İngilizceyse atma canım videoyu,anlayamamCanim ben de izne arildigimda annemle otele gittik tartimi goturdum.
Bir de if bir diyet yontemi degil aslinda yeme bicimi sadece.
bir video var canim ifle ilgili ama ingilizce istersen atayim cok faydali ben yapmiyorum ama yapanlara faydasi olur.
Ayrica psikolojik olarak kendini yapamiyorum olmuyor vs gibi korkularla bilincaltini donatma. Vucut bir mekanizma sonucta aldigin gida ve yaktigin kaloru acik olursa kili verirsin dikkat ettim aldim diye bisey yok korkma az sabit gelir sonra gider
bak bak ben de anlat bakalım da yakından seyredip kararımı vericemAyy hic bakamadim canim bakiyim yenilere
Ay guzelmis diyet ask kusum modifiye edersen uygulanabilir bisey cikar
Ekle canim hobisiz olmuyor ya ben de kac zamandir kitap okuyamadim başlamak istiyorum
İs guc yogunluk rutin canim be hersey ayni ama cok şükür halimize
TamammmmHoşgeldin canımcımm kolay gelsin derslerinde
Sen kendini hazır hissettiğimde gel alt üst fark etmez
Namaria Hedef60kgolmak seyrekyagmur içti yanlış hatırlamıyorsam ama günde 1 kere mi içilmesi gerekiyordu yoksa fazla geliyor herhalde
canım senin içtiğinde sinameki de varmış ondannnurc ben direk yedim yoğurtla, yoğurtla tüketilmesi çok fazla şeediyomuş çay daha iyi diyodu amatör, zira kaynanamlarda tuvalet tirafigine sebep olmuştum
canım yeşil çayın toz hali , yoğun olduğu için ölçülü tüketilmesi gerekiyor bi de yanında normal çay kahve içersen çarpıntı yapabilir,karaciğeri çok yorabilir kuzum .Bence doğadan yumuşak içimli yeşil çay en güzeli ve hafifif dene benceBende merak ediyordum bunu canım deneyimlilerden öğrenelim
canım en erken izinden dönerek rekor kırdın bence kkdaseyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı?
Hedef60kgolmak @mavimli @kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi
El_Em kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız
1 haftada verirsin sen onu ortimTeşekkür ederim canım, seni görmek daha da güzel. Çok özlemiştim
aynen canım çok istikrarlı biriyim ama kilo alırken daha çok istikrar gösterdim sanırım. 58.1 ile ayrılıp 60.4 ile döndüm
Bak kapticim birkaç ay önce kimse kalmadı kapanabilir grup diyordunAaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor
Hoşgeldin canım burdayım tabi
Bizde seni özledik gel gel nasılsın
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştırneyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme hoşgeldinnnnnn
Canim stresin azi iyi cogu zarardir 6 aydir listedeyim nerdeyse persembeleri ekstra dikkat sorumlukluk guzel seyler ama kaygiya donusturme zaten ne yaparsak basta kendimiz icin insallah iyi olacak canimİngilizceyse atma canım videoyu,anlayamamsağol. Ben de devam edeceğim aynı şekilde kendim için ama burası bir grup ve grubun gidişatını olumsuz etkilersem diye stres oldum açıkçası. Yoksa kendi kendime diyet yapıyor olsam arkamdan kovalayan yok nasılsa diye çok da takmam kaç verdiğimi
Canım hoş geldin o zamanAn itibariyle döndüm canım, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç hafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak.
Maşşal sana fıstık. Nasıl da fark etmiş 3 kilo. İşte spor etkisi yaYılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse
Ay beni de küçük beden manken yapmış gönlü bol arkadaşım
Canım ben de takılma yaşadım 3 hafta kadar. Tam durmadı ama gıdım gıdım gidiyordu. O ara veremedikçe fark etmeden kısmışım yemeyi biraz. Hemen eski düzenime döndüm. Aynen devam ettirdim yemeyi ve sporu. Biraz can sıkıcı oluyor ama sabretmek gerekiyor. İlla kırılıyor dirençUzın süredir diyet yapan arkadaşlar, kilo takılma dönemini nasıl atlattınız?
