- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Hareket berekettir 1- 2 1 -2Tam kaptan işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareket berekettir 1- 2 1 -2Tam kaptan işte
35dk kadar da kardiyo yapmıştımOo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsun
Kız bakalım sizin ev yerinde duruyor mu kaç ay oldugelecem kiz olalim orti. Yavas yavas kendimi hazirliyorum. Eve donunce direk burdayim. Baska sansim yok zaten
Cok sağol kaptanimmm hersey bakis acimizda ve beyinde bitiyor gercekten
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi bana harikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
Cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz ideal kilolarimiza erisirizCok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Cok teşekkür ederim Deryacim2 haftada super gitmis , masallah
Ooo maşallah35dk kadar da kardiyo yapmıştım
Ooo ne güzel ortisin senn. Şimdiden birinciyizBeraber patates yeriz
He sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yok brokoli yerine patates yedim dersinBeraber patates yeriz
Dinlen canım uzaklaş biraz gözlerinde dinlensinBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim
Dinlen ortim dinlen yordular bugün seniBugun kafam bi milyon iste canimi cikardilar ve diksiyon kursum var zerre hâlim yok az dinleniyim canlar aksama dogru gelirim
Duruyordur ne olacak tartim paslanmistir sadece hergun tartiliyordumKız bakalım sizin ev yerinde duruyor mu kaç ay oldu
Ikiside sebzeHe sen dönüşüm yaparsın sıkıntı yok brokoli yerine patates yedim dersin
Ciddenn onun psikolojisi bile bozulmuştur beni kullanıp kullanıp attı bir yana demiştir garip intikamı acı olacak sanırsamDuruyordur ne olacak tartim paslanmistir sadece hergun tartiliyordum
Ortim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyizCanım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir. Sen de inşallah faydasını görürsün
Ikiside sebze
82 ile başlayanlar öyle oluyor bende 82 ile başladım 81 lerde ve 83 lerde o irade yok test ettim onayladım belmayneOrtim masallah sirrini benimle de paylas bak ortiyiz
Bu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldumYine bir diyete başlamadan "yedim yedimm"psikolojisi dua edelim liste gecikmesin
Boya gore ortalamayi alsak belki bana da tutar yaa olmaz mi sizde 82 bende kac oluyor82 ile başlayanlar öyle oluyor bende 82 ile başladım 81 lerde ve 83 lerde o irade yok test ettim onayladım belmayne
Aynen sorma pazartesi diyete başlayacak her kişi önce bi hafta sonu cozutuyor sonra diyet e önden + 5 kg daha aldın ne olduBu bu sekilde 6-7 kilo aldim neyseki buraya geldim de kurtuldum