Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.
Ayy sağol canım bunu duymak ne iyi geldi.🤗Çünkü herkes kendinden şikayetçi biliyosun😊bana da sorsan hep göbeğime kalçama bakıp ne geniş diye hayıflanırım. Bide benim çocuklar çok fena.evde maskara oldum koca göbek anne, üff anne bi bebek daha çıkacak sanki deyip deyip gülüyolar😄yoksa eskiden bu kadar takmıyodum heralde

Ayy sağol canım bunu duymak ne iyi geldi.🤗Çünkü herkes kendinden şikayetçi biliyosun😊bana da sorsan hep göbeğime kalçama bakıp ne geniş diye hayıflanırım. Bide benim çocuklar çok fena.evde maskara oldum koca göbek anne, üff anne bi bebek daha çıkacak sanki deyip deyip gülüyolar😄yoksa eskiden bu kadar takmıyodum heralde
Cocuklar haylaz anlasilan ve sakacilar 😉 canim 64ler benim kendimi iyi hissettigim kilolar o yuzden senin guncel kilon , benim mutluluk kilom 😁

Ayyy kızlar beni gruptan bilen bilir hamurişi ne dayanamam sağolsun annem yine börek yaptı ama inatlaştım yemiyorum kaçamak sız zayıflamak istiyorum. dün bir bugün iki sınanmaya başladım yine. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
🎵🎵Yemeeee yedikce o kilolar gitmeyeceek 🎶🎶 🎶🎶
Bu muzik hep benim kafamda su siralar 😁

Selam arkadaslar, benim gecen haftaki diyetisyen hala diyet yazmadi. Ben de bugun ona baska diyetisyenle gorustum ve cok guzel uzunca konusma taptik. Kan tahlillerome filan hep bakti sistemden inceledu ve gayet guzel diyet yazdi. Emzirdigim icin ayda diyetle 1-1,5 kilo vermem gerektigini soyledi. Eger daha cok kilo vermek istersem sporu arttirnam lazimmis ama yedimlerini azaltma dedi, 2300 kalorilik diyet verdi. Bu kaloriyle hic spor yapmadan ayda rahat 1 kilo verirsin, spor yaparsan daha cok gider dedi. Bugun basliyorum hemen diyete. Birazdan listeyi cevirip atarim buraya da. Belki 80 kilo ustu olan arkadaslar bakmak isterler.
hadi inşallah canm çok iyi olmuş.bebisin kaç aylık bu arada başka çocuklar da var mi
Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.

Selam kızlar, ancak işten geldim yemeğimi yedim 👀

Nabersiniz?
iyidir canm aksam telaşını az önce atlattım ben de .sen ne iş yapiyorsun

X