- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Ooo neler oldu neler kaptancidden mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo neler oldu neler kaptancidden mi ya
Canim benim iyi ki geldinBiz şuan Namaria kahve içiyoruzz
Ayy kiyamam ortim sen de gelseneeNamaria ooo ortim ama ben seni kıskandım şimdik olmadı hiç böyle yürüşe çıkmalar yemek yollamalar falan
Ahahah sesli güldümAllah'ımmm ben şimdi Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım
Çok dertliyim
Oy kuzum çok teşekkür ederim kahve için ellerine sağlık eve bir gidişim var koştur koştur neyseki baya yakınızCanim benim iyi ki geldin
Kahveler icildi tatli sohbetler edildi
Yasak baslamadan evlere daginildi
Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derimve afiyet olsun size Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdiAyy kiyamam ortim sen de gelsenee
Mutlaka görüşelim buraya gelirsenMezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derimve afiyet olsun size Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi
Teşekkür ederim inşallahMutlaka görüşelim buraya gelirsen
Afiyet olsun diyetik mücverlerimiz
Ne demek canim her zaman olsun aynen spor oldu El_Em kaptanim bi de bana cikolata almis kahvenin yanina senin zopalardan lazimOy kuzum çok teşekkür ederim kahve için ellerine sağlık eve bir gidişim var koştur koştur neyseki baya yakınız
Ayy insallah ortim mezuniyet diyince aklima diyet grubu mezuniyeti geliyo artik malum mezun olali on seneyi gecti benim kocadimMezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derimve afiyet olsun size Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi
Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyorNamaria burdan da yaklaşık 1 ay 10 güne mezun olma hedefim var bakalımçifte mezuniyet yaşayacağım galiba ortimperşembe günü bu gruba başlayalı tam 1 ay oluyor cuma da tartı bakalım kaç kilo gitmiş olacak 1 ayda
Ben burdan daha çıkmam gibi sürekli menü veririm kaptanımdan cezamı da isterim her şeyi yaparım yeter ki kilo almayayım El_Em bi de neden 1ay 10 gün dedim kuzenlerle istanbula gitme planımız var hep öyle olur ya bilirsinAyy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor
Bitter aldım bi kare kahveyle iyi gider yeriz dedim ama heyecandan unuttum çıkarmayıNe demek canim her zaman olsun aynen spor oldu El_Em kaptanim bi de bana cikolata almis kahvenin yanina senin zopalardan lazim
Olsun sporla yakicazBitter aldım bi kare kahveyle iyi gider yeriz dedim ama heyecandan unuttum çıkarmayı
Ayy Allah yardımcın olsun valla zor Ayyy evet yaa o gün ilk ve son birinciliğimdi. Kurban olayım beni birinci yapmayınAllah'ımmm ben şimdi Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım
Çok dertliyim
Ooo harikasınız. Birlikte yürüyecek bir diyet arkadaşı ha. Artık kim tutar siziben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur ya challenge günleri asi kenarının tozunu attıralım mı