- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Allah acil şifalar versin kuşum ablanla yeğenine sevindimCok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gell maşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken bizCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
aaaa sen de mi izne cnmRegl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm