Beni gazlamazsan çalışmıyorum biliyorsun sevgili kaptanım. Beni çok iyi tanıyorsun....Canım şimdi bugünün sporları kaydettim düne yeni geldim görmedimtahmin etttim o yüzden görmedim mi dedim çok iyi çok iyi
Canımcım baya az olmuş bugün. Sabah patates yedin diye mi başka bişi yemedin
Ya kaptanim gunduz firsat bulamadim aksam yapayim dedim aksam da esim film izleyelim deyince kaldiİyiki kuzenindeymişsin boğazından yemek geçmişmenü çok iyi
Adımlarda hiç fena değildi menüde güzel canımcım
Gayet iyi spor artarsa çok daha iyi olur
Harikasın canımmmm -500 inşallah göreceksin
Sağlıksız bir menü olmuş
Cidden menülerin ve saatleri çok değişimli gidiyor umarım dengeni kurarsın
Akşam biraz ağır geldi canım bana aynı şeyler öğlen yese pek sorun değil ama
Engin kırbaç ben 6 dk video göremedim canım bakayım dedim.. 15 dakikalık yağ yakma var onu cardio diyebiliriz bende onu çok yapardımbaya zorluyor
50 squat 10 adet 1 puandan hesaplıyordum bölgesel gibi ama 5 adet 1 diyelim squat için ekleyeyim listeye benekledim ben hepsini canım 297 puan harikasın
Adımlarda az olmuş nikimm keşke bugün spor olsaydı yarın da ödem korkusuna yapamayız
Sen orda çok kalmamenü baştan sona değişmiş
Menü çok güzelde kaç gündür spor mu yokkk ben mi kaçırdım
Çok iyi nazcım
Yok canim sabah tartildigim icin az yedim yoksa cuma günüCanımcım baya az olmuş bugün. Sabah patates yedin diye mi başka bişi yemedin
Cuma için de Amin diyeyim orticim.
Ancak bu kadar yırtabildim kaptanim malesef ama cumaya eksiyle gelcem sözzİyiki kuzenindeymişsin boğazından yemek geçmişmenü çok iyi
Sağlıksız bir menü olmuş
Engin kırbaç ben 6 dk video göremedim canım bakayım dedim.. 15 dakikalık yağ yakma var onu cardio diyebiliriz bende onu çok yapardımbaya zorluyor
50 squat 10 adet 1 puandan hesaplıyordum bölgesel gibi ama 5 adet 1 diyelim squat için ekleyeyim listeye benekledim ben hepsini canım 297 puan harikasın
Adımlarda az olmuş nikimm keşke bugün spor olsaydı yarın da ödem korkusuna yapamayız
Çok iyi nazcım
Video 15 dk lik zaten ama kızım uyanınca orda bırakmak zorunda kaldımİyiki kuzenindeymişsin boğazından yemek geçmişmenü çok iyi
Sağlıksız bir menü olmuş
Çok iyi nazcım
Canin sağ olsun kaptanımBu aralar akşamları ben giremiyorum kızlar eşim demiştim taktı kk ya girmeme teli elime almamla tartışıyoruz o yüzden bende yoruldum2 gündür teli bıraktım 2 gündür kavga yok o yüzden mecburen biraz sınırlama getirdim buraya
Gündüzleri de oğlan ve evden fırsat kaldıkça girmeye çalışıyorm şimdi herkes uyuyunca kaçak girdim
Herkese iyi geceler
Kız bu bugün mu söylenirBeni gazlamazsan çalışmıyorum biliyorsun sevgili kaptanım. Beni çok iyi tanıyorsun....
Korkmamız gerekiyor sanırım
Kuşşşş gibimmGünaydınlar günaydınlar sabah erken kalkıp kan verdim geldim birazcık leslie yaparak güne başladımsizler nasılsınız bakalım kendinizi hafif hissediyoe musunuz
Bende video arıyorum Google'daVideo 15 dk lik zaten ama kızım uyanınca orda bırakmak zorunda kaldım
Takip ediyorm canımBeni gazlamazsan çalışmıyorum biliyorsun sevgili kaptanım. Beni çok iyi tanıyorsun....