- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Selam canım, nasılsın?Pain Killer canisi unutma bizi iyisindir insallah 70 dk eliptiklerini ozledik
kirmizigitar kuzu naptin nasi gidiyo kendi duzenine dondun mu
mavimli canim sen nasilsin yogunluk azaldi mi biraz son zamanlarda vaktin yoktu oyle hatirliyorum
Hedef60kgolmak aşk kuşum benim profil resmine kurban oldugum nasi gidiyo calismalar iyi misin masterchef de bitti sen de gittin yakiyim bi dal
seyrekyagmur aysunum sen de gittin vay bee beraber basladigim herkes gitti bi belmayne cim le biz kaldik
Arada ugrasaniz noolurduuu
Oturamiyorum agriyo desem anlarsınBende video arıyorum Google'dadennisgoyla çok yapardık onu biz hey gidi günler heyyy devam et onu yapmaya güzel çalıştırıyor her yeri
canım hoşgeldin ya özlemiştim seniSelam canım, nasılsın?
Ya 2 haftadır sadece 1 kez yaptım eliptikten
El_Em kaptan beni öldürecek zaten.
atmosferde kapladığım alan biraz arttı sanırım
An itibariyle döndüm canımcanım hoşgeldin ya özlemiştim seni
olsun izindeydin işin gücün vardı yapamaman doğal sahalara ne zaman dönüş inşallah
olsun canım sen cok istikrarlısın yaparsın hoşgeldin seni görmek güzel kuzumAn itibariyle dönsün canım, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç yafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak.
Teşekkür ederim canım, seni görmek daha da güzel. Çok özlemiştimolsun canım sen cok istikrarlısın yaparsın hoşgeldin seni görmek güzel kuzum
Hoşgeldin tekrar aramıza canımAn itibariyle döndüm canım, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç hafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak.
Teşekkür ederim canım, hoş buldumHoşgeldin tekrar aramıza canım
Canim hosgeldinAn itibariyle döndüm canım, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç hafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak.
Oy kuzum hoş geldinbelmayne kuzu nasılsın?
Neler yaptın ya özlemişim seni ve tabi tüm diğer arkadaşlarımı
imza: 2 haftada yuvarlaklaşan baaaayan
Kız biz manken olduk ya sen yokken.Teşekkür ederim canım, hoş buldum
nasılsın?
Diyet spor nasıl gidiyor?
Uzakta oldugum 2 haftada herkes incecik olmuş gibi hissediyorum şuan
Aaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyorMerhabaaaalar herkeseee
Ben geldiiimm
El_Em buralarda mısın? Nasılsınız nasıl gidiyor???
Özlemişim buradaki sohbet ekranını bile
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyorOturamiyorum agriyo desem anlarsın
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştırseyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı?
Hedef60kgolmak mavimli kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi
El_Em kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız