Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Merhaba herkesehergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni.
Kaptanımmmdidem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em tatlım nasılsın kaptanım
Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?
Enerjimle bomba gibi geldim canimHoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?
Hosbuldum kaptanimdidem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em tatlım nasılsın kaptanım
Cok tesekkur ederim hosbuldumCanım çok geçmiş olsun.
Bi on beş gün önce ablamın eşi de atlattı. Çok ağır geçirdi çok korkuttu bizi ama şimdi tamamen iyileşti. İnşallah enişten de kolaylıkla atlatır. Dua edelimAllah doktorlarımızın yardımcısı olsun. Çok zor işleri
Menün çok güzel canım.
Merhaba hoş geldin aramıza. Başlangıç kilomuz çok yakın. İnşallah tez zamanda birlikte verelim kilolarımızı
Cok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsinCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Cok tesekkur ederim hosbuldumya insallah hep beraker kurtulalim bu kilolardan sen kac kiloyla basladin suan kacsin kac gun oldu diyete baslayali cok soru sordum biliyorum ama merakliyimdir
Canım şöyle bişi var. Hem kısa hem baya eğlenceli. Başlangıç için deneyebilirsinMerhaba herkesehergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni.
Hilal hadi gel ortak olalımCok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Ben döndüm bilgilerini canım gördün mü aynen bildirimsiz ayrılmışsınEnerjimle bomba gibi geldim canim
Hic hatirlamiyorum baktim ama bulamadimda kilomu bildirim yapmadan ayrilmistim sanirim
Oturmasaydınız yürüyüş yapsaydınızBen buralarda aktif olamadım bugün kuzenimle beraber deniz kıyısına gidip oturduk saatlerce
2 haftada super gitmis , masallahCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
yarimuhendis ortim
Yine bir diyete başlamadan "yedim yedimm"psikolojisiBugun bitecek insallah canim. Diyetusyen liste gondermeden yoyeyim demistim
Tam kaptan işteOturmasaydınız yürüyüş yapsaydınız
Ah ah kaptanım evden oraya ordan eve yürüdüm ve bizim buralar yokuştur cabım çıktı nefes nefese kaldım sevmem ben yavaş yürümeyi 8bin adım olmuş sen düşünOturmasaydınız yürüyüş yapsaydınız
Oo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsunAh ah kaptanım evden oraya ordan eve yürüdüm ve bizim buralar yokuştur cabım çıktı nefes nefese kaldım sevmem ben yavaş yürümeyi 8bin adım olmuş sen düşün
Hilal hadi gel ortak olalım