Canım ortağım yarın için sabırsızlanıyorum❤
Canisi hosgeldin yaaabak bak ben de anlat bakalım da yakından seyredip kararımı vericem
aynen canım umutluyum ondan,tarif filan da bakıyorumgüzel tarifler paylaşıcam inşallah
can aydoğmuş u izledim tvde, kişisel gelişim kitabını aldım dün cnm onu okuyacağım ben de,yeniyılla birlikte güzel olur diye düşündüm : düşle,inan,yaşa
hoşbuldum beybişimmmm pilates halkalarını açıp bi bakıcam şimdiCanisi hosgeldin yaaa
Inan televizyonu acamadim kac gundur yogunluktan baska bahara
Oh cok guzel ya kendine surekli biseler katmak insani inanilmaz iyi hissettiriyo masallah
Canımcım 3 ayı geçti gruba gireli hiç artı gelmedim. Ama Yeme ve spor düzenim hep aynı olmasına rağmen 1700 verdiğim hafta da oldu 100 gr verdiğim hafta da. En başta çok stres yapıyordum grubu kötü etkilersem diye. Ama gördüm ki düzeni tuturunca az ya da çok eksiyi görüyorum cuma günü. Hepimizin verme hızı farklıİngilizceyse atma canım videoyu,anlayamamsağol. Ben de devam edeceğim aynı şekilde kendim için ama burası bir grup ve grubun gidişatını olumsuz etkilersem diye stres oldum açıkçası. Yoksa kendi kendime diyet yapıyor olsam arkamdan kovalayan yok nasılsa diye çok da takmam kaç verdiğimi
Ooo o zaman daha da süper canım.
Ben if e gecmistim iyi gelmisti bana. Yemek saatlerini degistirebilirsin, yediğin seyleri degistirebilirsin. Spor az yapiyorsan sporu cogalt. En hizlisi bi kac gunluk detoks yapip arkasinjda sıkı tutarsan baya işe yariyor.Uzın süredir diyet yapan arkadaşlar, kilo takılma dönemini nasıl atlattınız?
Bana da yazın if çok iyi gelmişti.diyetisyen listesiydi. Şimdi yine onu yapmaya çalıştım hatta daha da azını yedim bazı günler ama bu sefer tutmadı:) hiç detoks yapmadım hayatımda. İnternetten de baktım çoğu öyle demiş.bi kaç gün detoks işe yarar demişler. Bir de protein günü yapmak işe yarıyormuş. Yarın protein deneyip sonra sebze salata denicem inşallah.Ben if e gecmistim iyi gelmisti bana. Yemek saatlerini degistirebilirsin, yediğin seyleri degistirebilirsin. Spor az yapiyorsan sporu cogalt. En hizlisi bi kac gunluk detoks yapip arkasinjda sıkı tutarsan baya işe yariyor.
Iste kendine gore karistiracaksin. Hersey herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Ben burdayken bi haftalik bir detoks programina baslamistim sıkı bi detokstu deneyen arkadasim 3 kilo vermisti 1 haftada ben arti gelmistimBana da yazın if çok iyi gelmişti.diyetisyen listesiydi. Şimdi yine onu yapmaya çalıştım hatta daha da azını yedim bazı günler ama bu sefer tutmadı:) hiç detoks yapmadım hayatımda. İnternetten de baktım çoğu öyle demiş.bi kaç gün detoks işe yarar demişler. Bir de protein günü yapmak işe yarıyormuş. Yarın protein deneyip sonra sebze salata denicem inşallah.
Bende çok heyecanlıyım. Bakalım neler olacakCanım ortağım yarın için sabırsızlanıyorum❤
canım sen de mi girdin yarışa :)Bende çok heyecanlıyım. Bakalım neler olacak
İyiyiim şükür painiimmseyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı?
Hedef60kgolmak @mavimli @kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi
El_Em kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız
Evet vardı doğru yok ama bı daha tövbebak bak ben de anlat bakalım da yakından seyredip kararımı vericem
aynen canım umutluyum ondan,tarif filan da bakıyorumgüzel tarifler paylaşıcam inşallah
can aydoğmuş u izledim tvde, kişisel gelişim kitabını aldım dün cnm onu okuyacağım ben de,yeniyılla birlikte güzel olur diye düşündüm : düşle,inan,yaşa
Tamammmm
nnurc canım yeşil çayın toz hali , yoğun olduğu için ölçülü tüketilmesi gerekiyor bi de yanında normal çay kahve içersen çarpıntı yapabilir,karaciğeri çok yorabilir kuzum .Bence doğadan yumuşak içimli yeşil çay en güzeli ve hafifif dene bence
canım senin içtiğinde sinameki de varmış ondan
canım yeşil çayın toz hali , yoğun olduğu için ölçülü tüketilmesi gerekiyor bi de yanında normal çay kahve içersen çarpıntı yapabilir,karaciğeri çok yorabilir kuzum .Bence doğadan yumuşak içimli yeşil çay en güzeli ve hafifif dene bence
canım en erken izinden dönerek rekor kırdın bence kkdaben de ocak sonunu düşünüyorum ama pazartesi perşembe geliyorum buraya
1 haftada verirsin sen onu ortim
Bak kapticim birkaç ay önce kimse kalmadı kapanabilir grup diyordunnur yağıyor nurrrr
Muhteşem olmuşsun canım maşallahYılbaşı öncesi ve bugün bi paylaşmak istedim niyeyse