Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah'ımmm ben şimdi Ceylansnn Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye 🙈
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını 🤯🙈
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım :ruh:
Çok dertliyim :KK14: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahah sesli güldüm 🤣🤣

Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derim😂😂ve afiyet olsun size😊 Tempus Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi😂
Mutlaka görüşelim buraya gelirsen😍
Afiyet olsun diyetik mücverlerimiz😂

Oy kuzum çok teşekkür ederim kahve için ellerine sağlık 🥰 eve bir gidişim var koştur koştur neyseki baya yakınız😂
Ne demek canim her zaman 🥰 olsun aynen spor oldu El_Em El_Em kaptanim bi de bana cikolata almis kahvenin yanina senin zopalardan lazim 🤣🤣
Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derim😂😂ve afiyet olsun size😊 Tempus Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi😂
Ayy insallah ortim mezuniyet diyince aklima diyet grubu mezuniyeti geliyo artik 🤣🤣 malum mezun olali on seneyi gecti benim kocadim 🤣

Namaria Namaria burdan da yaklaşık 1 ay 10 güne mezun olma hedefim var bakalım😂çifte mezuniyet yaşayacağım galiba ortim😂perşembe günü bu gruba başlayalı tam 1 ay oluyor cuma da tartı bakalım kaç kilo gitmiş olacak 1 ayda💃💃
Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor 😍

Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor 😍
Ben burdan daha çıkmam gibi sürekli menü veririm kaptanımdan cezamı da isterim her şeyi yaparım yeter ki kilo almayayım😂 El_Em El_Em bi de neden 1ay 10 gün dedim kuzenlerle istanbula gitme planımız var hep öyle olur ya bilirsin😂😂

Allah'ımmm ben şimdi Ceylansnn Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye 🙈
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını 🤯🙈
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım :ruh:
Çok dertliyim :KK14: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy Allah yardımcın olsun valla zor 😂😂😂 Ayyy evet yaa o gün ilk ve son birinciliğimdi. Kurban olayım beni birinci yapmayın 😂😂

SPOR TABLOSU
(01-07 OCAK)

💃Geçtiğimizz haftanın spor tablosu 💃

Haftanın bireyselde birincisi 2325 puan ile yarimuhendis yarimuhendis :KK9:

takım olarak birinci ekip ise NO KİLOOO tebriklerr kızlar ♥️♥️

IMG_20210110_185448.jpg

X