Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet nerdeyse 2 aydır böyle biraz özel hayatımdaki bazı sorunlar ve pandemi sebebiyle hiç dışarı çıkmıyorum. Biraz psikolojik olarakta kötü dönemdeyim, o yüzden bir çok yöntem denememe rağmen gece uyuyamıyorum. En yakın zamanda psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum (psikologla görüştüm 4-5 seans ama maalesef düzelme olmadı)

Evet baya geç yatıyorum, eskiden geceleri de yiyodum sürekli ama şu ara onu kestim tamamen. Ahhh keşke erkenden uyuyabilsem :dua:
Uykusuzluk sinir bozucu bir durum canım Allah yardımcın olsun.
Evet aynen saglik olsun. Cok gecmis olsun canim🙏🏻
benim kizlarim 3 ve 1.5 yasindalar. Seninkiler kac yasinda?
Seninkiler küçükmüş canım benim kızım 11 yaşına girdi oğlumda 18 gün sonra 5 yaşına girecek

Hayatım biz geçen sene de bunları düşünüyorduk😂 bu nedir ya kısır döngü falan mı👀
Neyse ben yarından itibaren buraya zımbalıyorum kendimi yaş 70 olana kdr burdayım inş😂
Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak 😂😂😂

Sabah
1lt su
1 adet kayısı çayı
Öğle Saat 12de
8 adet siyah zeytin
Yarim kibrit kutusu kadar peynir
Bolca yeşillik 2 acı cin biber 3 dilim ekmek
2 bardak sekersiz çay
Ara tarçınlı turk kahvesi 1 adet kuru incir
Aksam 18de
2yk bulgur pilavi
Ve bezelye ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Gün sonunda
2.5lt su
12300 adim
El_Em El_Em
@hawar
@Nikinik
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 🤗😎😘
Canim sporun bir harika, masallah. Suyun da cok iyi. Ama aksam cok karbonhidrat olmus: bulgur, bezelye, ekmek. Mesela ekmek yerine 1 buyuk kase yogurt ve salata olsaydi veya et ve salata da olabilirdi bulgura ilave.
Bugün hiç bişey yemedim desem yeridir, uyku düzenim bozuk olduğu için öğleden sonra uyanıyorum hemen yiyemiyorum ve nerdeyse tek öğün gibiyim :KK43:

18:00

3 parça et
salata
2 kaşık patates kavurma
Çeyrek simit

21:00
1 sade türk kahvesi

Su: Henüz 1 lt oldu ama 2 lt yaparım

Spor yok :KK43:

El_Em El_Em Mehfam Mehfam @yenibirben25
Dikkat et hasta olmayasin. Hem gec uyumak hem az yenek bunyeni zayiflatir, dikkat et canim kendine. Insan saglikliyken anlamiyor hayatta en onemli olanin saglik oldugunu.
12. 01 Salı

Sabah

2 dilim ekmek, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tk bal ve yarım salatalık

Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası, 2 lahana sarması, 1 porsiyon yeşil fasulye, yarım kase yoğurt

1,5 litre su

8 bin adım = 80p
500 bölgesel =
50p
Toplam 130p
El_Em El_Em Tempus Tempus
Cok guzel olmus 👍 sadece su az ama yatana kadar icersin daha galiba 😉

Kuzum biliyorsun ben hiç zayıf halimi görmedim çok merak ediyordum ya hala çok merak ediyorum biran önce zayıf halimi göreyim de eski halime dönmemek için elimden geleni yaparım yeterki artık şu ideal kilomu göreyim
Tamam o zaman sen kendini daha iyi tanırsın tabi. İnşallah hedefimize ulaşır ve bir daha kilo almayız. Tabi sağlıklı bir şekilde dururz kilomuzda umarım🙂

Evet nerdeyse 2 aydır böyle biraz özel hayatımdaki bazı sorunlar ve pandemi sebebiyle hiç dışarı çıkmıyorum. Biraz psikolojik olarakta kötü dönemdeyim, o yüzden bir çok yöntem denememe rağmen gece uyuyamıyorum. En yakın zamanda psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum (psikologla görüştüm 4-5 seans ama maalesef düzelme olmadı)

Evet baya geç yatıyorum, eskiden geceleri de yiyodum sürekli ama şu ara onu kestim tamamen. Ahhh keşke erkenden uyuyabilsem :dua:
Canim gunluk magnezyum takviyesi al (tabii eger denemediysen). Yeterli miktarda magnezyum alirsan biraz da olsa faydasini gorursun. Gece yemeyi kesmen cook buyuk bir adim. Gece yeneyi birakmak cok zordur, masallah canim sana. Cok buyuk bir basari. Umarim yakinda uyku sorununu da cozersin.

