35dk kadar da kardiyo yapmıştımOo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsun
Kız bakalım sizin ev yerinde duruyor mugelecem kiz olalim orti. Yavas yavas kendimi hazirliyorum. Eve donunce direk burdayim. Baska sansim yok zaten
Cok sağol kaptanimmm
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi banaharikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
Cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz ideal kilolarimiza erisirizCok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Cok teşekkür ederim Deryacim2 haftada super gitmis , masallah
Ooo maşallah35dk kadar da kardiyo yapmıştım
Ooo ne güzel ortisin senn. Şimdiden birinciyizBeraber patates yeriz
He sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yokBeraber patates yeriz
Dinlen canım uzaklaş biraz gözlerinde dinlensinBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim
Dinlen ortim dinlen yordular bugün seniBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim
Duruyordur ne olacakKız bakalım sizin ev yerinde duruyor mukaç ay oldu
Ikiside sebzeHe sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yokbrokoli yerine patates yedim dersin
Ciddenn onun psikolojisi bile bozulmuştur beni kullanıp kullanıp attı bir yana demiştir garipDuruyordur ne olacaktartim paslanmistir sadece hergun tartiliyordum
Ortim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyizCanım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir. Sen de inşallah faydasını görürsün
Ikiside sebze
82 ile başlayanlar öyle oluyorOrtim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyiz
Bu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldumYine bir diyete başlamadan "yedim yedimm"psikolojisidua edelim liste gecikmesin
Boya gore ortalamayi alsak belki bana da tutar yaa olmaz mi82 ile başlayanlar öyle oluyorbende 82 ile başladım 81 lerde ve 83 lerde o irade yok test ettim onayladım belmayne
Aynen sormaBu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldum