Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım ne güzel söyledin. Bende etiketlemelerini isteyecektim. Görmem daha kolay oluyor. Yoksa tekrar tekrar bakmam gerekiyor
Haklisin canim dun walk challengedi adimlar bende olunca bugun biraz karismis listeler

Ben tehlike seviyorum ortak şaka bir yana olur valla ya yarından itibaren sadece sebze ve protein.

Sen gayet iyisin canım ama zeze bunu begendi

Çok geçmiş olsun canım

Hamur işini kim istiyor evde çocuklar için mi eşin için mi yapılıyor ?
Eşin içinse bence ciddi ciddi karşına al konuş hamur işlerine kısıtlama getirebilir haftada 1 tek çeşit yapabilirsiniz sende haftada 1 kaçamak yapar böylece zarar ziyan olmadan kurtarırsın..

Çocuklar içinse yapıp direk taze iken buzluğa atmak çok iyi oluyor ben hep öyle yapıyorum masada yada el altında olursa yenir çünkü buzlukta olunca yemiyor insan.. çocuklar istedikçe dilim dilim taze şekilde verilebilir .. kek poğaça börek hepsi giriyor

İyiyim bende canım hoşgeldinn
Bişi dicem benn geçen sana oy verdim diye sonuncu mu oldun ne oldun ahhaha dedimm ben size oy vermezsem 1.olursun diye totemi bozduk
Bende diyorum sen verdin diyemi gerilerde kaldim

80lerde oy aldim iddeali tarifler vardi canim tesekkur ederim oyun icin ayrica

Orticim süper menü spor da cok guzel zuber bar nedir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…