Canim sporun bir harika, masallah. Suyun da cok iyi. Ama aksam cok karbonhidrat olmus: bulgur, bezelye, ekmek. Mesela ekmek yerine 1 buyuk kase yogurt ve salata olsaydi veya et ve salata da olabilirdi bulgura ilave.

Dikkat et hasta olmayasin. Hem gec uyumak hem az yenek bunyeni zayiflatir, dikkat et canim kendine. Insan saglikliyken anlamiyor hayatta en onemli olanin saglik oldugunu.

Eveett suyu artırmam gerek🙈

Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak 😂😂😂
😂😂😂 tamam bişey demedim 😒
Haklısın aşkımsu yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım😍😬

Saçımı yolma zaten 2 tel var 🥺 ha birde bi yandan zıp yapıyorum tşkler😂

Uykusuzluk sinir bozucu bir durum canım Allah yardımcın olsun.

Seninkiler küçükmüş canım benim kızım 11 yaşına girdi oğlumda 18 gün sonra 5 yaşına girecek

Aslında uykusuzda kalmıyorum bence aksine çok fazla bile uyuyorum. Çünkü sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ve akşam 5te uyanıyorum. Geceler gündüz, gündüzler gece olmuş gibi.
Kendimi gündüz uykusuz bırakıp gece uykularına dönmeye çalıştım bir kaç kez olmadı bir türlü. Biraz psikolojik sanırım panik atak ve depresyon başlangıcı demişti psikoloğumda o yüzden kimseyle iletişim kurmamak için sanırım psikolojim böyle bir tepki veriyor

Canim gunluk magnezyum takviyesi al (tabii eger denemediysen). Yeterli miktarda magnezyum alirsan biraz da olsa faydasini gorursun. Gece yemeyi kesmen cook buyuk bir adim. Gece yeneyi birakmak cok zordur, masallah canim sana. Cok buyuk bir basari. Umarim yakinda uyku sorununu da cozersin.
Hiç denemedim ama deneyeyim :KK66:

Aklından çıkar onu bebeğim aç değiliz tıka basa tokuz. Hatta o kadar fit Bi vücudumuz var ki herkes hayranlıkla bakıyor. 😂😂😂 Züğürt tesellisi ama olsun beynimizi inandıralım evrene pozitif enerji yollayalım
Pozitif enerjiyi okuyunca aciktim. Bu evren beni hep yanlis anliyor 🙈🙈

Evet belki çok saçma gelecek ama gece yatarken karnım gurulduyor ve içine kaçıyor ya zevk alıyorum resmen öyle olunca 😂 nasıl Bi manyaksam artık 😂😂😂
Kontrol git gecen seferki hataya dusme vucudu birden bire kitleme. Ac ac gezip kilo veremedigin gunleri unutma. Birden bire kesme ye. Zayiflamak ac kalmak degil sadece saglikli az kalorili beslenmek. Vucudunu sen daha iyi tanirsin tabj ama yasadigin sureci bizde bire bir gordugumuz icin neler yasadiginj biliyoruz. Tekrar ayni seyleri yasamani hic istemem

Aslında uykusuzda kalmıyorum bence aksine çok fazla bile uyuyorum. Çünkü sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ve akşam 5te uyanıyorum. Geceler gündüz, gündüzler gece olmuş gibi.
Kendimi gündüz uykusuz bırakıp gece uykularına dönmeye çalıştım bir kaç kez olmadı bir türlü. Biraz psikolojik sanırım panik atak ve depresyon başlangıcı demişti psikoloğumda o yüzden kimseyle iletişim kurmamak için sanırım psikolojim böyle bir tepki veriyor
Anladim canim, Umarim en yakin zamanda sagligina kavusur ve uyku duzenini normale sokarsin canim. Seni mutlu eden sarkilar dinle, komik filmler diziler izle. Mutsuz edecek birsey dusunme, izleme. Hatta dert bile dinlene. ve gecmiste kalan kaldi gitti hic olmamis say eger kotu anilarin varsa.

X