Haklisin canim dun walk challengedi adimlar bende olunca bugun biraz karismis listelerAh canım ne güzel söyledin. Bende etiketlemelerini isteyecektim. Görmem daha kolay oluyor. Yoksa tekrar tekrar bakmam gerekiyor
Takımınıza deli istemisiniz
benden iyisini bulamazsinbi bakalım delilik kontenjanında boşluk var mı kota dolduysa alamayızz
Yine ne yapmışlar acabaHaklisin canim dun walk challengedi adimlar bende olunca bugun biraz karismis listeler
Ben tehlike seviyorum ortakOrtağım sende benim gibi tehlikeli sularda geziyon pideler mantılar
Bence bizim bu son kacamagimiz olsun yarından itibaren bol bol protein ve sebze ağırlıklı beslenelim kacamaksiz bol sporlu üç gün olsun çok güzel sonuçlar elde ederiz
Var misin
5bu kaç
Nabersin
Sen gayet iyisin canım ama zeze bunu begendi
Var kaptanım ne ararsan dizler romatizmali vücut ağır olunca hoplama zıplama zorluyor hâliyle bide astım KOAH var o yüzden çabuk tikaniyrm ama zorda olsa yapıyorum bazende olmuyor oysa sevyrm spor yapmayı.birde boğazımı tutabilsem yada daha doğrusu benim yerime mutfakta pastalar börekler yemekler yapacak biri olsa çok süper olacak daha kolay kurtulacağım bu kilolardan amaaayok yok öyle deniyim yavasta olsa vereceğim arada tokezlesemde devam ins
İyiyim bende canım5istemezsen 9 giderim
Iyiyim kaptanim sen nasilsin
Selam 5.takimin fit hatunlari
Bende diyorum sen verdin diyemi gerilerde kaldimİyiyim bende canımhoşgeldinn
Bişi dicem benn geçen sana oy verdim diye sonuncu mu oldun ne oldun ahhahadedimm ben size oy vermezsem 1.olursun diye totemi bozduk
Valla ben verdim diye oldu galibaBende diyorum sen verdin diyemi gerilerde kaldim
80lerde oy aldim iddeali tarifler vardi canim tesekkur ederim oyun icin ayrica
Tesekkur ederim canimValla ben verdim diye oldu galiba
Ne demek canım ellerine sağlık
Orticim süper menü spor da cok guzel zuber bar nedir canim5 ocak salı
11.00
Yatım elmalı kakaolu soğuk sütlü yulaf
15.45
1tane yer fıstıklı züber bar 2tane fındık
18.15
1kepçeden az kıymalı şehriye çorbası, 6yk taze tane fasülye,bir lokma tavuk ve yarım dilim bile olmayan tb ekmek
Su: 3.2lt
Spor: 8bin adım=80p ve 35 dk kardiyo=175p
Toplamda 255p
El_Em @_Reyyan Namaria bende durum böyle ortim
Hosgeldin canim naislsinTesekkur ederim canim
Iyimisiniz diye bibakayim dedim
Hosbuldum canim iyiyim sen nasilsinHosgeldin canim naislsin
Canim ben seni etiketlemiyorum hergun menu yazdigim icin seni yormayim diyeAh canım ne güzel söyledin. Bende etiketlemelerini isteyecektim. Görmem daha kolay oluyor. Yoksa tekrar tekrar bakmam gerekiyor
Ortim böyle sağlıklı atıştırmalıklar oluyor ya çikolata gibi ama meyve ve kuruyemiş var içinde şeker ilavesiz güzel oluyor arada nadiren yiyorum öyleOrticim süper menü spor da cok guzel zuber bar nedir canim