Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de ben desabah ne yesem diye düşünüyorum4te bıraktım yemeyi
Ballarım yapmayın böyle amacımız diyetten soğumak değil dengeli uzun süre sürdürülebilir sağlıklı şeyler yapalım bugün böyle olsun
Ama bugün aç kaldınız diye yarın ve hafta sonu yemekleri cozutmayın sonrası yine kısır döngü bizi yine cumaya doğru mecbur açlık bekliyor
Makul ödüller makul kaçamaklar ile gidersek aç kalmadan devam ettirebiliriz bu süreci şuan vücutlara açlık sinyali gidiyor ne kötü
Şimdi tekrarlıyoruz ooofff bugünde ne çok yedimmn şiştimmm karnım çok tok

Aaa aaa ne kadar da kötü niyetlisin kaptancigim, biz yumurtayı omlet mi yapsak başlasak mi diye düşünüyorduk oysaki yumurtayı bilmem de yarın kısır ile tek öğün yapmayı düşündüm 1 gibi, 4 gibi de çay ve yanına kuru kayisi

Herkes aç çok iyi
Kaptan çıldırdı
Valla ben hafta sonu için pizza planlıyorum
Ama diyete uygun olacak. Paylaşırım tarifi

Vayyyy terayağlı kahve sen nelere kadirsin bayıldım bayıldım mutlak denemek lazım umarım severim tadını

Adaşım iyi yapmışsın bence pandeminin ne zmAn biteceği belli değil ruh sağlığımızda önemli ne yapalım e senin içinde saç cilt vs bunların ayrı yerii olduğunu düşünürsek iyi olmuş.

Ben başıma gelecekleri biliyorm şuan tehlikeli bir ordu aç cuma sabahını sonra onla yetinmeyip hafta sonunu bekliyor

Sihhatler olsun canim. Gule gule kullan yeni sacini kahven de tM kivaminda ve super lezzetli gorunuyir. Afiyet olsun

Kızlar yarınki listemiz

Ben yine yarın ve yine yollarda olacağım malum hafta sonu kısıtlama olunca hep yolculuk cumalara kalıyor maalesef yarın çok gözükmezsem merak etmeyin geleceğim yani inşallah

***5.Takım 708. Etap ***

thequeensgambit (66,3/ )izne ayrılmak istiyor
Namaria (87,2/

Belmayne (69,5/
Gamzem23 (58/
ummhnisa(79,7/
hawar (69,5/
nikinik (84,3/
nnurc (66,50/
Yarimuhendis (55,9/
Naz03 ( 79,35/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,8/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,3/ yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
Zeze34 ( 77,95/ yeni üye başlangıç tarihi 22.12.20 başlangıç kg 78.5 hedef kg 70 eski üye adı asrın23
Elbetolacak ( 83,6/) 450.etapta 72.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü eski nick kkkmevsim5
Asilr (64.4/ yeni üye başlangıç tarihi 23.12.20 başlangıç kg 66 hedef kg 59,4
Suskunhanim(54,6/ /+ /%-) cuma 59.2 688.etapta 54.6 kg ile izne ayrılan üye geri döndü ekstrem kural 2b yüzdesi ... bölündü
balpamuk( 70/ )686.etapta 64.4 kg ile izne ayrılan üye
DeryaOnDiet ( 78/ ) 668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye
Zafer64 ( 81/ ) yeni üye başlangıç tarihi 03.01.20 başlangıç kg 81 hedef kg 64
azaydidem (78,9//%) 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Son düzenleme:
Canim ben izinliyim yarin yetisemezsen yazbana kaptanim listeyi hazirlarim

Eee beni kim avutacak o artı bu artı

Kabul etmiyorum eksi bildirim isterim bende artıyım diyip sıyrılmak yok sabah aç karna iki Leslie yap dön dolan gel öyle bildirim yap nazcım azcık ödem gider
Ahh kaptanım kıyamam sana ben hafta başı sandalyeden düştüm daha doğrusu sandalye kırıldı kalçam ağrıyor bu hafta spor yapamadım bu yüzden ama senin için sabah leslie yapıcam inş. Eksiyi yakalırım

7 Ocak Perşembe
11 de kahvaltı, 16'da da akşam yemeği.Suyu bı artıramadım bu hafta

balpamuk El_Em @_Reyyan
6500 adimim var 65 puan.Yarin artık zıplamaya başlamalıyım
Tam tahin pekmeze, yufka ekmeğe laf söyleyesim geliyor ama bakıyorum aldığın kalori o kadar az ki ne diyeyim... Kalori hesabı ile ilerleyeceksen sorun yok. Vallahi bravo başarıyorsun belli bir kaloriyi aşmamayı. Ben bu tarz şeyler yeyince durduramıyorum kendimi. Mesela poğaça varsa bir ısırık alıp bırakayım yapamam. Genel yaşamımda da böyleyim ya hep ya hiç.
Almiloşum sabah yulaf ezmesi yazmışsın. Süt yok bir şey yok nasıl yiyorsun o yulaf ezmesini öyle tek başına?

İyi akşamlar
Sabah 13.00
1 dilim ekmek
1 çk çikolata
Peynir zeytin
16.00
Türk kahvesi
18.30
4 tane kurubiber dolması
Bir avuç tuzsuz çekirdek
2lt su
El_Em seyrekyagmur
Regl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm

Almiloşum sabah yulaf ezmesi yazmışsın. Süt yok bir şey yok nasıl yiyorsun o yulaf ezmesini öyle tek başına?
Balim pamugum normalde omlet icine verdi yumurta her gun yiyemem yumurta yemedigin gunlerde 2 dilim peynir yanina az islatirsin yulafi yumusar incirle cevizle yersin dedi
Ekmek yok ya canim sabah yulaf ondan galiba

Balim pamugum normalde omlet icine verdi yumurta her gun yiyemem yumurta yemedigin gunlerde 2 dilim peynir yanina az islatirsin yulafi yumusar incirle cevizle yersin dedi
Ekmek yok ya canim sabah yulaf ondan galiba
Evet yulaf kabızlığı da önlüyor muhtemelen onun için vermiştir.
Listelerini takip ediyorum, meraktayım nasıl bir liste vermiş diye takip ediyorum farkındaysan. Ben şu 1 ayımı tamamlayayım deneyeceğim senin ilk listeni. Çok beğendim tarzı tam bana göre diyetisyeninin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…