Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin senden cok guzel bi eksi bekliyorum7 Ocak Perşembe
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, beyaz ve mor lahana
Ara: 1 sütlü Türk kahvesi(200ml süt ile), 1 ceviz, 2 dilim armut
17.30: 1 tabak z.yağlı kabak yemeği, salata
Su: 2 lt limonlu zencefilli (içmeye devam)
1 kupa zencefilli, limonlu yeşil çay
Spor: Çıkabilirsem hafif bir yürüyüş yapacağım.
El_Em @_Reyyan Nikinik
Aynen az olmuş canım sabaha kadar zorluk çekmezsin inşallahBen bugun ne kadar az yemisim ya yazarken farkettim gun icinde firsatim da olmadi pek. Su listeyi daha erken yazsaydim bir seyler daha yerdim sanirim hersey icin cok gec
Evde olmuyor bu iş ya ablamda güya evden çalışıyor yanımızda full laptop bütün gün bağlı kahvaltı masasında bile laptop ne işler adam akıllı oluyor ne ev hayatı adam akıllı her şey yarım yamalakMerhaba kızlar sabahtır canlı derslerden icim şişti. Bi ara elektirik gitti sabah ancak bitti dersim yüzyuze eğitimde daha az yoruluyordum resmen kafa kalmiyor . Bende yarın artı gelecegim sanirim. Acayip şişkinim.
Bimde gördüm bugün ama oralarda kalmış mıdır bilmem burası yazlık yer ya hemen tükenmiyor gelenlerbende senin gibi düşündüm ve pili geçen hafta değiştirdim ama daha da sapıttı sanki etse ben biraz daha bakayım olmazsa alacam bir tene tartı denk gelince
Bizdede oyle leptop telefona bagımlı yaşıyoruz resmen . cocuklara da yazık ilk baslarda sevmişlerdi ama iyice sıkıldılar şimdi ekrana bak bak nereye kadar.Evde olmuyor bu iş ya ablamda güya evden çalışıyor yanımızda full laptop bütün gün bağlı kahvaltı masasında bile laptop ne işler adam akıllı oluyor ne ev hayatı adam akıllı her şey yarım yamalak
Allah kavustursun canimMerhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldi neyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
5333 parola 5 karbonhidrat 3 protein 3 meyve 3 süt grubuymuş canım öğünleri kategorize edip dengeyi kurma gibiParola neymiş ki? Ben de ilk defa duydum ki o kadar diyet işlerine ve her çeşit diyete hakimim... Sayarak beslenme mi? Ayça Kaya grupları sayarak beslenme yapıyordu?
Acikirim muhtemelen neyse bahaneyle erken yatar uyurum insallah simdi cay iciyorum az sisirsinAynen az olmuş canım sabaha kadar zorluk çekmezsin inşallah
Ay heyecanlandım bakAynen canim extended versiyonlarini bile kac kere izledim hatırlamıyorum kitabi lisede okudum baya oldu benim de
Ay ne guzel lotr konusan arkadaslar candir benim de unv arkadaslarim var ayni saatlrrce konusurduk sahnelerin üstüne
Ay canım ben küçük bir eksi görsem yeter. Adet dönemindeyim malumYarin senden cok guzel bi eksi bekliyorum
Evet canım biraz az olmuş ama yarın sağlam bir kahvaltı yaparsın artık. Bu gece biraz zorlasa da perşembe motivasyonu tutuyor insanı
Şu yazıdan anladım ki biz baya tencere kapak olmuşuz ortim bu hafta hedefleri tutturamayacağız mı sankiGünaydın kızlar
Oh buralar iyice şenlendi kalabalık güzel oluyor
benim az bı artim var hala sabite inmeye çalışıyorum güya hedef tutturcaktim
Bugün ne yicüük
Ben bugün havuçlu bezelye yapacağım sadece akşam da yer alacak gündüz yoğurt ve lifalif düşüncesindeyim.
Dogru canim adet doneminde sabit bile gelsen iyi.Ay heyecanlandım bak
Orta dünyayı bir ziyaret edeyim ben. Özlemişim
Ay canım ben küçük bir eksi görsem yeter. Adet dönemindeyim malum
Evet canım biraz az olmuş ama yarın sağlam bir kahvaltı yaparsın artık. Bu gece biraz zorlasa da perşembe motivasyonu tutuyor insanı
Valla ben de açım ortim. Gerçi ben adetken hep açım bir kahve içiciğim şimdi ve yarınki baskülü hayal ediciğimDogru canim adet doneminde sabit bile gelsen iyi.
Cidden perşembe motivasyonu farkli oluyor yarin guzel bi kahvalti bizi bekliyor
Eee beni kim avutacak o artı bu artıŞu yazıdan anladım ki biz baya tencere kapak olmuşuz ortim bu hafta hedefleri tutturamayacağız mı sanki
Bende artıda yım liste dışına çıkmadım ama sanırım regl olduğum içindir diye düşünüp kendimi avutuyorum
Herkes aç çok iyiValla ben de açım ortim. Gerçi ben adetken hep açım bir kahve içiciğim şimdi ve yarınki baskülü hayal ediciğim
Sabah denedimyumuşattı kahveyi ama Filitre kahveyle de denemek lazımBen diğerleriyle denemedim ama filtre kahveyle harika oluyor. Granül kahveyle denenebilir belki.
Himm benimki böyle değildi@asilr
Hazır kahvemi içerken yeniden paylaşayım dedim, kıvam bu olacak. üzeri bu şekilde.
Ben bugün niyetimi bozup kuaföre gittim nerdeyse 1 sene sonra. El_Em bilir hep saçlarımı kendim kesiyordum. Kızımın saçlarını da ben kesiyorum. Ancak saçlarım sarıydı yazın ve kendim kendi rengine döndürmek için bir kaç kez koyu renge boyamıştım. Tabii çok yıprandı. Son zamanlarda kızım benimle dalga geçer gibi; “bugün nasılsın bakalım süpürge saçlı prenses!” falan diyordu! Artık gitgide sinirlerim bozuldu herhalde limitim de doldu ki tahammülüm kalmamış. Kafayı kırıp gittim kuaföre ama inşallah başıma bir şey gelmez!
Boya-kesim-saç botoksu yaptırdım. Bunun için bana 2 gün terleme yok kaptanım ancak evin içinde yürüyüş yaparım. Saçımda 2 gün ıslanmadan kalması gerekiyor keratinin.
Bugün de daha sadece tereyağlı kahveyle duruyordum bu saate kadar. Şimdi eve geldim ve bir tereyağlı kahve daha içtim bu kadar cevizle birlikte.
Artık akşam yemeği yiyeceğim sadece. Yarına iyi bir eksi bekliyorum!
Ben de ben desabah ne yesem diye düşünüyorum4te bıraktım yemeyiHerkes aç çok iyi