Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
Allah acil şifalar versin kuşum :dua::nazar:ablanla yeğenine sevindim :anne:
Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
yarimuhendis yarimuhendis ortim ☺️
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gell :KK73:maşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet :KK59: az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz :KK70:
Regl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm 💐💖
aaaa sen de mi izne cnm :KK31:

7 Ocak

9.30
1 incir 1 ceviz yarım ck tahin
1 yk yulaf ezmezi yeşillik 2 dilim çeçil peyniri

13.00
6 yk lahana yemepği 3 yk yoğurt
6 yk salata 2 dilim cavdar ekmeği

16.30
1 bardak kefir 1 dilim ananas 8 badem

19.00
6 yk ıspanak yemeği 3 yk yogurt
4 yk salata
1 dilim tam bugd. ekmeği

su 2 lt olmadı
spor 3500 adım 35 p. (tarti var diye yapmadım spor ödem olmasın off day)
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Ortim ya menün çok güzel ben erken uyumuşum bugün😂yulafı soracaktım ben de ama sorulduğunu gördüm sabaha bol eksiler ibşallah😊

Tam tahin pekmeze, yufka ekmeğe laf söyleyesim geliyor ama bakıyorum aldığın kalori o kadar az ki ne diyeyim...😃 Kalori hesabı ile ilerleyeceksen sorun yok. Vallahi bravo başarıyorsun belli bir kaloriyi aşmamayı. Ben bu tarz şeyler yeyince durduramıyorum kendimi. Mesela poğaça varsa bir ısırık alıp bırakayım yapamam. Genel yaşamımda da böyleyim ya hep ya hiç.🙈😂

Almiloşum sabah yulaf ezmesi yazmışsın. Süt yok bir şey yok nasıl yiyorsun o yulaf ezmesini öyle tek başına?😍
Ya sorma ben de yufka niye o kadar kalorili anlamadım😭Komşum getirmişti, nasıl olsa incecik diye yedim ama kalorisi o görünce😔Bileydim devam ederdim kepekli ekmekcigime😅
Tahin pekmez de tatlı ihtiyacım için🙈yoksa gözümün önünden gitmiyor şerbetli tatlılar😭
Bu arada kuaför işini iyi yapmışsın canım,bekle bekle gitmiyor su covid, bı yerden tutunmak gerek🤗

Günaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!🙈

Eklentiler

• 168A4539-9D03-49C9-AF38-D70F9AEC307F.jpeg
    168A4539-9D03-49C9-AF38-D70F9AEC307F.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 40
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!🙈
Genelde eksi gördün ama değil mi. Tebrik ederm😊Ben bir gün öncesinde çok az yiyince sonrası güne şiş çıkıyorum açlıktan dolayı ödem topluyorum muhtemelen🙁bi akiam oy çok yedim yarına artıyım kesin diyorum güzel eksi görüyorum ,az yedim eksiyim diyince ya sabit ya artı çıkıyorum

Ben de sade türk kahvecilerdenim canım. Burada duydum tereyağlı kahveyi, merakımdan deneyeceğim diyordum. Ve denedim. Şu an tereyağlı filtre kahve yaptım içiyorum. Ama tadını çok değiştirmedi bence ve fazladan boşu boşuna yağ alıyomuşum hissine kapıldım😁 uzun süre tok tutarsa o ayrı.o zaman hakkını veririm
kayinpederimin nogay çayı vardır.tereyagli sütlü çay ici ne bikac şey daha da ekliyordu.cok doyurucu demisti bazen kahvaltı niyetine içiyormuş ona benzettim senin kahveyi de
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin.
Ara: sutlu kahve, 3 hurma.
Oglen, 1 haslanmis patates, 5 yk kadar kiymali sebze yemegi.
Ara: peynirli sandvic, sut.
Aksam: haskanmis patates, 1 yt kiymali sebze.

Su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuruyus: 30puan
30 dakika full body workout : 75 puan

El_Em El_Em Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam zafer64 zafer64
ne güzel şu içmişsin ben kış mevsiminde 3 u gecemiyorum zaten 3 olursa şükür diyorum

Ben sütün soğumasını bekliyorum mayalayacağım
Bu arada 3 mil Leslie yaptım
Bebek 2 kez uyandı geri uyuttum ama süt hala sıcak
bayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi
Ya sorma ben de yufka niye o kadar kalorili anlamadım😭Komşum getirmişti, nasıl olsa incecik diye yedim ama kalorisi o görünce😔Bileydim devam ederdim kepekli ekmekcigime😅
Tahin pekmez de tatlı ihtiyacım için🙈yoksa gözümün önünden gitmiyor şerbetli tatlılar😭
Bu arada kuaför işini iyi yapmışsın canım,bekle bekle gitmiyor su covid, bı yerden tutunmak gerek🤗
ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm

perşembe menüm
10.00 1 yumurtalı omlet peynir 5 zeytin salatalık 2 dilim tam buğday 1 tatlı ks.tahin pekmez
ara 1 çay bardağı süt. yarim hurma.
ara 1 bardak süt 1 küçük hurma
18.00 6 tane köfteli soğan kebabı.ceyrek lavaş.bol.yesillik.yarim.bardak şalgam.3 tane kabak mücver
ara avuç için kadar mısır cipsi yuvarlak olandan.1 hurma yarim bardak süt
şu 2 lt
spor 75 dk yürüyüş
Mehfam Mehfam
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Nikinik Nikinik
El_Em El_Em
ne çok hurma yemişim ben yerken farkına varmamıştım.bi daha dikkatli olayim

Allah acil şifalar versin kuşum :dua::nazar:ablanla yeğenine sevindim :anne:

ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gell :KK73:maşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet :KK59: az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz :KK70:

aaaa sen de mi izne cnm :KK31:
Baktım sizi söndüremedim ben kaçıyorum 🤭 kuzum su meto yu bı canlandırayim birazda vereyim döncem ☺️

Neden öyle oldu acaba canım benim?Cumaya göre yine eksiksin ama değil mi🥰
bayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi

ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm
Kim etti bilmem ama mutluluk sebebi işte🙈🙈🙈🤩🤩

Sabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim😏
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.

Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyor😭hedefim 58.00

Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em El_Em Nikinik Nikinik balpamuk balpamuk

Eklentiler

• IMG_20210108_090657.jpg
    IMG_20210108_090657.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 21
GÜNAYDINLAR .. :KK200: balpamuk balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim :110:moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede :KK36:

geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım :KK61: El_Em El_Em hawar hawar Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik siz nedersiniz bu duruma

Eklentiler

• 08.01.2021.jpg
    08.01.2021.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 18
Sabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim😏
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.

Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyor😭hedefim 58.00

Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em El_Em Nikinik Nikinik balpamuk balpamuk
Olsun olsun 700 gr az bir sayı değil pes etmeden yola devam sonuçta eksildin😂👍🏻💃

GÜNAYDINLAR .. :KK200: balpamuk balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim :110:moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede :KK36:

geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım :KK61: El_Em El_Em hawar hawar Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik siz nedersiniz bu duruma
Sabah erken uyanıp tartılmanın gerçekten etkisi var o minik artı için o yüzden o senden kaynaklı bir şey değil hep iş yüzünden yine dr tebrik ederim canım😂😂

X