Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa senin maşallahın var canım 3000 hayatta atlayamam zaten, benim 2 tane bel fıtığım var doktorlar ameliyat olmam gerekiyor dikkat et diyor ona bağlı da bacağımda güç kaybı da var tabi. Yani anlayacağın neremden tutsan elde kalırımYa zaten günde 500 ile 1000 arası atlama öyle çok etki etmez şişirmez ama ben 3000lere çıktığım için ve uzun zamandır atlamadığım için dengemi şaşırttı
İyi akşamlar canım. Haftasonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum. Sen nasılsın nasıl geçiyor haftasonun
Aman abla sen dikkat et kendine fazla yormadan devamEvet yaa senin maşallahın var canım 3000 hayatta atlayamam zaten, benim 2 tane bel fıtığım var doktorlar ameliyat olmam gerekiyor dikkat et diyor ona bağlı da bacağımda güç kaybı da var tabi. Yani anlayacağın neremden tutsan elde kalırım
İyi akşamlar canım. Haftasonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum. Sen nasılsın nasıl geçiyor haftasonun
Bant var canim da efektif kullanmayi bilmiom pilates videosu yapmayincaNamaria senin de sporun çok iyi ortimdumbell durumunda da yüzün gülmemiş pilates bantlarına da bakabilirsin aslında
Ne kaçamak mı kim nerdeeeee hemen ihbar hattını arayın yani beni
Kizim kurabiye istedi diye bugun yaptik onunla beraber. Kurabiyeden bi tane yedimEvet yaa senin maşallahın var canım 3000 hayatta atlayamam zaten, benim 2 tane bel fıtığım var doktorlar ameliyat olmam gerekiyor dikkat et diyor ona bağlı da bacağımda güç kaybı da var tabi. Yani anlayacağın neremden tutsan elde kalırım
canım benim de delta bugun yaparken baktım yere tozlar dokülüyor pembe diye almıştım ben de şaşırdım ama plankta falan çok esniyodu bişey olacağı belliydiNamaria çok şaşırdım yaa benimde plastik dambıl 1 er kg lik delta markası hiç bir değişme olmadı
Olsun canım telafi edersinKizim kurabiye istedi diye bugun yaptik onunla beraber. Kurabiyeden bi tane yedim
Dene canim, en iyi yani hicbir aleta ihtiyacin yokTeşekkür ederim canım bu hafta bende deneyeceğim.
Az ve öz olmuş menün canım bide spor eklesen yanına tadından yenmeyecek
Hoşgeldiniz aramıza.Bende yeni geldim yazayim hemen aksam mönusunu
Kiyma kavurmasi 3 yemek kasigi kadar
Kuskus makarnasi yagsiz bi su bardagi kadar
Yesil salata yagsiz tuzsuz icine bi dilim beyaz peynir attim
Ara ogun filtre kahve bi avuc beyaz leblebi
Kahvaltiyi gec yaptim
Bi haslanmis yumurta
Yarim haslanmis patates yagsiz limon sikip yedim
Iki dilim beya peynir
Bi avuc maydonoz
Uc yaprk marul
Bi tane ceviz
Bu saatten sonra bir sey yemiyorum
Benimki de pembecanım benim de delta bugun yaparken baktım yere tozlar dokülüyor pembe diye almıştım ben de şaşırdım ama plankta falan çok esniyodu bişey olacağı belliydi
Miraycım bu ne hız maşallah önce bir tanışsakBende yeni geldim yazayim hemen aksam mönusunu
Kiyma kavurmasi 3 yemek kasigi kadar
Kuskus makarnasi yagsiz bi su bardagi kadar
Yesil salata yagsiz tuzsuz icine bi dilim beyaz peynir attim
Ara ogun filtre kahve bi avuc beyaz leblebi
Kahvaltiyi gec yaptim
Bi haslanmis yumurta
Yarim haslanmis patates yagsiz limon sikip yedim
Iki dilim beya peynir
Bi avuc maydonoz
Uc yaprk marul
Bi tane ceviz
Bu saatten sonra bir sey yemiyorum
ben yapmadım kaptanım chloe yaptırıyo şınav bile çektiriyoBenimki de pembe
Plankta he bravo valla ben öyle hiç denemedim denesem olacak demkki sadece kol hareketleri yaptım ben indir kaldır birde dambılla squat o kadar canım
Teşekkürler Miray Esra bende çok mennun oldumADINIZ: Miray
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 / 2 olacak insallahh
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: oldum gecen sene ama devam edemedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik surecinde sagliksiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglikli olmak ve eski kiyafetlerime sigabilmek:)
kaptanım geçen cuma 80.7 haftaya cuma hedefim 79.7
3000 ipi nasıl atlıyorsunuz yaa ben 50de nefes nefese kalıyorumYa zaten günde 500 ile 1000 arası atlama öyle çok etki etmez şişirmez ama ben 3000lere çıktığım için ve uzun zamandır atlamadığım için dengemi şaşırttı