- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
O benim kilo almış halim 51 ile mezun olmuştum. Şimdi tekrat başlıyorum inşallah canımVayyy güzel bir kilo gördüm orada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim kilo almış halim 51 ile mezun olmuştum. Şimdi tekrat başlıyorum inşallah canımVayyy güzel bir kilo gördüm orada
Emniscim gelince toparlar listeyi canim bakalim nasi olcakAyy nota olmasında haftaya toparlarız inşallah
Nota alinca tum takimlarin listesini kaptanimiz hazirlama cezasi aliyor canimNamaria canım nota alınca ne oluyor
Hadi bakalım şıp diye gitsin inşallah ucunu kaçırmadan başlaman çok güzel canımO benim kilo almış halim 51 ile mezun olmuştum. Şimdi tekrat başlıyorum inşallah canım
Tebrikler canim. Ayy ben de bir gorsem su 64, 63u yeniden.Kızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah
Tebrikler kucuk de olsa eksi eksidirGeçen hafta:69.5
Bu hafta: 69.3
Fark:-200
Yüzde: 0,288
Hedef 68.9
En azindan az bir artin var canim, umarim bir dahaki haftaya bunu guzel bir eksiye cevirirsin.Kaptanım yuzdeyi hesaplayamadım cok yogunum bir el atıver.
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78
Fark +100
El_Em
80ler geride kalmis ne guzel. Arti kotu olmus tabiki ama cok hatirlamiyorum menulerini. Cok mu yedin canim bu hafta? Yoksa direnc kiloba filan mi geldin?Geçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
Yaaa can kuşummm mesajini gordum sabah gozum gönlüm acildi çok sağol ama dedigin gibi harfi harfine uydum uyuyorum da bu hafta daha rahat amaay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gell maşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz
İnşallah canımmEfsane geri dönüyor muuu listelere canim
Hadi bakalim canim merakla takipte olacagimİnşallah canımm
Canım sıkma canını. Gönderirsin inşallah. Neden oldu acaba. Adet dönemi falan mı
Vayyy güzel bir kilo gördüm orada
Evet canım. Bu kısıtlamalarda eve kapandık maalesef. Artık evden devam ediyoruz Sen de başlarsın inşallah. Burada daha rahat oluyor motive olmak
Canım fark fazla değil gönderirsin inşallah sadece neden olduğunu anlamak lazım
Tebrik ederim canım
Hoş geldin Elif gel gel bizde döndük.Memnun oldum, ben elif. Galiba en son Nisan'da buradaydım. Pandeminin başından beri Spor yapamıyorum. Bu mahvetti beni. Yoksa Yememde pek bi şey yok aslında ama onda da Hafta sonları yasağı sıkıntı oldu,
Sende mi basliyorsun yrnidenO benim kilo almış halim 51 ile mezun olmuştum. Şimdi tekrat başlıyorum inşallah canım
Eveeett sende başladın mıSende mi basliyorsun yrniden
Sabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.
Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyorhedefim 58.00
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em @Nikinik @balpamuk
GÜNAYDINLAR .. @balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede
geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım El_Em @hawar Mehfam @Nikinik siz nedersiniz bu duruma
Evet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9
Eki Görüntüle 2756649
Günaydın canlar
Geçen cuma: 66.3
Bugün :66.8
+500
Hiç bişey olmasa bile kesin bişey oluyorduartı için kusuruma bakmayın gider ayak yaptım yapcagimi
Evet kızlar bişi deneyip gelcem 2 hafta off umm tükanı kapadim
El_Em
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
@yarimuhendis El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti
Hedefim 85.2
Gunaydinlar hatta tunaydinlar
Geçen hafta 84.4
Guncel 82.8
Fark 1.6
Yuzde 1.895
Hedef 82
Kızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah
Geçen hafta:69.5
Bu hafta: 69.3
Fark:-200
Yüzde: 0,288
Hedef 68.9
Kaptanım yuzdeyi hesaplayamadım cok yogunum bir el atıver.
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78
Fark +100
El_Em
Geçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
El_Em ve Zipzip- kaptanlarım ana listemiz ve listemize girme adayı olan 3 arkadaşımızın bu haftaki paylaşımlarıGeçen cuma:79.7
Bu hafta:79.3
Fark:400
Haftaya hedefim:78.8
Yüzde:0.501
Aaa hoşgeldin Elif. Eskiler yeniden toparlanıyorMemnun oldum, ben elif. Galiba en son Nisan'da buradaydım. Pandeminin başından beri Spor yapamıyorum. Bu mahvetti beni. Yoksa Yememde pek bi şey yok aslında ama onda da Hafta sonları yasağı sıkıntı oldu,
Bu defa olcak inşallah. Hedefe ulaşmadan bırakmıycamHoş geldin Elif gel gel bizde döndük.
Aaa hoşgeldin Elif. Eskiler yeniden toparlanıyor
canm 300 grm gitmis. ah su kacamak atistirmalarim olmasa gidecek deMenun yune guzel olmus orti. Yuruyus desen sahane. Kesin guzel eksi gelir senden bugun
Daha niyet asamasindayimEveeett sende başladın mı