- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
AynenYine bir diyete başlamadan "yedim yedimm"psikolojisidua edelim liste gecikmesin
Kolay gelsin canim.Bugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim
Ayy deme canim yaa. Listeyi beklerken yiyirum ben de. Aman almayayimAynen sormapazartesi diyete başlayacak her kişi önce bi hafta sonu cozutuyor sonra diyet e önden + 5 kg daha aldın ne oldu
Ortim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyiz
Evet ortim işin sırrı 1.60 boyla 82 yi görmek olabilir82 ile başlayanlar öyle oluyorbende 82 ile başladım 81 lerde ve 83 lerde o irade yok test ettim onayladım belmayne
Oh maşallah boylu poslu ortim varBoya gore ortalamayi alsak belki bana da tutar yaa olmaz misizde 82 bende kac oluyor
canm çok geçmiş olsunSagolasin canim insallah oyle olur bu zamana kadar olmamasi mucize inan cunku acil bolumunde uzman. 2 ay sonra asi olacagiz bitti diyorduki aksam pozitif oldugunu ogrendi
mrb didem ben de gruba yeni geldim sen de hoşgeldin canmHerkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim@toplight kaptanim belki hatirlar beni uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim
bende de oluyor genellikle sitresli alıntılı anlarımda doymak nedir bilmiyorumArada ben de doymedığımı hissediyorum hatta karnımda gurultularla uyuyorum ama biraz sıkmam lazım kendimi
Evet intikam aci olacak gozumde canlaniyor neler yapacagiCiddenn onun psikolojisi bile bozulmuştur beni kullanıp kullanıp attı bir yana demiştir garipintikamı acı olacak sanırsam
82 olayim ben o zaman yine82 ile başlayanlar öyle oluyorbende 82 ile başladım 81 lerde ve 83 lerde o irade yok test ettim onayladım belmayne
canm 82 den 72 ye ne kadar sürede indin yazdıklarınla aynen beni anlattın sanki uzun süredir mehter takimi gibiyim artık ben de yoruldum diyorsun tam burası aklıma geldi yok yok yeniden denicem ve başarıcam inşEvet ortim işin sırrı 1.60 boyla 82 yi görmek olabilir
Ya ben çok aldım verdim ortim. Bıktım yani artık. Dedim bu sefer böyle olmayacak. Kalıcı olacak. O yüzden de ortalarda bırakmadan, sonuna kadar gitmem gerektiğini anladımbir de eşim de evlendikten sonra kilo almıştı. Tombiş tombiş geziyorduk şimdi o da verdi. Dedim tek başıma tombiş kalamam
Ama gerçekten bu grup bana çok şey kattı. Burda olmasam belki bu kadar istikrarlı olamazdım.72 ye kadar nerdeyse hiç kaçamak yapmadım. Ondan sonra da kaçamakları haftada belki bir o da cuma ya da cumartesi olacak şekilde ayarladım. Ama bence en önemlisi az çok demeden eksiye odaklanıyorum. Çünkü çok hızlı gitmiyor ama sonuçta gidiyor
Oh maşallah boylu poslu ortim var
Canım 10 kilo kardasın bize göre
ayyy darısı başımaCanım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir. Sen de inşallah faydasını görürsün
Geldimm. Sehir disindaydim net imkani olmadi ancak gelebildim :)Amor-a nerelerdesin canım
Kaptanım kaptanım cuma sabahı için booolll kaşarlı tost hayalim var bayadır ekmek yemiyorum sadece bu akşam çok tazeydi diye yarım dilim kadar yedim onun dışında yok cumaya kadar da yokKızlar yenmeden söylemek lazım herhalde iş işten geçmesinbugünkü menüler lütfen güzel gelsin hafta ortasına yaklaştık dün çay sonrası çok kurabiye bisküvi kek tarzı şeyler vardı menülerde, hayatımızdan tamamen çıkaralım demiyorum herkes yapamayabilir bunu ama cuma cumartesiye saklarsak inanın diyetimizin devamı için çok sağlıklı olur Bugün bu tarz karbonhidratlar görmemek dileğiyle
:))) Oh afiyet olsun şimdidenKaptanım kaptanım cuma sabahı için booolll kaşarlı tost hayalim var bayadır ekmek yemiyorum sadece bu akşam çok tazeydi diye yarım dilim kadar yedim onun dışında yok cumaya kadar da yok
Çok güzel menü canımm bravo
Ah canım şehir dışında olduğunu yazmıştın ama telden falan dedim girer herhalde dedim bizim kız kaçtıGeldimm. Sehir disindaydim net imkani olmadi ancak gelebildim :)
Sen ne renkli bir kişiliksin pamukcum ya astroloji dersi nedirBugün alışkın olduğum saatten çok erken kalkıp yollara düştüğüm için çok yoruldum.
Arada birşeyler atıştırmamak için zor tuttum kendimi.
Zorla 500 trambolin yaptım. Birazdan astroloji dersim var ama sanırım derste uyuklayacağım. Menümü yazıp erkenden uyumayı düşünüyorum.
Canım okul olduğu günler yoğun geçiyor ama bugün yemeği falan ben yapmadım kb gonderince öğleden sonra boşa çıktı gördüm ortağımi inşallah beraber güzel bir ikili olacagiz
Çok geçmiş olsun canım ins kolay atlatirlar ağır gecirmezler ve ins ablanlar negatif cikarKizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Var kaptanım ne ararsan dizler romatizmali vücut ağır olunca hoplama zıplama zorluyor hâliyle bide astım KOAH var o yüzden çabuk tikaniyrm ama zorda olsa yapıyorum bazende olmuyor oysa sevyrm spor yapmayı.birde boğazımı tutabilsem yada daha doğrusu benim yerime mutfakta pastalar börekler yemekler yapacak biri olsa çok süper olacak daha kolay kurtulacağım bu kilolardan amaaaCanım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden
Menüde sporda harika canım
Güzel canıım afiyet olsun
Afiyet olsun tatlım
Spor ortinde değilmiş kandırma bizi
Menü güzel canım afiyet olsun
çok iyi Almilacım
Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece
Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canımen azından porsiyon kontrollü
Gazozu görmzssek güzel menü nazcım
Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım
Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın
Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerliartı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış
Menü güzel canım afiyet olsun
Yok giremedim cok fazla. Yasaklarda oyle cok bir seyde yapamadim. Tam ice donus zamani.Ah canım şehir dışında olduğunu yazmıştın ama telden falan dedim girer herhalde dedim bizim kız kaçtı
Ah canım ne güzel söyledin. Bende etiketlemelerini isteyecektim. Görmem daha kolay oluyor. Yoksa tekrar tekrar bakmam gerekiyor