- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Haftaya insallah gider canim yuzden 0.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya insallah gider canim yuzden 0.459
inşallah yapabilirim .Önceden kendime güveniyordum. Son zamanlarda iyice yayıldım evdeBizde chloe leslie jillian dance workout birsuru evde spor yapan arkadas var canim sen de baslarsin insallah
Sagol canim, daha iyi dikkat etsem guzel giderdiTebrikler canim güzel baslangic
Sagol canimYine klasik don muhabbetimizi yapalım canım free takılıyoruz biz tartı üstünde
Tebrik ederim canım. Eksi eksidir
Ben 12 yi bekliyorum ama fiks menümden şaşmam ama ekmek yapacağım 1 iki dilim yerim
Merhabalar hoş geldin
Tebrik ederim canım
Canım fark - 1900 değil mi
Öyle tabiOlsun olsun 700 gr az bir sayı değil pes etmeden yola devam sonuçta eksildin
Yaşlı teyzeler gibi oldum,sürekli kendimi dinliyorumFark da tespitlerin de çok iyi canım. Hiç kendimi böyle incelememiştim bu hafta ben de bi bakayım.çünkü benim dr bazen wc çok rahat oluyo bazen değil
Görüyorsunuz sayın seyirciler anlatmaya gerek yok, MİH TE SEMGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
@yarimuhendis El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti
Hedefim 85.2
Kilo bildirimimizi yaptığımıza göre efsane kahvaltılar başlıyor mu
On dakikalik videolarla baslarsin canim hem kafa dagiliyor hem yaglar gidiyorinşallah yapabilirim .Önceden kendime güveniyordum. Son zamanlarda iyice yayıldım evde
Evet sabah aceleyle cekip cıktım evden dikkatimden kaçmışCanim tarti tam algilanmiyor insallah kabul edilir gecen hafta 77.9 muydu canim
Cok sagol canimmm senin bildirimin de harikaydi baslangic icinGörüyorsunuz sayın seyirciler anlatmaya gerek yok, MİH TE SEM
Tamam canim El_Em gelsin tum gruplarin fotograflarini kontrol ediyolar ya bakar insallahEvet sabah aceleyle cekip cıktım evden dikkatimden kaçmış
Tebrikler canim yürüyüş ise yaramisGeçen cuma:79.7
Bu hafta:79.3
Fark:400
Haftaya hedefim:78.8
Yüzde:0.501
aynen kuzu, ya evde olmayinca diyet yapmak cok zor tahmin edersin ki, enfes sofralar, aman yahu hetgun mu yiyosun, misafirlikte diyet olmaz israrlari derken bi kac gun unuttum tamamen neyse toparlariz bakalim... siz napiyosunuz senin hedef 85 lere kadar gelmis cok sevindimCanim ozledik aklimda hala o muhtesem oncesi sonrasi fotograf var
Basla canim toparlamazsak ucu acilip gidiyo
Canım sıkma canını. Gönderirsin inşallah. Neden oldu acaba. Adet dönemi falan mıGeçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
Vayyy güzel bir kilo gördüm orada
Evet canım. Bu kısıtlamalarda eve kapandık maalesef. Artık evden devam ediyoruz Sen de başlarsın inşallah. Burada daha rahat oluyor motive olmakBaşlarda yapabiliyorum. Sonraları kaçırdım ipin ucunu. Dışarıda yürüyüş yapmak kurtarıyodu beni. Ama artık mümkün değil
Canım fark fazla değil gönderirsin inşallah sadece neden olduğunu anlamak lazım
Tebrik ederim canımGeçen cuma:79.7
Bu hafta:79.3
Fark:400
Haftaya hedefim:78.8
Yüzde:0.501
3 güncükten bişi olmaz csnım. Yeter ki devamı gelmesin ne zaman dönüyorsun aramızaaynen kuzu, ya evde olmayinca diyet yapmak cok zor tahmin edersin ki, enfes sofralar, aman yahu hetgun mu yiyosun, misafirlikte diyet olmaz israrlari derken bi kac gun unuttum tamamen neyse toparlariz bakalim... siz napiyosunuz senin hedef 85 lere kadar gelmis cok sevindim
Biraz işe yaradı ama düne göre hala artıdayım. Napalım yavaş yavaş gidecek acelemiz yok nasılsaTebrikler canim yürüyüş ise yaramis
Evet canim kendi duzenin olmayinca illa bi kaciyo ayaraynen kuzu, ya evde olmayinca diyet yapmak cok zor tahmin edersin ki, enfes sofralar, aman yahu hetgun mu yiyosun, misafirlikte diyet olmaz israrlari derken bi kac gun unuttum tamamen neyse toparlariz bakalim... siz napiyosunuz senin hedef 85 lere kadar gelmis cok sevindim
Canim biraz var arti sabit de var guzel eksiler de var ama yuzde hesaplamadim canim insallah nota almayiz
Ayy nota olmasında haftaya toparlarız inşallahCanim biraz var arti sabit de var guzel eksiler de var ama yuzde hesaplamadim canim insallah nota almayiz