Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi bana harikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
Merhaba herkese hergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni.
Sen ister yeterli sopamı hazır ettim ben
didem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em tatlım nasılsın kaptanım
Kaptanımmm
Bütün kızlar toplandık hadi gelin eskiler patır patır dönüyor sizde buyrun
Ben iyiyim kaptanım 2 haftadır ailemin yanında İstanbuldaydım cuma tekrar Ankaraya dönüş sizde Ankara'ya geldiniz galiba değil mi geçenlerde w.apta öyle gördüm sanki

Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz... Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?

Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz... Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?
Enerjimle bomba gibi geldim canim
Hic hatirlamiyorum baktim ama bulamadimda kilomu bildirim yapmadan ayrilmistim sanirim

Cok tesekkur ederim hosbuldum ya insallah hep beraker kurtulalim bu kilolardan sen kac kiloyla basladin suan kacsin kac gun oldu diyete baslayali cok soru sordum biliyorum ama merakliyimdir

Cok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin

Cok tesekkur ederim hosbuldum ya insallah hep beraker kurtulalim bu kilolardan sen kac kiloyla basladin suan kacsin kac gun oldu diyete baslayali cok soru sordum biliyorum ama merakliyimdir
Canım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir. Sen de inşallah faydasını görürsün

2 haftada super gitmis , masallah

Ah ah kaptanım evden oraya ordan eve yürüdüm ve bizim buralar yokuştur cabım çıktı nefes nefese kaldım sevmem ben yavaş yürümeyi 8bin adım olmuş sen düşün
Oo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…