Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain Killer Pain Killer canisi unutma bizi iyisindir insallah 🤗 70 dk eliptiklerini ozledik 😍💞
kirmizigitar kirmizigitar kuzu naptin nasi gidiyo kendi duzenine dondun mu 💞🥰
mavimli mavimli canim sen nasilsin yogunluk azaldi mi biraz son zamanlarda vaktin yoktu oyle hatirliyorum 💞🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak aşk kuşum benim profil resmine kurban oldugum 😍 nasi gidiyo calismalar iyi misin masterchef de bitti sen de gittin yakiyim bi dal :KK14:
seyrekyagmur seyrekyagmur aysunum sen de gittin vay bee beraber basladigim herkes gitti bi belmayne belmayne cim le biz kaldik 🤗😍
Arada ugrasaniz noolurduuu 😂
Selam canım, nasılsın?
Ya 2 haftadır sadece 1 kez yaptım eliptikten🙈
El_Em El_Em kaptan beni öldürecek zaten.
atmosferde kapladığım alan biraz arttı sanırım😱😱

seyrekyagmur seyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı😍?

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak mavimli mavimli kirmizigitar kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi😁😁

El_Em El_Em kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız🤭🤭🤭

canım hoşgeldin ya özlemiştim seni :KK19:
olsun izindeydin işin gücün vardı yapamaman doğal sahalara ne zaman dönüş inşallah :KK33:
An itibariyle döndüm canım🤗😍, tabi kaptan kovmazsa. Bir kaç hafta alt listeden katılacam yalnız eski kiloma dönmem zaman alacak. ☹️

olsun canım sen cok istikrarlısın yaparsın hoşgeldin seni görmek güzel kuzum :KK68:
Teşekkür ederim canım, seni görmek daha da güzel. Çok özlemiştim❤️❤️
aynen canım çok istikrarlı biriyim ama kilo alırken daha çok istikrar gösterdim sanırım. 58.1 ile ayrılıp 60.4 ile döndüm:silah:

:confused:Merhabaaaalar herkeseee😍😍😍
Ben geldiiimm
El_Em El_Em buralarda mısın? Nasılsınız nasıl gidiyor???
Özlemişim buradaki sohbet ekranını bile 🙈😂
Aaaaa yok artık eskiler furyası devam ediyor :rolleyes: :halay:
Hoşgeldin canım burdayım tabi :confused:
Bizde seni özledik gel gel nasılsın
Oturamiyorum agriyo desem anlarsın😂😂😂
Ahahahah bende öyle olmuştum 3. Gün geçiyor 🙈
seyrekyagmur seyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı😍?

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak mavimli mavimli kirmizigitar kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi😁😁

El_Em El_Em kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız🤭🤭🤭
Ayy canımmm dün gece yatarken aklıma geldi saatime bir baktım heeh dedin paine verdiğimiz süre doldu umarım kilo almamıştır 🙈 neyse can sağlığı olsun hızlıca gidecektir bence o kilolar hiç dert etme ❤️ hoşgeldinnnnnn 🤩

Kaptanım sabah resim çektim ama ders falan derken kaldı
Siyah olan yeni tartı
Fark 1400 dün daha fazla fark vardı

Eklentiler

• IMG_4695.JPG
    IMG_4695.JPG
    93,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4698.JPG
    IMG_4698.JPG
    103,8 KB · Görüntüleme: 36
X