Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar sabahtır canlı derslerden icim şişti. Bi ara elektirik gitti sabah ancak bitti dersim yüzyuze eğitimde daha az yoruluyordum resmen kafa kalmiyor . Bende yarın artı gelecegim sanirim. Acayip şişkinim.

Yarin senden cok guzel bi eksi bekliyorum

Merhaba kızlar sabahtır canlı derslerden icim şişti. Bi ara elektirik gitti sabah ancak bitti dersim yüzyuze eğitimde daha az yoruluyordum resmen kafa kalmiyor . Bende yarın artı gelecegim sanirim. Acayip şişkinim.
Evde olmuyor bu iş ya ablamda güya evden çalışıyor yanımızda full laptop bütün gün bağlı kahvaltı masasında bile laptop ne işler adam akıllı oluyor ne ev hayatı adam akıllı her şey yarım yamalak

bende senin gibi düşündüm ve pili geçen hafta değiştirdim ama daha da sapıttı sanki etse ben biraz daha bakayım olmazsa alacam bir tene tartı denk gelince
Bimde gördüm bugün ama oralarda kalmış mıdır bilmem burası yazlık yer ya hemen tükenmiyor gelenler

Bizdede oyle leptop telefona bagımlı yaşıyoruz resmen . cocuklara da yazık ilk baslarda sevmişlerdi ama iyice sıkıldılar şimdi ekrana bak bak nereye kadar.

Aynen canim extended versiyonlarini bile kac kere izledim hatırlamıyorum kitabi lisede okudum baya oldu benim de
Ay ne guzel lotr konusan arkadaslar candir benim de unv arkadaslarim var ayni saatlrrce konusurduk sahnelerin üstüne
Ay heyecanlandım bak
Orta dünyayı bir ziyaret edeyim ben. Özlemişim
Yarin senden cok guzel bi eksi bekliyorum
Ay canım ben küçük bir eksi görsem yeter. Adet dönemindeyim malum
Persembe
10.30
Domatesli yumurta

Ara
2cevizli yogurtlu kereviz

18.30
1 kase tavuk corbasi

Su 2 (devam)
Spor 5340 adim

El_Em @_Reyyan belmayne
Evet canım biraz az olmuş ama yarın sağlam bir kahvaltı yaparsın artık. Bu gece biraz zorlasa da perşembe motivasyonu tutuyor insanı

Şu yazıdan anladım ki biz baya tencere kapak olmuşuz ortim bu hafta hedefleri tutturamayacağız mı sanki
Bende artıda yım liste dışına çıkmadım ama sanırım regl olduğum içindir diye düşünüp kendimi avutuyorum

Dogru canim adet doneminde sabit bile gelsen iyi.
Cidden perşembe motivasyonu farkli oluyor yarin guzel bi kahvalti bizi bekliyor

Eee beni kim avutacak o artı bu artı

Kabul etmiyorum eksi bildirim isterim bende artıyım diyip sıyrılmak yok sabah aç karna iki Leslie yap dön dolan gel öyle bildirim yap nazcım azcık ödem gider

Ben diğerleriyle denemedim ama filtre kahveyle harika oluyor. Granül kahveyle denenebilir belki.
Sabah denedimyumuşattı kahveyi ama Filitre kahveyle de denemek lazım
Himm benimki böyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…