoks yapip arkasinjda sıkı tutarsan baya işe yariyor.

El_Em Kaptanim ben hala kardesimdeyim ve yarin aksama ancak gece bilicem eve ne yapalim bu hafta listeye giremicem sanirim dimi keske tarti olsaydi burda tartilirdim sabah

Ben if e gecmistim iyi gelmisti bana. Yemek saatlerini degistirebilirsin, yediğin seyleri degistirebilirsin. Spor az yapiyorsan sporu cogalt. En hizlisi bi kac gunluk detoks yapip arkasinjda sıkı tutarsan baya işe yariyor.
Bana da yazın if çok iyi gelmişti.diyetisyen listesiydi. Şimdi yine onu yapmaya çalıştım hatta daha da azını yedim bazı günler ama bu sefer tutmadı:) hiç detoks yapmadım hayatımda. İnternetten de baktım çoğu öyle demiş.bi kaç gün detoks işe yarar demişler. Bir de protein günü yapmak işe yarıyormuş. Yarın protein deneyip sonra sebze salata denicem inşallah.

Iste kendine gore karistiracaksin. Hersey herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Ben burdayken bi haftalik bir detoks programina baslamistim sıkı bi detokstu deneyen arkadasim 3 kilo vermisti 1 haftada ben arti gelmistim deneye deneye vucuduna neyin iyi geldigini bulacaksin. Zaten hissediyorsun hrmen neyim işe yaradigini. Uzun suredir diyet yapiuorsan ve ayni kalorileri aliyorsan kaloride azaltman gerekebilir. Bende if işe yaramisti üstüne bi de ramazan gelmisti o zaman cok iyi vermstim haftada 200 gr verirken ramazanda 1 kilo vermeye baslamistim. O zaman anladim ki uzun aclik bana iyi geliyor

İyiyiim şükür painiimm ya ben diyet yapamadım ama bir teorimin doğruluğunu anladım deli gibi yedim 3000 kalori civarı neredeyse hergun tatlımsı şeylerde oldu ve sadece 500 Gr aldım o da hiç yurumedigimden belki yani kacakli beslenemk benim için iyiymiş çok aldirtmadi. Ama ne zaman dönerim bilmiyorum çok cazip geldi böyle sen naptın kilo alışı mi var bakem
Evet vardı doğru yok ama bı daha tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…